Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[center][b][i][color=blue]SZUKAM PRIVA Z NOWYMI BROŃMI !!![/b][/color][/i]
[b][i][color=blue]Zależy mi najbardziej na: Nowo dodanych broni i zbroi do PLa tych na 94-105 [/b][/i][/color]
[b][i][color=blue]Dodatkowe Info:Najlepiej polski i żeby było troche graczy[/color][/b]

[b][i][color=blue]Nagroda za pomoc: Like[/color][/b]
[/center]

Opublikowano

[center][b][i][color=blue]SZUKAM PRIVA Z NOWYMI BROŃMI !!![/b][/color][/i]

[b][i][color=blue]Zależy mi najbardziej na: Nowo dodanych broni i zbroi do PLa tych na 94-105 [/b][/i][/color]

[b][i][color=blue]Dodatkowe Info:Najlepiej polski i żeby było troche graczy[/color][/b]

[b][i][color=blue]Nagroda za pomoc: Like[/color][/b]

[/center]

Nexanitymt2.com

Opublikowano

Nie mogę zdecydować się, na jakim królestwie grać!
Zależy mi najbardziej na: duzej liczby aktywnych graczy
Dodatkowe Info: only metin2.pl, serwer solar

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Jinno- Niebiescy

Ja gram w Jinno pierwszy raz, grałem zawsze w Chunjo bo ma lepszy spot na

BO, ale dzikusy mają lepiej u Jinno. Nie wybieraj redków

On prosi o królestwo gdzie jest najwięcej ludzi a nie gdzie są większe spoty..

Opublikowano

Ja gram w Jinno pierwszy raz, grałem zawsze w Chunjo bo ma lepszy spot na BO, ale dzikusy mają lepiej u Jinno. Nie wybieraj redków

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wszystko prócz red'ków , Jinno ma lepsze spoty w M2 oraz na BO więc ich bardziej polecam.

u6pv.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Fajny serverek Medium/Hard, obojętnie czy ma 2tygodnie czy 5 miesięcy (oby był stabilny).
Dodatkowe Info: Minimum 600graczy online. Ulepszacze z bossów/mobów/metków NIE IS ! Max 5 broni/zbroi w systemie ulepszania. Max level 127-200. Odpada Ravia, Virtualmt2, Pandoramt2, Resthea, Almantia, Revolution, Balmora, PL, Azaron, Nexanitymt2, Balantia, Dragonmt2.

Nagroda za pomoc: Like

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajny serverek Medium/Hard, obojętnie czy ma 2tygodnie czy 5 miesięcy (oby był stabilny).

Dodatkowe Info: Minimum 600graczy online. Ulepszacze z bossów/mobów/metków NIE IS ! Max 5 broni/zbroi w systemie ulepszania. Max level 127-200. Odpada Ravia, Virtualmt2, Pandoramt2, Resthea, Almantia, Revolution, Balmora, PL, Azaron, Nexanitymt2, Balantia, Dragonmt2.

Draenor2

Victima

Opublikowano

Draenor2

u6pv.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium lub Easy, przyjemnym expie, Nowych zbroi broni biżuteri, nowych map i ilości graczy z 500+.

Dodatkowe Info:Ogarnięta administracja i żeby serwer nie był stary :).

Nagroda za pomoc:Like.

Nie podawać: Almantia,Nexanity,NevriL,Senthia,Azmal,Tilian2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer który jest warty grania może być nawet zagraniczny, na którym mogę zawitać na dłużej i pograć z kimś :) . Oczywiście serwer stabilny może być hard lub easy.

