Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy 500+ , nowych broniach , dropie , łatwo dostępnych zmiankach , typ serwera Medium , aby nie było go na modzie Skille w miarę łatwe najlepiej serwer jakiś nowy

Dodatkowe info : Pety , nowe fryzury, wierzchowce , aby nie było stalek ani broni na 67/75 u npc

Daje +5 w profilu. Dzięki

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium max lv 105 rady i egzo i handlarzy , kamyki oraz ku u handlarzy

Dodatkowe Info: server nie musi byc polski ; > cos podobnego do mcmetinpro jak ktos nie gral na mcmetinpro to lapcie gameplay

Nagroda za pomoc: duzo duzo duzo lajkUf ; D

czy istnieje jeszcze taki server ; CCC

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium max lv 105 rady i egzo i handlarzy , kamyki oraz ku u handlarzy

Dodatkowe

Info: server nie musi byc polski ; > cos podobnego do mcmetinpro jak

ktos nie gral na mcmetinpro to lapcie gameplay

Serwer niemiecki, Shiro2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy 500+ , nowych broniach , dropie , łatwo dostępnych zmiankach , typ serwera Medium , aby nie było go na modzie Skille w miarę łatwe najlepiej serwer jakiś nowy

Dodatkowe info : Pety , nowe fryzury, wierzchowce , aby nie było stalek ani broni na 67/75 u npc

Medium/Hard

- Revential

Opublikowano

Serwer niemiecki, Shiro2.

grałem na shiro2 inny chce : c

Dodatkowe Info: server nie musi byc polski ; > cos podobnego do mcmetinpro jak ktos nie gral na mcmetinpro to lapcie gameplay

nie shiro2

Opublikowano

Dreikon.pl (prawdopodobnie nowy start we wtorek).

Opublikowano

VirtualMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi na serwerze easy/medium, pod PvP, by był nowy oraz, by grało na nim dużo graczy, a jednocześnie by szybko nie "padł" i ilość graczy utrzymywała się na wysokim poziomie.

Nagroda: lajk i możliwie coś jeszcze.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : serwerze typu virtualmt2.

Dodatkowe info : Na serwerze ma być trochę szybszy exp, mniej ulepek i mniejszy nacisk na is niż na virtualu.

Nagroda za pomoc : Uścisk dłoni prezesa :D .

Ps. Czy opłaca się zaczynać grę na metin2.pl od zera ? Jeżeli tak, to na jakim s ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, nowych mapach

Dodatkowe Info: żeby był 6/7 bon, oraz nowe eq

Nagroda za pomoc: lubie-to-png.png

Aline2.pl
Opublikowano

Dodatkowe info : Na serwerze ma być trochę szybszy exp, mniej ulepek i mniejszy nacisk na is niż na virtualu.

Co do pla to opłaca się tam jeszcze grać ale tylko na s26. Tylko tam ceny są normalne i atmosfera z 2010 r. Łatwo jest się dorobic.

Opublikowano

Co do pla to opłaca się tam jeszcze grać ale tylko na s26. Tylko tam ceny są normalne i atmosfera z 2010 r. Łatwo jest się dorobic.

Argentus.pl :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Witam Szukam Typowego Harda.
Oczekuje: Aby To Nie Był : astium, revential,ravia,concordia.
Dodatkowo : Chce Aby Na Serwerze Było Jak Najtrudniej Wbić Lv, I Nie Ma To Być PL :D

Nagroda: Like +5

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

Opublikowano

Witam Szukam Typowego Harda.

Oczekuje: Aby To Nie Był : astium, revential,ravia,concordia.

Dodatkowo : Chce Aby Na Serwerze Było Jak Najtrudniej Wbić Lv, I Nie Ma To Być PL :D

Nagroda: Like +5

Balmora <_<

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi na serwerze easy/medium, pod PvP, by był nowy oraz, by grało na nim dużo graczy, a jednocześnie by szybko nie "padł" i ilość graczy utrzymywała się na wysokim poziomie.

Nagroda: lajk i możliwie coś jeszcze.

Dreikon.pl

Argentus.pl

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Witam,szukam serwer easy/medium pod pvp.Aby nie było zbyt dużo ulepek i ogólnie żeby nie było straszne dużo rzeczy tak jak np.xenox .Liczba graczy MUSI BYĆ 500+ dziennie i żeby nie było zbytnio dużych lvli i był szybki exp,łatwy zarobek.

Opublikowano

Witam,szukam serwer easy/medium pod pvp.Aby nie było zbyt dużo ulepek i ogólnie żeby nie było straszne dużo rzeczy tak jak np.xenox .Liczba graczy MUSI BYĆ 500+ dziennie i żeby nie było zbytnio dużych lvli i był szybki exp,łatwy zarobek.

dreikon.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard (najlepiej ulepszacze tylko do epików, ale jak będą to trudno),tylko bez takich otóż zrboi

Pancerz_Diabel._Rogu_w_grze.png

Nowe zbroje, bronie, mapy etc
Dodatkowe Info: nie szukam serwerów typu astium, PL, tylko serwera z przyszłością , bez 6/7 - klasy
Nagroda za pomoc: + Lajk +

Opublikowano

no weście napiscie o jakimś fajnym serwie bez 6-7 bona bo przecueż tu jest 471stron.

Hard/Medium - Revential

Średnio 800/900 osób online, weekendowe eventy + raty, w tygodniu także

Nowości średnio co tydzień jakieś

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard (najlepiej ulepszacze tylko do epików, ale jak będą to trudno),tylko bez takich otóż zrboi

Nowe zbroje, bronie, mapy etc

Dodatkowe Info: nie szukam serwerów typu astium, PL, tylko serwera z przyszłością , bez 6/7 - klasy

Nagroda za pomoc: + Lajk +

Balmora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy MAX lv 105-120, bez 6/7bon na klasy

Dodatkowe Info: żeby był online na poziomie 100+++

Nagroda za pomoc: lajk +5 : )

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer hard (najlepiej ulepszacze tylko do epików, ale jak będą to trudno),tylko bez takich otóż zrboi

Nowe zbroje, bronie, mapy etcDodatkowe Info: nie szukam serwerów typu astium, PL, tylko serwera z przyszłością , bez 6/7 - klasyNagroda za pomoc: + Lajk +

Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...