Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Hardzie typu Ravia/Balmora ma stać minimum 10miesięcy !

Dodatkowe Info:Ponad 1k+ osób graczy

Nagroda za pomoc:Lajk
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max level 250+ dużo LUDZI ONLINE! oraz urozmaicone ulepszanie EQ

Dodatkowe Info: Coś podobnego do xenoxMT2

Nagroda za pomoc: Lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze do nagrywania filmików

Dodatkowe Info:obojętnie, czy to jest polski, czy zagraniczny serwer. Priv, czy global. Hamachi, czy dedyk. Musi stać na bardzo dobrej maszynie. Dobrze byłoby, gdyby był to 4fun. Dużo graczy. Sporo "czitów" i innych udoskonaleń.

Nagroda za pomoc:Limit

ProMT2

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy, bez 6/7 na klasy (a najlepiej w ogole), dużo graczy przede wszystkim (zeby podchodzilo pod 1k)
Dodatkowe Info: dużo graczy przede wszystkim, max lvl obojetnie, eq wyrownane zeby bylo. [NIE ETHANA CAMERION]
Nagroda za pomoc: Lajk ?

Astoria

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max level 250+ dużo LUDZI ONLINE! oraz urozmaicone ulepszanie EQ

VirtualMT2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy ale nie taki jak Xenox powiedzmy 100lvl w 2 dni ;) Żeby zarabiało się na metkach

Dodatkowe Info: Tradycyjne drzewko rozwoju , bez miliarda nowych broni , dużo ludzi

Nagroda za pomoc: Lajk

Niestety na Astori jak i Virtualu grałem i mnie nie zachwyciły

Jakby to komuś ułatwiło to szukam serwera a'la dawne EliteMT2 czy też dawny Imetin ;)

Proszę o pomoc

Opublikowano

GladoR?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lv max 99-120 10 ksiąg do g1 graczy 200+ , w grze liczą się metiny, najlepiej jakby dopiły szkaty serwera ale nie obowiązkowe.
Dodatkowe Info: Może być już 55 KU do G1 ale zależy mi na 10 KU do G1
Nagroda za pomoc: Like :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy, bez 6/7 na klasy (a najlepiej w ogole), dużo graczy przede wszystkim (zeby podchodzilo pod 1k)
Dodatkowe Info: dużo graczy przede wszystkim, max lvl obojetnie, eq wyrownane zeby bylo. [NIE ETHANA CAMERION]

polceam Ci Senthie ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, koniecznie bez ulepszaczy, nawet na epiki. Szybki, przyjemny exp. Dedyk.
Dodatkowe Info: Serwer polski, w wieeeeeeeeeelkiej ostateczności zagraniczny. Drzewko ulepszania może być bogate. Spora ilość ludzi (dobrym tego dowodem będą lagi w m1 :D). Serwer max lvl mniejszy niż lub równy 200. Anty BS. Częste Eventy, normalna administracja (nie jakieś tam 13-latki które sprzedają eq z navi). Normalne bony, mogą wchodzić maxymalnie.
Nagroda za pomoc: Limit na tydzień.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lv max 99-120 10 ksiąg do g1 graczy 200+ , w grze liczą się metiny, najlepiej jakby dopiły szkaty serwera ale nie obowiązkowe.

Opublikowano

concordiamt2.pl

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Astium , balmora , ravia

Opublikowano

Revential !!! Startuje 12 sierpnia :) Ew. ravia.eu :)

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy
Dodatkowe Info:szybki exp, max 250lvl, 3-7 poziomów ulepszeń broni, zbroi, biżuteri, mało ulepszaczy, (coś w style EliteMT2 ale jak było mało ulepszaczy czyli tylko brochy i parę poziomów ulepszeń)
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/hard (Medium 75% - hard 25%), Który ostatnio wystartował z tydzień temu lub wystartuje jutro lub pojutrze.

Dodatkowe Info: dużo graczy!!

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Ravia Czy Nostidla ?

Zamierzam grać długo ,nie wkurwiać się na graczy i maniaczyć na WH + mobber

sygna.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

p

Azeria.eu

Dodatkowe Info:szybki exp, max 250lvl, 3-7 poziomów ulepszeń broni, zbroi, biżuteri, mało ulepszaczy, (coś w style EliteMT2 ale jak było mało ulepszaczy czyli tylko brochy i parę poziomów ulepszeń)

Azeria.eu

Opublikowano

Odpowie mi ktoś?

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, koniecznie bez ulepszaczy, nawet na epiki. Szybki, przyjemny exp. Dedyk.
Dodatkowe Info: Serwer polski, w wieeeeeeeeeelkiej ostateczności zagraniczny. Drzewko ulepszania może być bogate. Spora ilość ludzi (dobrym tego dowodem będą lagi w m1 :D). Serwer max lvl mniejszy niż lub równy 200. Anty BS. Częste Eventy, normalna administracja (nie jakieś tam 13-latki które sprzedają eq z navi). Normalne bony, mogą wchodzić maxymalnie.
Nagroda za pomoc: Limit na tydzień.

Opublikowano

Dodatkowe Info:szybki exp, max 250lvl, 3-7 poziomów ulepszeń broni, zbroi, biżuteri, mało ulepszaczy, (coś w style EliteMT2 ale jak było mało ulepszaczy czyli tylko brochy i parę poziomów ulepszeń), może też być więcej poziomów ulepszeń ale mało ulepszaczy, DUŻO GRACZY

Opublikowano

Ravia Czy Nostidla ?

Zamierzam grać długo ,nie wkurwiać się na graczy i maniaczyć na WH + mobber

Zdecydowanie Ravia

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi na serwerze: medium.

Dodatkowe info :Na serwerze można zarobić dobrze chodząc na dt.

Nagroda za pomoc : Lajk

Diamond?

Dodatkowe Info:szybki exp, max 250lvl, 3-7 poziomów ulepszeń broni, zbroi, biżuteri, mało ulepszaczy, (coś w style EliteMT2 ale jak było mało ulepszaczy czyli tylko brochy i parę poziomów ulepszeń), może też być więcej poziomów ulepszeń ale mało ulepszaczy, DUŻO GRACZY

Senthia, Astoria

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi na serwerze: medium (podobny do Elite, Diamond, Pandora, Mexortis itd.).

Dodatkowe info : fajny klimat, serwer w miarę nowy, dużo ludzi (żeby był tłum w mieście), ogarnięta administracja, która dba o serwer.

Nagroda za pomoc : Lajk + 5*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...