Dodatkowe info: Najlepiej jak by grało z 300+ ludu i wszystko do zdobycia w grze. P.s: nie podawać serwerów co wymienię :) :

-Ravia

-Draneor2

-NewEarth

-NevoraMt2

-Senthia

-Almantia

-i inne których zapomniałem ale jak ktoś mi poda serwer na którym grałem to odpiszę na pw że na nim grałem lub tutaj ;)

Najlepiej serwery z roku 2012-13 ;)

Nagroda za Pomoc: Like i 5 Reputacji

P>S: Serwer ma być stabilny i bez zainfekowanego klienta-lunchera i oczywiście działająca strona ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer który jest warty grania może być nawet zagraniczny, na którym mogę zawitać na dłużej i pograć z kimś :) . Oczywiście serwer stabilny może być hard lub easy.

Dodatkowe info: Najlepiej jak by grało z 300+ ludu i wszystko do zdobycia w grze. P.s: nie podawać serwerów co wymienię :) :

-Ravia

-Draneor2

-NewEarth

-NevoraMt2

-Senthia

-i inne których zapomniałem ale jak ktoś mi poda serwer na którym grałem to odpiszę na pw że na nim grałem lub tutaj ;)

Najlepiej serwery z roku 2012-13 ;)

Nagroda za Pomoc: Like i 5 Reputacji

P>S: Serwer ma być stabilny i bez zainfekowanego klienta-lunchera i oczywiście działająca strona ;)

Almantia.pl

iMetin.pl

u6pv.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium lub Easy, przyjemnym expie, Nowych zbroi broni biżuteri, nowych map i ilości graczy z 500+.

Revoir

Opublikowano

Almantia.pl

iMetin.pl

Almantia grałem i mi nie przypadł do gustu.

iMetin nie chcę ten serwer krytykować ale już ma 3 lata a ja szukam roczny serwer lub miesięczny ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Revoir

Wszystko idealnie :) ale jest mały problem mało graczy :(.

Ale to nic i tak zagram :).

Masz lajka za pomoc.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Medium lub Easy, przyjemnym expie, Nowych zbroi broni biżuteri, nowych map i ilości graczy z 500+.

camerionmt2.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, chciałbym taki serwer jakim był McMetinPro lub Cavalosmt2, bez epików, ulepszenia to tylko do barona, syriusza itp. czyli bronie które tworzy się z 65 lvla,max level najlepiej 99 lub troche więcej, exp zeby lecial w miare szybko i kasa zdobywana szybko, bez ulepszaczy, kd +5, najlepiej 5/6 bon ale niekoniecznie
Dodatkowe Info: bez hamachi, fajna atmosfera i ogarnięta administracja :)
Nagroda za pomoc: lajk

edit: jeszcze żeby ku, fasolki zen i kamyki duchowe były u npctow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, chciałbym taki serwer jakim był McMetinPro lub Cavalosmt2, bez epików, ulepszenia to tylko do barona, syriusza itp. czyli bronie które tworzy się z 65 lvla,max level najlepiej 99 lub troche więcej, exp zeby lecial w miare szybko i kasa zdobywana szybko, bez ulepszaczy, kd +5, najlepiej 5/6 bon ale niekoniecznie

Dodatkowe Info: bez hamachi, fajna atmosfera i ogarnięta administracja :)

Nagroda za pomoc: lajk

Tavia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: profesionalny serwer na dłużej, hard z dużą liczbą graczy i rozbudowaną fabułą, czyli podajcie najlepsze serwery jakie wyszły w ost. 3 miesiącach lub może są jakieś starsze które nadal są w modzie

Dodatkowe Info: Dużo ludzi żeby było i profesionalny serwer

Nagroda za pomoc:Limit like i 5*

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: profesionalny serwer na dłużej, hard z dużą liczbą graczy i rozbudowaną fabułą, czyli podajcie najlepsze serwery jakie wyszły w ost. 3 miesiącach lub może są jakieś starsze które nadal są w modzie

Ravia

sygna1.gif

Opublikowano

Ravia/Balmora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Fast Exp gdzie w 1 dzien mozna wbic nawet 250lvl
Dodatkowe Info:Zalezy mi na Polskich/Zagranicznych Serverach .

Nagroda za pomoc:Limit like i 5 rep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...