Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Globalu. Może być PL lub ENG. Głównie mi chodzi o najnormalniejsze ceny w sklepach.
Dodatkowe Info: Tylko global.
Nagroda za pomoc: Lajk

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Równej rywalizacji, bez miejsca gdzie wszystko jest w IS, a trzeba samemu na to zapracowac.

Dodatkowe Info: Serwer medium/hard, gdzie się przyjemnie expi, bez 6/7 , kd +4/5, + gdzie jest najwiecej ogarnietych ludzi (krolestwo). Max lv 99/127, set epickich itemow, ewentualnie jakies na 120lv(przy serwerze z 127max.)

Nagroda za pomoc: 5 Like'ow.

Budowniczy
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard podobnym do pl'u z ulepszaczami nowymi misjami.

Dodatkowe Info: Ma grać na nim dużo osób ( Ravia odpada bo nie działa mi )

Nagroda za pomoc: Lajk bo co innego ;)

@UP Spróbuj XenoxMt2. Bardzo fajny serwer. Niby nie za dużo osób ale bardzo łatwo wbić 250lv i eq zrobić.

Zależy mi najbardziej na: max lv 99 lub 105 podoony do globala ale zeby skile byly dosyc latwe do zrobienia najlepiej cos podobnego do balistia http://www.mpcforum.pl/topic/1098094-balistiapldedykhard-nowa-era/

Dodatkowe Info: najlepeiej żeby serwer był dosyć nowy ale jak już długo będzie stał to też może być i żeby był dosyć podobny do balistia bo ten serwer jest off a chce zagrać na takim serwerze bardzo prosze o pomoc :)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Zależy mi najbardziej na: Globalu. Może być PL lub ENG. Głównie mi chodzi o najnormalniejsze ceny w sklepach.

Dodatkowe Info: Tylko global.

Nagroda za pomoc: Lajk

Polecam bardzo Helium2.pl

Serwer nie jest przesadzony, bardzo dobrą administrację posiada + max 130 poziom, więc nie tak strasznie wysoko. Serwer nowy, bodajże 31 stuknie miesiąc. Brak ataków, włamów od samego początku. Start udany, żadnych problemów.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Równej rywalizacji, bez miejsca gdzie wszystko jest w IS, a trzeba samemu na to zapracowac.
Dodatkowe Info: Serwer medium/hard, gdzie się przyjemnie expi, bez 6/7 , kd +4/5, + gdzie jest najwiecej ogarnietych ludzi (krolestwo). Max lv 99/127, set epickich itemow, ewentualnie jakies na 120lv(przy serwerze z 127max.)
Nagroda za pomoc: 5 Like'ow.

concordia

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

NIe wiem gdzie grać pomocy!
Szukam: serwera medium/easy gdzie bony wchodzą zawsze max i gra dużo ludzi, max lvl obojętny
Grałem już na: Surface,spotline, pandora,Promt2, mexillia,Theris,
Pomocy!

Opublikowano

NIe wiem gdzie grać pomocy!

Szukam: serwera medium/easy gdzie bony wchodzą zawsze max i gra dużo ludzi, max lvl obojętny

Grałem już na: Surface,spotline, pandora,Promt2, mexillia,Theris,

Pomocy!

Ethana.eu

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/150/250 (jeśli chodzi o max 99lvl, może być medium ale nie za ostry). Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver, 4FunMT2, NextMT2, Balmora, Ravia, Spotline, Newlongju2, Eloth, Mortal, Ravians, ProMT2, FunMT2, Dreikon, DeroX, NightCore.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

Invoria

Zależy mi najbardziej na: Globalu. Może być PL lub ENG. Głównie mi chodzi o najnormalniejsze ceny w sklepach.

Dodatkowe Info: Tylko global.

Nagroda za pomoc: Lajk 

Sg, PL ;P

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium / easy. Duzo typa grajacego, nie padajaca maszyna. Moze byc 6-7, nowy server, brak epikow z broni 75
Dodatkowe Info: Dreikon odpada
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy . !
Zależy mi najbardziej na:Przyjemnej i łatwej grze. max 250lvl.
Dodatkowe info :Dużo osób online i łatwe eq do zrobienia . :D
Nagroda za pomoc: Like. xD

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD, max lvl 99/105/110. Zalezy mi, zeby serwer byl dosyc nowy, nie byl postawiony bardzo pod IS, exp nie nudzacy tylko dosyc ciekawy, system ulepszen tez musi byc ogarniety, DUZA ILOSC GRACZY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodatkowe informacje: Nie gralem dawno, wiec dawajcie wszystkie propozycje, pasujace do moich wymagan :)

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: +200 osób online ,ku ,kamyki duchowe ,metale/bodzie ,mało epików max lv 99/127

Dodatkowe Info: szukam serwera jak ten najnajstarszy AvalonMT2(chyba 1 priv w Polsce)

Nagroda za pomoc: limit lajków :)

.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Coś w stylu Globala ale nie hard. Szukam czegoś Medium i troszeczke hardu. Na start minimum bojowiec, 10ku do G albo odrazu na G. Max 3 sety broni i zbroi 2 sety biżu, mało ulepszaczy w sensie ze od +7 a nie na +1 po 20 sztuk wszystkiego..

