Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy - Max level 250 - z 6/7b - bez 6 skilla. ( powstały niedawno )

Dodatkowe Info: 500+ osób online, bojowiec na start, miła i przyjemna gra, łatwy start.

Nagroda za pomoc: 10 like i 5 profil.

Argantus

805491408806070489277.png

Opublikowano

zależy mi najbardziej na: VeryEasy serwer max 250/5
Dodatkowe Info: Maxymalny lv i eq można ogarnąc sobie w jakieś 4-8 godzin szybko leci exp i eq się robi i wgl .

Nagroda za pomoc: Piniondze za las ! xD

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy (bardziej easy), ogarnieta administracja

Dodatkowe Info: malo ulepszaczy jak i epikow

BONY WCHODZA OD RAZU MAKSYMALNE

Nagroda za pomoc: Jak serwer mi się spodoba to dam limit like.

DiamondMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy liczba osób 400+
Dodatkowe Info: w bony wchodzi wartość ataku +100 , 200

Nagroda: Like

Opublikowano

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

PandoraMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

iMetin

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Medium

lvl : 120-200

Brak: 6/7 bon

6 skil

Dodatkowe Info:

Serwer nie pod IS

+300 osób online

Ogar Administracja

Serwer na którym można jeszcze być jednym z najlepszych

Mały system ulepszeń

Czyli : Bronie robi się tylko z np bojowego ---> syriusz ----> ...

Nie chce takiego czegoś że można coś zrobić z truty , złodzieja czy nimfy.

BIOLOG CO 1 SEC (CHOCIAŻ DO CERTÓW)

Nie interesują mnie takie serwery jak :

-Ravia

-Balmora

-Tiveria

-Concordia

-Revential

Nagroda za pomoc:

LIIIIKKEEE

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy (bardziej easy), serwer który nie padnie po kilku m-cach, aby nie grało mało osób (najlepiej ok. 500-1000 online)

Dodatkowe Info:Nie na widzę serwerów perfidnie pod IS, nie na widzę w ciul ulepszaczy/nowych epików nie wiadomo po co (najlepiej 1 para epickiej biżu i po 3/4 bronie/zbroje, ulepszacze, najlepiej perły i ewentualnie jakieś inne, które można zdobyć bez IS. Skille (abym nie musiał dropić ku, może być od NPC na P, a może być do czytania samemu), bony (najlepiej bez 6-7) 1-5 żeby wchodziły maksymalne wartości (lub 2 poziomy), nie za dużo nowości (kilka nowych map - OK) najlepiej bez petów (albo z petami, które dają atrybuty tylko do PVM), nie lubię nowych rosek/kd itp. Teraz prawie, że każdy serwer takowe posiada, a mnie to od razu odrzuca...

Zwykły serwer bez mega zmian (coś jak ProMT2 przed dodaniem IS, tylko że bardziej medium)

Nagroda za pomoc: Jak serwer mi się spodoba to dam limit like.

Zależy mi najbardziej na: Easy - Max level 250 - z 6/7b - bez 6 skilla. ( powstały niedawno )

Dodatkowe Info: 500+ osób online, bojowiec na start, miła i przyjemna gra, łatwy start.

Nagroda za pomoc: 10 like i 5 profil.

Ethana, Senthia, Theris :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer priv.
Dodatkowe Info: cześć , jakie znacie serwery które nie potrzebuja prawa administratora do odpalenia ?

Ojciec mojemu koledze zalozyl mu haslo ( nie moge go ani usunac ani zmienic ) i chcialby sobie pograc w metka ale duzo serwerow potrzebuje prawa administratora zeby go odpalic i go pyta o haslo a ojciec mu nie wpisze bo nie ? xD.

Jak znacie jakies to pisac.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: cześć , jakie znacie serwery które nie potrzebuja prawa administratora do odpalenia ?

Ojciec mojemu koledze zalozyl mu haslo ( nie moge go ani usunac ani zmienic ) i chcialby sobie pograc w metka ale duzo serwerow potrzebuje prawa administratora zeby go odpalic i go pyta o haslo a ojciec mu nie wpisze bo nie ? xD.

Ethana

Opublikowano

@Up pisałem bez praw administratorskich.
Ethana potrzebuje zeby ja odpalic.
Ponawiam

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie meeega easy (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2tyg). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 200/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Nie Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie meeega easy (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2tyg). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 200/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Nie Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/1041922-saphire-dedykeasy/

Opublikowano

@Up pisałem bez praw administratorskich.

Ethana potrzebuje zeby ja odpalic.

Ponawiam

concordiamt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym PVP, normalny lvl max 120, epikach z broni 65 lvl, normalnymi bonami typu 10 lud, i normalni kd max +5 !!!
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa
Nagroda za pomoc: Lajk + pomoc na serwie :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, lecz łatwy dość dostęp do rad i egzo ( coś takiego jak concordiamt2) np z metków po 2 egzo lub 2 rady i losowo
Dodatkowe Info: 55 ku do g , czesty drop kamoli, exp przyjemny ale nie łatwy, by bic np od 70 do 75 z 3 godziny ( moze byc dluzej ) ale zeby byl ciekawy drop .. ulepszacze latwo dostpne ( duzy drop)
Nagroda za pomoc: Lajk + towarzystwo :D ( jesli tam grasz )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, oprocz ravia balnora balantia revential nostidla
Dodatkowe Info: 55/10 ku do g rady i egzo do zdobycia w grze po kilka ku z jednego metina
Nagroda za pomoc: Lajk Lajk Lajk Lajk Lajk ++++++

Resthea.eu Revoir.pl Revolution co ty wybierasz PW

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, oprocz ravia balnora balantia revential nostidla

Dodatkowe Info: 55/10 ku do g rady i egzo do zdobycia w grze po kilka ku z jednego metina

Nagroda za pomoc: Lajk Lajk Lajk Lajk Lajk ++++++

ConcordiaMT2 :)))

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Średnim Expie i przyjemnej grze bez IS
Dodatkowe Info: Około 500 graczy+ Najlepiej żeby to był nowo powstały serwer.
Nagroda za pomoc:Like

22tp.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Hard, oprocz ravia balnora balantia revential nostidlaDodatkowe Info: 55/10 ku do g rady i egzo do zdobycia w grze po kilka ku z jednego metinaNagroda za pomoc: Lajk Lajk Lajk Lajk Lajk ++++++

concordiamt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...