Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/pvp, Taki Identyczny jak Laneris.pl Perełki dropią w M1 na Pieskach i Bossy na mapkach 95 lvl , Szybki Exp ;P

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: lajk :)

Identycznego serwera jak Laneris nie znam, ale jak zależy ci na Easy i Pvp to iMetin

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/pvp, Taki Identyczny jak Laneris.pl Perełki dropią w M1 na Pieskach i Bossy na mapkach 95 lvl , Szybki Exp ;P

Dodatkowe Info:

Tinesha.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Podobny (?) Dreikon.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nie mówiłeś jaki ani nic to polecę dwa:

Hikarimt2, erionmt2(hamachi)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

-Serwer Easy/Medium/4fun

-Gra dużo ludzi

-Jest nowoczesny

-można sobie pograć gra mało dzieci

-Administracja ogarnięta i maszyna

Dodatkowe Info:

-Będzie wam trudno znaleść bo na większości serwer grałem

-Potrzeba mi serwer taki ,żebym mógł sobie pograć z kumplem itd.

-Bony wbijaja max

-O EQ nie ma być trudno itd .

-Bronie nie z 75 ...

-Mogą jakieś szkaty dropić itd

-W miarę ogarnięte ceny nie po jakieś 200 B itd ...

-serwer nie pod IS'a

-Żeby szybko się nie nudził jak większość

-Bony 6/7 mogą być ale nie na klasy (może nie być wcale 6/7)

-Hp ,żeby nie było po 200 z eq zrobionym :3

Nagroda za pomoc: Like :3

Almeria mt2 :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sredniej ilosci epikow.. Powiedzmy do 5 setow. Skille u npc ew. 1 kamol. Ogolnie szukam medium/hard. Zmianki normalnie u npc. Max wartosci bonusow. Duzo graczy. Zeby nie bylo klasy OP. (tzn BMA polozy tylko lepszy BM) BEZ 6/7 NA KLASY!
Dodatkowe Info:Gralem na wielu serverach, chodzi mi glownie o nowosci.
Nagroda za pomoc: jakis tam lajk srajk ew pomoc w grze na danym serverze. POZDRO

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności z grania.

Dodatkowe Info: Szukam takiego serwera żeby mi się nie znudził po 2 - 3 dniach grania. Najlepiej Easy/ 4fun.

Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności z grania.

Dodatkowe Info: Szukam takiego serwera żeby mi się nie znudził po 2 - 3 dniach grania. Najlepiej Easy/ 4fun.

Nagroda za pomoc: Lajk?

virtual
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

-Serwer Easy/Medium/4fun

-Gra dużo ludzi

-Jest nowoczesny

-można sobie pograć gra mało dzieci

-Administracja ogarnięta i maszyna

Dodatkowe Info:

-Będzie wam trudno znaleść bo na większości serwer grałem

-Potrzeba mi serwer taki ,żebym mógł sobie pograć z kumplem itd.

-Bony wbijaja max

-O EQ nie ma być trudno itd .

-Bronie nie z 75 ...

-Mogą jakieś szkaty dropić itd

-W miarę ogarnięte ceny nie po jakieś 200 B itd ...

-serwer nie pod IS'a

-Żeby szybko się nie nudził jak większość

-Bony 6/7 mogą być ale nie na klasy (może nie być wcale 6/7)

-Hp ,żeby nie było po 200 z eq zrobionym :3

Nagroda za pomoc: Like :3

Opublikowano

Dawno nie grałem w metin2. Ostatnio naprawdę nie mam w co grać (grudzień i styczeń to naprawdę dno i muł w premierach gier :) ) więc pomyślałem sobie że wrócę do metka. Cóż, servery na których najlepiej mi się grało to EliteMT2, Mexortis i CsYT2. Szukam czegoś podobnego, najlepiej niedawno otwartego.

Wypiszę tutaj te, które już próbowałem żeby było łatwiej. :)

Ravia - z tego co się orientuję server już stoi zbyt długo, i nie mam chęci żeby grać.

Alestia - Za mało ludzi (150-200 to naprawdę malutko)

Resthea - nie działa mi client, chociaż dzielnie walczyłem dwa dni żeby go odpalić xP Poza tym odrzuciły mnie negatywne opinie innych.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, nie ważne hard / medium / easy, chcę żeby było z kim konkurować :)
Dodatkowe Info: Nie Ravia.
Nagroda za pomoc: Lajk

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, nie ważne hard / medium / easy, chcę żeby było z kim konkurować :)

Dodatkowe Info: Nie Ravia.

Nagroda za pomoc: Lajk

za gruby jesteś gdzie nie wejdziesz tam serwer pierdolnie xD

@topic - VirtualMT2

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Niskie ceny, bany za ksucie, ogarnięta ekipa GM i ogarnięci gracze
Dodatkowe Info: Jakiś Global, typu PL, US,SG itd.
Nagroda za pomoc: Rozdaje Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Niskie ceny, bany za ksucie, ogarnięta ekipa GM i ogarnięci gracze

Jestem ciekawy gdzie są bany za ksucie..

Co do serwerów to: Concordia, Ravia, Helium2.

Opublikowano

Zdecydowanie SG.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na Us od z8games były bany za ksucie , na obecnym US-ie który został wykupiony przez Gameforge już nie ma.

Wątpię żeby na jakim kol wiek serwerze były bany za ksucie to jest część gry tak samo jak chodzenie...

World Of Metin lub SG , polecam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dawno nie grałem w metin2. Ostatnio naprawdę nie mam w co grać (grudzień i styczeń to naprawdę dno i muł w premierach gier :) ) więc pomyślałem sobie że wrócę do metka. Cóż, servery na których najlepiej mi się grało to EliteMT2, Mexortis i CsYT2. Szukam czegoś podobnego, najlepiej niedawno otwartego.

Wypiszę tutaj te, które już próbowałem żeby było łatwiej. :)

Ravia - z tego co się orientuję server już stoi zbyt długo, i nie mam chęci żeby grać.

Alestia - Za mało ludzi (150-200 to naprawdę malutko)

Resthea - nie działa mi client, chociaż dzielnie walczyłem dwa dni żeby go odpalić xP Poza tym odrzuciły mnie negatywne opinie innych.

invoria
Opublikowano

sg

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza lub truty. Max lvl: 99/150/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/5 zbroji, 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians, ProMT2, FunMT2, Dreikon, DeroX, NightCore, 4Death, Edoria.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP/Easy czyli max lvl lub szybki exsp all EQ u handlary lub robine , ale bardzo łatwo .
Dodatkowe Info: Coś takiego jak 4Death , PvP tylko max 255 lub mniejszy Bardzo Bardzo Easy chodzi mi tylko PvP
Nagroda za pomoc: Lajk i 5 w profilu .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza lub truty. Max lvl: 99/150/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/5 zbroji, 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians, ProMT2, FunMT2, Dreikon, DeroX, NightCore, 4Death, Edoria.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

4Death / ProMT2 / Laneris

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP/Easy czyli max lvl lub szybki exsp all EQ u handlary lub robine , ale bardzo łatwo .

Dodatkowe Info: Coś takiego jak 4Death , PvP tylko max 255 lub mniejszy Bardzo Bardzo Easy chodzi mi tylko PvP

Nagroda za pomoc: Lajk i 5 w profilu .

ProMT2

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy :D

Dodatkowe Info:Serwer typu Divine world

Nagroda za pomoc:Lajk xdd

Laneris.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...