Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! xD

Zależy mi najbardziej na: W miarę łatwym expie , dobrym sys. ulepszeń , sporo ludzi , Easy/Medium.

Dodatkowe Info : Brak w 6/7 Odpo. i silny na klasy, Ogarnieta administracja,max lvl 180/200/250

Nagroda za pomoc: Lajk.

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dobrej administracji, dosyć nowy server, medium/hard (bardziej medium),

Dodatkowe Info: Ponad 500 osób online, mało cheaterów, żeby serwer dzialał na win 8 :(

Nagroda za pomoc: Lajk

Revential

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę łatwym expie , dobrym sys. ulepszeń , sporo ludzi , Easy/Medium.

Dodatkowe Info : Brak w 6/7 Odpo. i silny na klasy, Ogarnieta administracja,max lvl 180/200/250

SpotlineMT2

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry MEDIUM ! Płynna i przyjemna gra bez lagów bugów itp. Serwer niezbyt stary. Bojowiec na początek. + 300 osob online . Ogarnieta administracja
Dodatkowe Info: Mały max LvL gdyż zależy mi na małej ilości broni i zbroij. Brak 6 skila i brak 6/7 bonu . SERWER NA DŁUŻSZY OKRES CZASU ( np tiveria . ravia . balmora . Pandora ) mają już swoje lata a nadal się trzymaja
Nagroda za pomoc: liiikkeee !

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! xDZależy mi najbardziej na: W miarę łatwym expie , dobrym sys. ulepszeń , sporo ludzi , Easy/Medium.

diamondmt2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry EASY/MEDIUM ! Płynna i przyjemna gra bez lagów
bugów itp. Serwer niezbyt stary. 400+ osob online. Ogarnieta administracja

Dodatkowe
Info: Serwer na dłuższy okres , da sie grać bez is

Grałem na : Divine Word, diamond , spotline , cavis , glador s2 , glador , xword,

Opublikowano

DiamondMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dodatkowe

Grałem na : Divine Word, diamond , spotline , cavis , glador s2 , glador , xword,

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym hardzie z małą ilością osób, ku zmianki i różne tego typu z metinów, łączeniu się ku(niekoniecznie jeśli trzeba 10 do G)
Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby nie był z 2k11r :D
Nagroda za pomoc: Za pomoc, nie za nieudaną próbe dam limit like + 5

Ponawiam, Chłop mi pisze Astium.. mała ilość osób.. hhahah :D Może ktoś zna taki server gdzie w m2 na metkach nie ma tłumów i da rade spokojnie pograć?

Opublikowano

Dodatkowe

Theris.pl

Opublikowano

Dodatkowe

Argentus

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ponawiam, Chłop mi pisze Astium.. mała ilość osób.. hhahah :D Może ktoś zna taki server gdzie w m2 na metkach nie ma tłumów i da rade spokojnie pograć?

nervil.pl
Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie meeega easy (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2tyg). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 200/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Najlepiej aby z ilością itemów był podobny do SurfaceMT2

(nie koniecznie). Liczę na szybkie propozycje.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie meeega easy (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2tyg). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 200/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Najlepiej aby z ilością itemów był podobny do SurfaceMT2

(nie koniecznie). Liczę na szybkie propozycje.

Nagroda za pomoc: Lajk ;d

aline2.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry medium/easy, klimacik, cos w stylu AVALONA
Dodatkowe Info: chce zeby serwer byl stabilny i zeby nie byl mega latwy, zeby stalki nie walaly sie po ziemii wszedzie tylk ozeby byly cos warte. uwielbialem grac na avalonie i czegos podobnego szukam jezeli chodzi o trudnosc

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dobry medium/easy, klimacik, cos w stylu AVALONADodatkowe Info: chce zeby serwer byl stabilny i zeby nie byl mega latwy, zeby stalki nie walaly sie po ziemii wszedzie tylk ozeby byly cos warte. uwielbialem grac na avalonie i czegos podobnego szukam jezeli chodzi o trudnoscNagroda za pomoc: liiikkeee !

Nervil.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobry medium/easy, klimacik, cos w stylu AVALONA

Dodatkowe Info: chce zeby serwer byl stabilny i zeby nie byl mega latwy, zeby stalki nie walaly sie po ziemii wszedzie tylk ozeby byly cos warte. uwielbialem grac na avalonie i czegos podobnego szukam jezeli chodzi o trudnosc

Theris.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Medium

lvl : 120-200

Brak: 6/7 bon

6 skil

Dodatkowe Info:

Serwer nie pod IS

+300 osób online

Ogar Administracja

Serwer na którym można jeszcze być jednym z najlepszych

Mały system ulepszeń

Czyli : Bronie robi się tylko z np bojowego ---> syriusz ----> ...

