Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Tym, aby grało na nim min 700 graczy, oraz żeby exp był na tyle łatwy, aby max lvl szło wbić w mniej niż 2 tygodnie ( bez IS ), oraz taki, aby ludzie z ISem nie mieli przewagi w pvp ( exp/ drop/potwory mogą mieć 1000x lepsze)
Dodatkowe Info: Gdyby był biolog, to taki gdzie oddawać można co sekundę.
Nagroda za pomoc: lajk

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym, aby grało na nim min 700 graczy, oraz żeby exp był na tyle łatwy, aby max lvl szło wbić w mniej niż 2 tygodnie ( bez IS ), oraz taki, aby ludzie z ISem nie mieli przewagi w pvp ( exp/ drop/potwory mogą mieć 1000x lepsze)

Dodatkowe Info: Gdyby był biolog, to taki gdzie oddawać można co sekundę.

Spróbuj do tych co Ci podałem: Ethana.eu

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Angielski / US serwer

Dodatkowe Info: HARD / MEDIUM / EASY bez różnicy, aby grał ponad tysiak

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Angielski / US serwer

Dodatkowe Info: HARD / MEDIUM / EASY bez różnicy, aby grał ponad tysiak

Metin2World

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Angielski / US serwerDodatkowe Info: HARD / MEDIUM / EASY bez różnicy, aby grał ponad tysiakNagroda za pomoc: lajk

virtual
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium
Dodatkowe Info: Mam zamiar z kolegą wbić max lvl, niech to będzie serwer hard max 99/105 lvl(nie ravia i balmora) niech ma 500/1k osób i żeby nie padł w ciągu roku, lub medium max 250 lvl, 500/1k osób i żeby także nie padł w ciągu roku. Oraz żeby expiło się max lvl 2-3 miesiące na luziku.

Opublikowano

Dodatkowe Info: Mam zamiar z kolegą wbić max lvl, niech to będzie serwer hard max 99/105 lvl(nie ravia i balmora) niech ma 500/1k osób i żeby nie padł w ciągu roku, lub medium max 250 lvl, 500/1k osób i żeby także nie padł w ciągu roku. Oraz żeby expiło się max lvl 2-3 miesiące na luziku.

Ascarial.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dosyć dużej ilości ludzi
Dodatkowe Info:Serw easy/medium. Najlepiej żeby to był jakiś nowy serw bez 6/7bonu średni exp nie za dużo epików bez 6 skila.
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Dodatkowe Info: najlepiej żeby serwer nie był jakoś strasznie stary, ulepszanie magicznym metalem ( nazwa z avalon mt2) ... czy jak to się nazywa :P i najlepiej około 1k ludzi na serwerze, bez 6/7 bonów, i najlepiej jakby dzięki IS nie było się jakimś super koksem itp.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! pomocy!

Żależy mi najbardziej na: tym by znaleźć serwer podobny do serwerów takich jak teoden, kingworld, metin2-belenus, czy też draconis lub reinor

Max lvl ma być w przedziale 120-150 i z 3-5 setami broni oraz zbroi. (6/7 bon może się znajdować na serwerze ale najlepiej jakby był on tylko do expa lub pvp z max wartościami 5/10 jeśli mówimy o wartościach na klasy )

Dodatkowe info:Fajnie gdyby na serwerze nie było zbyt wielu takich bajerów jak kostiumy, mounty, pety różne systemy run, czy system energii.

Nagroda za pomoc : lajki

PS: grałem na serwerach takich jak: dreikon, invoria, linares, laneris, ravia, concordia, nervil, helium, almeria, ascarial, edoria, eternity, ( to są serwery na których ostatnio grałem i one nie przypadły mi do gustu więc proszę mi ich nie polecać)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dosyć dużej ilości ludzi

Dodatkowe Info:Serw easy/medium. Najlepiej żeby to był jakiś nowy serw bez 6/7bonu średni exp nie za dużo epików bez 6 skila.

