Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Experion czy Nervil

Dodatkowe Info: Wszystko ogolnie

Nagroda za pomoc: Like

Nervil, stabilniejszy i lepsza administracja

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nervil, stabilniejszy i lepsza administracja

Serwer nie dawno wystartował i już masz opinie, że jest stabilny... Co do wyboru, to fakt, admini sprawiają wrażenie, że ogarniają i ogólnie serwer całkiem przyjazny dla graczy. NerviL

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobry serwer medium gdzie nie ma nasrane tysiącami zbroi i broni żadnych dzieciaczkowych epickich broni itd. gdzie po stalce mamy x20 innych z kolorami tęczy (czarna niebieska stal, biały hwang kurwa złoty hwang itd.)
Dodatkowe Info: Wiem, że teraz nie ma normalnych serwerów a jak już to są to hardy, a jak mam grać na hardzie to równie dobrze na globala bo konto drożej sprzedam.. dlatego będę wdzięczny za pomoc
Nagroda za pomoc: 30 lajków, spiele i kometka.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobry serwer medium gdzie nie ma nasrane tysiącami zbroi i broni żadnych dzieciaczkowych epickich broni itd. gdzie po stalce mamy x20 innych z kolorami tęczy (czarna niebieska stal, biały hwang kurwa złoty hwang itd.)

Dodatkowe Info: Wiem, że teraz nie ma normalnych serwerów a jak już to są to hardy, a jak mam grać na hardzie to równie dobrze na globala bo konto drożej sprzedam.. dlatego będę wdzięczny za pomoc

Senthia,Ethana z hardów Azmal a medium jeszcze UMetin2

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Algoria

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwym expie, serv pod pvp, darmowy
Dodatkowe Info: Brak dropienia z metkow wielu rzeczy, latwe zdobywanie eq, pd i kasy :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Brak dropienia z metkow wielu rzeczy, latwe zdobywanie eq, pd i kasy :)

4funmt2

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Theris bez bugów :) czyli medium, dużo nowych epickich itemów, bez 6/7 na klasy itp i przedewszystkim +500 graczy.. ale chyba taki nie istnieje.

Dodatkowe Info:Nie algoria, bug z is -.-

Nagroda za pomoc: Like jeśli odpowiedz jest ok..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Theris bez bugów :) czyli medium, dużo nowych epickich itemów, bez 6/7 na klasy itp i przedewszystkim +500 graczy.. ale chyba taki nie istnieje.

Dodatkowe Info:Nie algoria, bug z is -.-

Nagroda za pomoc: Like jeśli odpowiedz jest ok..

Senthia,Ethana,UMetin2,Nervil

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

4funmt2

on jest platny ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Może Ethana ale raczej nie będzie ci pasować.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Polecam IMetin. Na tym serwerze warto grać tylko Ninją Archerem, albo Szamanem Smokiem. Bardzo stabilny serwer. Nie gra już tylu graczy jak do niedawna, ale i tak gra całkiem sporo :)

W tym samym poście wyżej masz napisane.

IMetin tez nie nie spodobal mi sie

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color]4Fun/Easy .Najelpiej 250lv na start.Jak nie to bardzo szybki

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color]Wszystkie hwangi bronie u npc bony na maxa UWAGA TYLKO NIE SERWERY XENONXMT2 I HAMMERMT2

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]Lajki

[/center]

Wszystkie takie serwery jak w opisie TYLKO NIE IMETIN HAMMER XENOX GONDOR I EXTREME moze byc tez gm mode

Opublikowano

ghgh?

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie szybszym niż na xenoxie bo tam 109lvl i juz słabo... bardzo szybki exp latwo o eq 250lvl max w 2tygodnie nawet i 4dni ;d Chodzi mi o podobnego do dawniejszego EmperiusMT2
Dodatkowe Info: gralem na xenox , virtual , hammer , 4fun , pandora , dragon , glador , elite
Nagroda za pomoc: 5

Opublikowano

ghgh?

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie szybszym niż na xenoxie bo tam 109lvl i juz słabo... bardzo szybki exp latwo o eq 250lvl max w 2tygodnie nawet i 4dni ;d Chodzi mi o podobnego do dawniejszego EmperiusMT2

Dodatkowe Info: gralem na xenox , virtual , hammer , 4fun , pandora , dragon , glador , elite

Nagroda za pomoc: 5

Pozostaje 4funMT2

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard z domieszka medium lub na odrwot, ale wole taki serwe gdzie bs sie przyda,
Dodatkowe Info: odpada: ravia,balmora,concordia,sporo osob online,bez bugow na postacie i na mapach oczywiscie, serwer nie pod is
Nagroda za pomoc: like

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard z domieszka medium lub na odrwot, ale wole taki serwe gdzie bs sie przyda,

Dodatkowe Info: odpada: ravia,balmora,concordia,sporo osob online,bez bugow na postacie i na mapach oczywiscie, serwer nie pod is

Astium dopiero wystartował,UMetin2

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Astium (trochę pod is, ale ludzie wystawiają te przedmioty w sklepach za yang)

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:b Mediumie, stabilnym z nowosciami, duzo ludzi.

Dodatkowe Info: Na serwerze ma byc ogarnieta administracja tak jak wczesniej wspomnialem nowosci, czyli pety itp. oraz +300 graczy. Odpadaja takie serwery jak : castia, senthia, draconis, algoria, pandora i te inne scierwa do gowna nie podobne.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: Na serwerze ma byc ogarnieta administracja tak jak wczesniej wspomnialem nowosci, czyli pety itp. oraz +300 graczy. Odpadaja takie serwery jak : castia, senthia, draconis, algoria, pandora i te inne scierwa do gowna nie podobne.

UMetin2,Ethana,

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

VirtualMT2

graphic.png

Opublikowano

Nostidla .pl

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium z NOWOŚCIAMI i duza liczbą osób

Dodatkowe Info: : Ogarnieta Administracja! ZERO Navi/Przekretów i odrazau mowie ze grałem na wszystkich serwerach na mpcforum i zaden mnie nie zachecil do wbijania max lvla.

Nagroda za pomoc : Like cokolwiek.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium z NOWOŚCIAMI i duza liczbą osób

Dodatkowe Info: : Ogarnieta Administracja! ZERO Navi/Przekretów i odrazau mowie ze grałem na wszystkich serwerach na mpcforum i zaden mnie nie zachecil do wbijania max lvla.

Nagroda za pomoc : Like cokolwiek.

Algoria

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...