Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: 4Fun
Dodatkowe Info:
Bardzo, bardzo Duży exp, Mało Bugów, Dużo graczy. Max 250lvl Nie Xenox, mexilia,

Nagroda za pomoc: Like

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4Fun

Dodatkowe Info: Bardzo, bardzo Duży exp, Mało Bugów, Dużo graczy. Max 250lvl Nie Xenox, mexilia,

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na: coś w stylu Aline2 czyli ciekawy easy bez kolorowych stalek i hwangów, ot kilka nowych zbroi.

Ddodatkowe info: ostanio grane serwery Pandora, liveris, memorial, waternox, Glador, Estius ( i wszystkie jak dla mnie lipne)

Nagroda: Like

97993054676936328872.jpg

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na: coś w stylu Aline2 czyli ciekawy easy bez kolorowych stalek i hwangów, ot kilka nowych zbroi.

Ddodatkowe info: ostanio grane serwery Pandora, liveris, memorial, waternox, Glador, Estius ( i wszystkie jak dla mnie lipne)

może Draconis i NOXIA

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

może Draconis i NOXIA

Dreikon może Ci się spodoba. Nie ma już raczej easy bez "kolorowych stalek" :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzie +3000 lub więcej tylko byle najwiekszy ludzie serwer

Dodatkowe Info: obojętnie Fun/Easy/Medium/Hard wszystko Typ . Tylko najbardziej mi zależy dużo ludzie

Nagroda za pomoc: Max like. +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzie +3000 lub więcej tylko byle najwiekszy ludzie serwer
Dodatkowe Info: obojętnie Fun/Easy/Medium/Hard wszystko Typ . Tylko najbardziej mi zależy dużo ludzie

VirtualMt2 , PandoraMt2 . Co prawda nie gra tam 3k ale 2k+ owszem.

nrhr.png
Opublikowano
center]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy/4fun max lvl 99 darmowa rejestracja.

Dodatkowe Info: Jakiś stabilnieszy serwer grałem na promt2 jeden dzień all time bugowało postać i wyrzucało z serwera po czym serw off.

Nagroda za pomoc: LIKE :)
Opublikowano

center]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy/4fun max lvl 99 darmowa rejestracja.
Dodatkowe Info: Jakiś stabilnieszy serwer grałem na promt2 jeden dzień all time bugowało postać i wyrzucało z serwera po czym serw off.
Nagroda za pomoc: LIKE :)

Nie ma takiego serwera, który spełniałby Twoje wymagania.

Opublikowano

Balmora Jest w ~3k graczy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer na dłużej , łatwy zarobek. 4fun/easy/medium/hard.

Dodatkowe Info:Nie mam zamiaru wydawać na isa żeby coś osiągnąć.

Nagroda za pomoc:10 like.

nrhr.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer na dłużej , łatwy zarobek. 4fun/easy/medium/hard.
Dodatkowe Info:Nie mam zamiaru wydawać na isa żeby coś osiągnąć.
Nagroda za pomoc:10 like.

Dreikon, fajna zabawa.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzie, latwo zdobyć eq +9, szybko zabierać yangi na kupowanie eq

Dodatkowe Info: Największe ludzie, łatwo zdobyć eq . Które lepsze wybierać Balmora Czy Ravia .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzie, latwo zdobyć eq +9, szybko zabierać yangi na kupowanie eq
Dodatkowe Info: Największe ludzie, łatwo zdobyć eq . Które lepsze wybierać Balmora Czy Ravia może co najlepsze priv hard podaj. Tylko najbardziej należy dużo ludzie i latwo zdobyc eq.

@Edit

@Up, Czy ja mowiłem chcę wybierać inne priv ? Tylko ravia i balmora !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4Fun, EASY EXP !
Dodatkowe Info:
Bardzo, bardzo Duży exp, 4fun i ma dużo graczy(mogą być same 150lvl+) a nie że 100lvl wbija się 3h i są same 250lvl, lub Medium/easy i dużo graczy z oko 100lvl oko. Nie: Xenox, mexilia, virtual, diamond, elitemt, dragon, newlogju,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer pl

Dodatkowe Info:Zalezy mi na serwerze PL, Który polecacie, w miare tanie itemki i KU
Nagroda za pomoc:+ i 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer pl

Dodatkowe Info:Zalezy mi na serwerze PL, Który polecacie, w miare tanie itemki i KU

Nagroda za pomoc:+ i 5

Diumar

Opublikowano

VirtualMt2 , PandoraMt2 . Co prawda nie gra tam 3k ale 2k+ owszem.

ravia ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4Fun, EASY EXP !

Dodatkowe Info: Bardzo, bardzo Duży exp, 4fun i ma dużo graczy(mogą być same 150lvl+) a nie że 100lvl wbija się 3h i są same 250lvl, lub Medium/easy i dużo graczy z oko 100lvl oko. Nie: Xenox, mexilia, virtual, diamond, elitemt, dragon, newlogju,

PandoraMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , żeby miał max 4 mies. i było chociaż dziennie 200 online+
Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie exp nie jest monotonny , były jakieś eventy + żeby nie był tylko dla IS'u
Nagroda za pomoc: Lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...