Dodatkowe Info: Serwer nowy lub niedługo wyjdzie nie chce serwerów 2tygodnie + od startu

Nagroda za pomoc: Lajki przytule wyrucham xD

Opublikowano

Witam, poszukuje serwera pvp, na którym będzie grało conajmniej 400 ludzi + i dobrze by było gdyby nie było 6/7 bonów.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był GM mode nie muśi być PL ale jakby był albo spolszczenie to może być.
Dodatkowe Info: Jak najbardziej musi działać rejestracja i downoload!!!!
Nagroda za pomoc: ++++++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Znalezieniu serwera medium na którym gra ponad 1200 osób. Nie może być na nim 7 bonu, mają być tylko pięć. Ano i muszą dropić sztabki złota, sztabki od samego początku.
Dodatkowe Info: Ethane patrzyłem - ale szukam nadal innego. Ethany nie skreślam.
Nagroda za pomoc: Limit plusów.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Jakiś ogarnięty serwer, nie przesadzony (Nie ma być miliard broni). Obojętnie jaki max lvl, sporo graczy. BEZ 6/7 !!!!

Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Witam

Nie Wiem Gdzie Grać. Pomocy!!!

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnej Grze
Dodatkowe Info: Zagrałbym od Nowa (Priv) Najlepiej Gdyby server wyszedł niedawno
Nagroda za pomoc: Lajk +

Coś Ode mnie

Max Lvl: 250

żeby Gra nie polegała na is-e

Żeby Grało Ponad 1000tyś osób

Z góry dziękuje :PP

qUaku/Pasiaty Jak To czytacie to Napiscie do mnie:P Z Tej Strony SnaJpeR z Argentusa/Therisa

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zeby byl Easy badz Player vs. Player. Nie Hammer, badz 4FUNMT2

Dodatkowe Info: Moze byc pod IS , ale zeby Sm'y mozna bylo kupywac zzagranicy. Chodzi mi o SMS

Nagroda za pomoc: Lajk i 5* w Profilu

PS. Prosze napisac mi na PW badz GG.. Bo mi sie ta stronka scina. ( GG : 46185927 )

W STRASZNYM TRUDZIE MOZNA PISAC TUTAJ!!

Z GORY DZIEKI!! ;)

Opublikowano

Witam, poszukuje serwera pvp, na którym będzie grało conajmniej 400 ludzi + i dobrze by było gdyby nie było 6/7 bonów.

Hammer badz 4funmt2?

4Funmt2 platny. i ma 6-7b.

Witam

Nie Wiem Gdzie Grać. Pomocy!!!

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnej Grze

Dodatkowe Info: Zagrałbym od Nowa (Priv) Najlepiej Gdyby server wyszedł niedawno

Nagroda za pomoc: Lajk +

Coś Ode mnie

Max Lvl: 250

żeby Gra nie polegała na is-e

Żeby Grało Ponad 1000tyś osób

Z góry dziękuje :PP

qUaku/Pasiaty Jak To czytacie to Napiscie do mnie:P Z Tej Strony SnaJpeR z Argentusa/Therisa

1000tys Osob? Mysle, tylko mysle ze bedzie ci ciezko :P :P xD xD :D :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zeby byl Easy badz Player vs. Player. Nie Hammer, badz 4FUNMT2
Dodatkowe Info: Moze byc pod IS , ale zeby Sm'y mozna bylo kupywac zzagranicy. Chodzi mi o SMS
PS. Prosze napisac mi na PW badz GG.. Bo mi sie ta stronka scina. ( GG : 46185927 )
Z GORY DZIEKI!! ;)

Argentus, promt2

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano
Z GORY DZIEKI!! ;)

Promt2 polecam :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Eventach/ZUO/OX pomocy GMA, i żeby było +1k osób online ..
Dodatkowe Info:Obojętnie tylko zeby byl fajny serwer bez bugów , i jak wspomniałem +1k osób lub wiecej i zeby była miła atmosferka
Nagroda za pomoc: lubię to +++++ , i jak sie naprawde spodoba to smska puszczę do 15 zł ;p

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: server hard exp 5x-15x cos okolo tego zarabianie na metkach(ku, kamyki duchowe itp) 10ku do G

Dodatkowe info: spora ilosc graczy bez konia na start lub jak juz cos to zwykly bez rad, zwoji itp u npc. Najlepiej cos w stylu BloodWar'a jak ktos gral

Nagroda za pomoc: Lajk!Lajk!Lajk!Lajk!Lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...