Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Szukam serwera gdzie max lvl 250\254lvl , max lvl wbija sie nie za długo czyli max 3\4 tyg. , Eq się też łątwo szło dorobić, Żeby ludzi grało ponad 500+ .Aby broni,zbr. też w maire było i jakiś ogarniety wygląd.

Nagroda za pomoc : Lajki

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy 500+ , nowych broniach , dropie , łatwo dostępnych zmiankach , typ serwera Medium , aby nie było go na modzie Skille w miarę łatwe

Dodatkowe info : Pety , nowe fryzury, wierzchowce , aby nie było stalek ani broni na 67/75 u npc

Daje +5 w profilu. Dzięki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy 500+ , nowych broniach , dropie , łatwo dostępnych zmiankach , typ serwera Medium , aby nie było go na modzie Skille w miarę łatwe

Dodatkowe info : Pety , nowe fryzury, wierzchowce , aby nie było stalek ani broni na 67/75 u npc

VirtualMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Argentus/glador

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium i żeby nie było pod IS

Dodatkowe Info: Chcę żeby był ogarnięty dedyk, z dobrą maszyną i z przyszłością. Ponieważ nie chce żeby padł na przykład za 6 miesięcy. EXP żeby nie był za trudny, ale nie za łatwy. Taki w miare. 1000 graczy +

Nagroda za pomoc: LIMIT LIKE

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium i żeby nie było pod ISDodatkowe Info: Chcę żeby był ogarnięty dedyk, z dobrą maszyną i z przyszłością. Ponieważ nie chce żeby padł na przykład za 6 miesięcy. EXP żeby nie był za trudny, ale nie za łatwy. Taki w miare. 1000 graczy +Nagroda za pomoc: LIMIT LIKE

diamondmt2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 400 Online + skile do bicia lub od razu na P mało i łatwe do zdobycia ulepki ciekawe zbroje i miecze
Dodatkowe Info: serwer easy lub medium i zmianka profy u mpc jak bedzie to dobrze jak nie to nie
Nagroda za pomoc: Like + - jak kto woli

Opublikowano

Dodatkowe Info: Chcę żeby był ogarnięty dedyk, z dobrą maszyną i z przyszłością. Ponieważ nie chce żeby padł na przykład za 6 miesięcy. EXP żeby nie był za trudny, ale nie za łatwy. Taki w miare. 1000 graczy +

MarinerMt2

Opublikowano

dreikon, nowy serwer duzo graczy i caly czas rosnie ;]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium / Hard max . lv ok. 105 , max ok. 150
Dodatkowe Info: Serwer jak Dreikon , grałem na concordiamt2 , ravia , tavia , balantia itd. Zależy mi również na petach , 10ku do G oraz na różnych nowościach
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer jak Dreikon , grałem na concordiamt2 , ravia , tavia , balantia itd. Zależy mi również na petach , 10ku do G oraz na różnych nowościach

Reviental

Reviental

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Popularny serwer, max 105 nie więcej ! Może być zagraniczny, bez dodań i ogólnie IS w sklepach, ale dostępny IS w grze. Hard

Dodatkowe Info: Grałem na ravi, na pl`u, nostidla, itp.

Nagroda za pomoc: Limit ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Popularny serwer, max 105 nie więcej ! Może być zagraniczny, bez dodań i ogólnie IS w sklepach, ale dostępny IS w grze. Hard

Dodatkowe Info: Grałem na ravi, na pl`u, nostidla, itp.

Nagroda za pomoc: Limit ?

Shiro Medium

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym zeby serwer był tylko pvp
Dodatkowe Info: nie moze byc to hammer ani 4funmt2
Nagroda za pomoc: Lajk w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Lepszym expie niz na xenoxmt2, u handlarza, stalki, truty itp. i pvp żeby można walić dmg nie wiadomo ile!

Dodatkowe Info:Serwery które mnie nie interesują to, xenoxmt2, promt2, elitemt2, imetin2, pandoramt2.

Nagroda za pomoc: Lajki

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym zeby serwer był tylko pvp

Dodatkowe Info: nie moze byc to hammer ani 4funmt2

Nagroda za pomoc: Lajk w profilu

LinaresMT2.pl

Zależy mi najbardziej na: Lepszym expie niz na xenoxmt2, u handlarza, stalki, truty itp. i pvp żeby można walić dmg nie wiadomo ile!
Dodatkowe Info:Serwery które mnie nie interesują to, xenoxmt2, promt2, elitemt2, imetin2, pandoramt2.
Nagroda za pomoc:5 lajków.

LinaresMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PvP . Aby nie było to jak np. na nextm2 lub 4fun ze wszystkie itemy sie kupuje .
Dodatkowe Info: Bez dlugiego expa i ciaglego dropienia szybki exp szybki zarobek i szybkie robienie eq. Nie interesują mnie serwery takie jak Xenox , linares, nextm2 , 4funmt2
Nagroda za pomoc: Laik xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PvP . Aby nie było to jak np. na nextm2 lub 4fun ze wszystkie itemy sie kupuje .

Dodatkowe Info: Bez dlugiego expa i ciaglego dropienia szybki exp szybki zarobek i szybkie robienie eq. Nie interesują mnie serwery takie jak Xenox , linares, nextm2 , 4funmt2

Nagroda za pomoc: Laik xD

Argentus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, szybkim zarabianiu kasy, szybkim zdobywaniu przedmiotow. Serwer: easy/very easy?
Dodatkowe Info: nie mam czasu na dlugie granie na mediumach i hardach dlatego szukam serwera na ktorym jest przyjemny i szybki exp. nie wazne jaki max lvl itp. wazne zeby mozna go bylo wbic w max 2dni. nie podawajcie serwerow 4fun typu hammer bo nie chodzi mi o to zeby mozna bylo isc do handlarza i kliknac dodaj level. Gralem na elitemt2, promt2, linaresmt2, azmal (juz nie dziala chyba) Prosze o pomoc
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp serwer typu venise mt 2 skille u npc

Dodatkowe Info: nie potrzeba wydać 50 zł w is by być kimś
Nagroda za pomoc: lajki profilu i plusiki :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, miłej atmosferze, częste odwiedzanie serwera przez GM, konkursy, max 250 lvl ( easy / medium ) nie podawać Xenoxa czy Divine World.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa gdzie jest dosyć dużo ludzi. (GLOBAL / PRIV)
Nagroda za pomoc: Lajki w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, nowych mapach
Dodatkowe Info: żeby był 6/7 bon, oraz nowe eq

Nagroda za pomoc: lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...