Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy, Do 250 lvla max,
Dodatkowe Info:Serwer easy/medium, Mysle nad Elite albo DivineWorld co polecacie? Takze moga byc inne.
Nagroda za pomoc:Lajk.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info:Serwer easy/medium, Mysle nad Elite albo DivineWorld co polecacie? Takze moga byc inne.

DragonMT2 , PandoraMT2 ( Dużo dzieci ) , iMetin.pl - ten 3 najlepszy moim zdaniem.

u6pv.jpg

Opublikowano

Co polecasz w iMetin?

Serwer jest dobry , częste eventy , prawie co miesiąc jakieś nowości.

Graczy wogóle nie maleje , licznik przez dzień jest cały czas 1200+ , fajni ludzie na serwie jak i administracja.

Jest system co można sprzedawać przedmioty z gry za smocze monety , co najważniejsze serwer także nie jest

pod is , wszystko można zdobyć w grze dosyć łatwo.

u6pv.jpg

Opublikowano

VirtualMT2

Profesjonalna administracja, stabilny serwer, ponad 2.5k dostępnych ludzi w dzień

Opublikowano

nighcore.pl

serwer off -.-

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: exp/drop/yang 200%+, max level 99+(105,120,150,200,250..) , skille na P 5lv lub szybkim sposobem(kamol co daje skille na P,skille na g1 na początek a potem 1 kamol na P lub inne....), na start podstawowe eq+9 pele, tp,miksturki i konia 11+. U handlarki różności bony dodania/zmianki i 5 bon, metalowe kamienie. Maximum kd +5+9 ;). Biżuteria na 54lv u handlarzy, hełmy na 41 i tarcza na 61 u handlarzy, zbroja stal u handlarzy lub zbroja na 61lv. Mikstury speed/szybki atak, buty wiatru. Nowe zbroje, bronie do 10(nowych zbroi i broni)lub mniej ;). Biżuteria, hełmy i tarcza do 1,2,3 ulepszeń!!

Dodatkowe info: Serwer ma być stabilny jak startuje!!! lub inny stabilny co wystartował i ma być przynajmniej 60/70% tego co napisałem, oczywiście miła atmosfera i świetna zabawa!! :)

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 Reputacji!!!!

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Almantia.pl

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemnym expie (Najlepiej takim lub podobnym jaki ma Eruris) Ludzi 500+, Prosty system ulepszania (Nie coś takiego jak Xenox lub Metin5) W miare łatwy start, tzn. przy zaczęciu gry, żeby nie było masakrycznie dużo ludzi w najlepszych przedmiotach i wg. ;/
Dodatkowe Info: Grałem na Eruris, DivineWorld, PandoraMT2, EliteMt2, Metin5.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemnym expie (Najlepiej takim lub podobnym jaki ma Eruris) Ludzi 500+, Prosty system ulepszania (Nie coś takiego jak Xenox lub Metin5) W miare łatwy start, tzn. przy zaczęciu gry, żeby nie było masakrycznie dużo ludzi w najlepszych przedmiotach i wg. ;/

Almantia/Senthia

Opublikowano

Linares.pl:http://www.mpcforum.pl/topic/916257-linarespl-dedyk/

Opublikowano

Revoir

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dosyć w miare dobrym expie,Ogarniętej administracji,Żeby ludzi było z 500+,Aby były nowe mapy i dungeony,Żeby nie trzeba było się męczyć przy ulepszaniu i dropieniu ulepszaczy (żeby nie za łatwo i nie za trudno się ulepszało),Nowiutkie broniei zbroje oraz biżuteria,
Dodatkowe Info:Medium/Easy i żeby serwer nie był stary max 4/5 miesiące :).
Nagroda za pomoc:Like.
Nie podawać : Azmal.pl,Senthia,Tilian2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dosyć w miare dobrym expie,Ogarniętej administracji,Żeby ludzi było z 500+,Aby były nowe mapy i dungeony,Żeby nie trzeba było się męczyć przy ulepszaniu i dropieniu ulepszaczy (żeby nie za łatwo i nie za trudno się ulepszało),Nowiutkie broniei zbroje oraz biżuteria,

Almantia.pl , iMetin.pl

u6pv.jpg

Opublikowano

Nexanity , exp jak na medium jest bardzo dobry

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Yitian2 oraz Draenor, ogarnięte serwery i przyjemna atmosfera.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
-ciekawej rozgrywce ( nie za cieżkiej )
-sporej ilości osób
-prosze tez o plusy i minusy proponowanych serverów

Dodatkowe Info:Myślałem nad Tilian.pl lub Senthia.pl , jak znacie podobne servery to piszcie . Z góry dziekuje i pozdrawiam
Nagroda za pomoc:Gwiazdeczki na profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max bony 5b musi być, oraz jeśli będzie 6/7 to tylko do expa na klasy wole nie
Dodatkowe Info: proszę aby ten serwer był kompatybilny z kamer modem, wymagania do wymarzonego serwera nie są duże ale jednak znaleźć go jest bardzo trudno :)
Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max bony 5b musi być, oraz jeśli będzie 6/7 to tylko do expa na klasy wole nie

Dodatkowe Info: proszę aby ten serwer był kompatybilny z kamer modem, wymagania do wymarzonego serwera nie są duże ale jednak znaleźć go jest bardzo trudno :)

Nagroda za pomoc: Lajk.

Ravia.eu - nie ma tam 6/7 bonu w ogóle

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Poszukuje serwera o nastepujacej konfiguracji:

-hard/medium

-zainteresowanie administracji na wysokim poziomie(eventy itp)

-bardzo duza ilość grajacych ludzi(w godzinach szczytu 1.5k+)

-stabilny serwer

-szukam serwera na dluuuuuuuugo.

w nagrode posypia sie lajki : )

Opublikowano

Poszukuje serwera o nastepujacej konfiguracji:

-hard/medium

-zainteresowanie administracji na wysokim poziomie(eventy itp)

-bardzo duza ilość grajacych ludzi(w godzinach szczytu 1.5k+)

-stabilny serwer

-szukam serwera na dluuuuuuuugo.

w nagrode posypia sie lajki : )

PandoraMT2 :)

sygna1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...