Helium2, NerviL s2.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun/Easy Dodatkowe Info: PL serv, bez ulepszaczy(na epiki może być wyjątek), mało epików, max lv w przedziale 99-150lv oraz może na nim grać nawet 50 osób, ale żeby tylko był nowy ;) (chodzi o to by mało osób miało już max lv) Nagroda za pomoc: oczywiście like ;) (PS. jednym z lepszych serwerów na jakim kiedyś grałem był RemixMT2, który padł ;c)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy , +500 graczy, nowy ze stycznia lub grudnia. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze takim jak Newlongju2
Dodatkowe Info: Może byc polski/zagraniczy obojetnie mi to wazne zeby gralo troche luda na nim
Nagroda za pomoc: Like ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze takim jak promt2 pandoramt2 gladormt2
Dodatkowe Info: najlepiej polski

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium , ktory ma wystartowac  lub ktory ma 2 tygodnie max .

Laneris

Laneris

Zależy mi najbardziej na:  Medium/Easy , +500 graczy, nowy ze stycznia lub grudnia. :) 

Memorialmt2

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun/Easy Dodatkowe Info: PL serv, bez ulepszaczy(na epiki może być wyjątek), mało epików, max lv w przedziale 99-150lv oraz może na nim grać nawet 50 osób, ale żeby tylko był nowy ;) (chodzi o to by mało osób miało już max lv) Nagroda za pomoc: oczywiście like ;) (PS. jednym z lepszych serwerów na jakim kiedyś grałem był RemixMT2, który padł ;c)

Newlongju2 ? Tylko że ma niecałe 4 miesiące :) Myślę, że ci się spodoba. Max lvl 99, 75 lvl wbija się w niecałe 2h.

Opublikowano

Eloth.pl / Dragonmt2.pl / virtual.pl / imetin.pl

u6pv.jpg

Opublikowano

Dreikon, Helium2.

Opublikowano

virtual
Opublikowano

siemka szukam serwera,jak zły dział to proszę o przeniesienie.

Zależy mi najbardziej na:

-Szukam serwera który ma dużo osób ok. 1000 +/- 200

-easy/medium/4fun

-aktywna administracja tzn. dobry kontakt admin -gracz oraz eventy 1 na 1-2tyg.

-5-6ch było by najlepiej

-dużo nowych map,drop najlepiej z mobów bo jak każdy wie bossy,rzadko na nie trafić i dużo osób ksuje

-dużo misji nowych

-bez 6skila

-najlepiej bez 6/7b

-tanie zmianki 1-5b i w stakach 200

-dużo nowych zbroi/broni

-kostiumy dropiżce z szkat nie w is

-expienie na mapach a nie na dungeonach bo mam jakiś błąd czy coś i wywala mnie jak jestem sam na dungeonie ;/ nw czemu

wiem że duże wymagania,ale na pewno znajdzie się sporo takich serwerów,z góry dziękuje

ps. szczęśliwego nowego roku (spóżnione :> )

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

siemka szukam serwera,jak zły dział to proszę o przeniesienie.

-Szukam serwera który ma dużo osób ok. 1000 +/- 200

-easy/medium/4fun

-aktywna administracja tzn. dobry kontakt admin -gracz oraz eventy 1 na 1-2tyg.

-5-6ch było by najlepiej

-dużo nowych map,drop najlepiej z mobów bo jak każdy wie bossy,rzadko na nie trafić i dużo osób ksuje

-dużo misji nowych

-bez 6skila

-najlepiej bez 6/7b

-tanie zmianki 1-5b i w stakach 200

-dużo nowych zbroi/broni

-kostiumy dropiżce z szkat nie w is

-expienie na mapach a nie na dungeonach bo mam jakiś błąd czy coś i wywala mnie jak jestem sam na dungeonie ;/ nw czemu

wiem że duże wymagania,ale na pewno znajdzie się sporo takich serwerów,z góry dziękuje

ps. szczęśliwego nowego roku (spóżnione :> )

Ethana.eu/NerviL s2/Dreikon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...