Nie chce takiego czegoś że można coś zrobić z truty , złodzieja czy nimfy.

BIOLOG CO 1 SEC (CHOCIAŻ DO CERTÓW)

Nie interesują mnie takie serwery jak :

-Ravia

-Balmora

-Tiveria

-Concordia

-Revential

Nagroda za pomoc:

LIIIIKKEEE

Opublikowano

Medium

6 skil

Dodatkowe Info:

Serwer nie pod IS

+300 osób online

Ogar Administracja

Mały system ulepszeń

-Ravia

-Balmora

-Tiveria

-Concordia

-Revential

Nagroda za pomoc:

LIIIIKKEEE

Theris.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy (bardziej easy), serwer który nie padnie po kilku m-cach, aby nie grało mało osób (najlepiej ok. 500-1000 online)
Dodatkowe Info:Nie na widzę serwerów perfidnie pod IS, nie na widzę w ciul ulepszaczy/nowych epików nie wiadomo po co (najlepiej 1 para epickiej biżu i po 3/4 bronie/zbroje, ulepszacze, najlepiej perły i ewentualnie jakieś inne, które można zdobyć bez IS. Skille (abym nie musiał dropić ku, może być od NPC na P, a może być do czytania samemu), bony (najlepiej bez 6-7) 1-5 żeby wchodziły maksymalne wartości (lub 2 poziomy), nie za dużo nowości (kilka nowych map - OK) najlepiej bez petów (albo z petami, które dają atrybuty tylko do PVM), nie lubię nowych rosek/kd itp. Teraz prawie, że każdy serwer takowe posiada, a mnie to od razu odrzuca...

Zwykły serwer bez mega zmian (coś jak ProMT2 przed dodaniem IS, tylko że bardziej medium)
Nagroda za pomoc: Jak serwer mi się spodoba to dam limit like.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy (bardziej easy), serwer który nie padnie po kilku m-cach, aby nie grało mało osób (najlepiej ok. 500-1000 online)

Dodatkowe Info:Nie na widzę serwerów perfidnie pod IS, nie na widzę w ciul ulepszaczy/nowych epików nie wiadomo po co (najlepiej 1 para epickiej biżu i po 3/4 bronie/zbroje, ulepszacze, najlepiej perły i ewentualnie jakieś inne, które można zdobyć bez IS. Skille (abym nie musiał dropić ku, może być od NPC na P, a może być do czytania samemu), bony (najlepiej bez 6-7) 1-5 żeby wchodziły maksymalne wartości (lub 2 poziomy), nie za dużo nowości (kilka nowych map - OK) najlepiej bez petów (albo z petami, które dają atrybuty tylko do PVM), nie lubię nowych rosek/kd itp. Teraz prawie, że każdy serwer takowe posiada, a mnie to od razu odrzuca...

Zwykły serwer bez mega zmian (coś jak ProMT2 przed dodaniem IS, tylko że bardziej medium)

PandoraMT2 , diamondmt2

Opublikowano

Theris.pl

Theris.pl .... 250 lvl pełno broni 6/7 bon jest wgl nie taki serwer o jaki prosiłem . ! Piszesz byle gówno i za to zamiast like dostaniesz -.

Medium

6 skil

Dodatkowe Info:

Serwer nie pod IS

+300 osób online

Ogar Administracja

Mały system ulepszeń

-Ravia

-Balmora

-Tiveria

-Concordia

-Revential

Nagroda za pomoc:

LIIIIKKEEE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy (bardziej easy), ogarnieta administracja
Dodatkowe Info: malo ulepszaczy jak i epikow

BONY WCHODZA OD RAZU MAKSYMALNE

Opublikowano

Theris.pl .... 250 lvl pełno broni 6/7 bon jest wgl nie taki serwer o jaki prosiłem . ! Piszesz byle gówno i za to zamiast like dostaniesz -.

Medium

6 skil

Dodatkowe Info:

Serwer nie pod IS

+300 osób online

Ogar Administracja

Mały system ulepszeń

-Ravia

-Balmora

-Tiveria

-Concordia

-Revential

Nagroda za pomoc:

LIIIIKKEEE

www.mpcforum.pl/topic/1041684-marinermt2-dedyk-medium/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy - Max level 250 - z 6/7b - bez 6 skilla. ( powstały niedawno )

Dodatkowe Info: 500+ osób online, bojowiec na start, miła i przyjemna gra, łatwy start.

Nagroda za pomoc: 10 like i 5 profil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...