Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam prywatnego serwera Metin2 z max lvl 99 ulepszanie takie jak na pl czyli bojowy+9 przerabiamy na syrka stalke na niebiana itd

najlepiej 10ku do G żeby na serwie grało ok 400/500 osób serwer nie za stary coś typu balmora tivieria miła atmosfera na serwie katakumby itp co Mi polecacie daje + na ravi grałem nic ciekawego , balatia też odpada są jeszcze jakieś inne serwery poza tymi ?

Tavia iVelia- nowy serwer- wczoraj wystartował

i Enevra ;)

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:łatwym expietzn.1-4dni max lv,dużo ludu ale nie za dużo ;)Bez 6/7 na klasy.

Dodatkowe Info:Divine,Glador,Eruris,xenox,pandora,funmt2,NightCore odpadają

Nagroda za pomoc:LAAAAAAAAAAAAAAAJK<3

Obawiam się że taki priv nie istnieje bo podałaś same 4fun lub easy które istnieją i spełniają twoje wymagania ;3 . Hmmm... 4funmt2?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Miłym Expie , Dosyć Łatwego zarobku / robienia eq i miło by było jakby dropiły sztabki

Dodatkowe Info: fajnei by było jakby tam nie było dużo osób

Nagroda za pomoc:LAJK and +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Miłym Expie , Dosyć Łatwego zarobku / robienia eq i miło by było jakby dropiły sztabki

Glador s1, VirtualMT2

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Określ się czy to ma byc hard medium?

co do hardow poelcam ravie masz tam hematyczne szkatulki

co do sztabek to Eruris/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium 1000+ osób on-line, serw stojący max. 5 miesiaków.

Dodatkowe Info: Grałem na: Pandora, Glador, Mexilia, DivineWorld,Metin5, Xenox, Emperius, Azmal, Itanos

Nagroda za pomoc: 5+Like

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Nightcore.pl , Funmt2, senthia (w av2 za spot leci 200-300kk)

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium 1000+ osób on-line, serw stojący max. 5 miesiaków.

Dodatkowe Info: Grałem na: Pandora, Glador, Mexilia, DivineWorld,Metin5, Xenox, Emperius, Azmal, Itanos

Nagroda za pomoc: 5+Like

Virtualmt2 ,

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chciałbym zagrać na serwerze 4fun stu procentowym, najlepiej Polskim serwerze i żeby był poświęcony jedynie pojedynkom, nie chciałbym na takim serwerze expić lub jedynie przez wbicie poziomów przez pierścień lub wysokie raty.

Dodatkowe Info :

Nagroda za pomoc: 100 zł przelewem : D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chciałbym zagrać na serwerze 4fun stu procentowym, najlepiej Polskim serwerze i żeby był poświęcony jedynie pojedynkom, nie chciałbym na takim serwerze expić lub jedynie przez wbicie poziomów przez pierścień lub wysokie raty.

Dodatkowe Info :

Eruris , Glador s1 , DivineWorld , Xenoxmt2 , 4funmt2 , Nighcore.pl

A nagorde to poprosze 5 gwiazdek w profilu i like xddd

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Eruris , Glador s1 , DivineWorld , Xenoxmt2 , 4funmt2 , Nighcore.pl

A nagorde to poprosze 5 gwiazdek w profilu i like xddd

UP, w tych co wymieniłeś , niestety trzeba się namęczyć z expieniem żeby osiągnąć konkretny poziom.

Więc ponawiam pytanie:

Dodatkowe Info :

nieregulaminowa sygna

Opublikowano
UP, w tych co wymieniłeś , niestety trzeba się namęczyć z expieniem żeby osiągnąć konkretny poziom.

Więc ponawiam pytanie:

Hahaha pomęczyć? Glador divine eruris 2dni 250lv .... ale trud hahah w 5h max lv.sie nie zmęcz. A na 4funmt2 eq u handlarzy + lv wybierasz na starcie jaki chcesz ....

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Hahaha pomęczyć? Glador divine eruris 2dni 250lv .... ale trud hahah w 5h max lv.sie nie zmęcz. A na 4funmt2 eq u handlarzy + lv wybierasz na starcie jaki chcesz ....

Nie wiem ile trzeba poświęcić tam czasu bo nie grałem na tych serwerach, ale po prezkach mniej więcej oceniłem, pobiorę NightCore, najlepszy wydaje mi się.

@ Na 4fun gram/grałem, więc nie musisz mi mówić co i jak, i tak na marginesie to nie polecam tego serwera : )))

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Więc ponawiam pytanie:

Dodatkowe Info :

iMetin

Co do przelewu zapraszam na PW. xD

Opublikowano

To tak : Pojedynek serwów , napiszcie mi na którym najszybciej zrobie eq, wyexpie do max . Serwery do pojedynku : EruriS vs. Divine vs. iMetin vs. Gladors s1 vs. CavalosMT2 vs. NightCore vs. FunMT2 . Zapraszam do pojedynku ;) . Jeśli zostanie wybrany np. Cavalos to osoby które na niego głosowały dostają lajki i coś jeszcze ^^ Pamiętajcie , kierujcie się : SZYBKOSC EXPA ORAZ ROBIENIE EQ . ^^

74087101576427940179.png
Opublikowano

Więc ponawiam pytanie:

Dodatkowe Info :

jeszcze jest cos takiego jak 4FUN mt2 masz tam chyba lvl 2000+ którego wbijasz jakimś pierscieniem i odrazu eq

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilości graczy online , medium, zorganizowany drop i exp.

Dodatkowe Info: Priv, zabijacz czasu, czyli nie serwer na 5h.

Nagroda za pomoc: Lajk

Balmora, Ravia, Grayst, EliteMT2, Rasthea (ten ostatni jakoś niedługo będzie miał swój start, jest zapowiedź w dziale publikacji serwerów).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilości graczy online , medium, zorganizowany drop i exp.

Duża ilość graczy, medium (według mnie to łatwy hard ), zorganizowany drop i exp, zabijasz czasu - Ravia

Opublikowano

gryast - startuje jutro w godzinach popoludniowych i napewno zabije ci sporo czasu ;)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

gryast

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Tak jak pisali Grayst. Serdecznie zapraszam i polecam ten priv ! Ale jeżeli nie przypadł ci do gustu to polecam również warum.pl , senthia lub teoden.eu :)

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilości graczy online ,HAARD! GRACZY 700+

Dodatkowe Info: 10 KU G NAJLEPIEJ, SERWER JAKIŚ ŚWIEŻY NIECH MA MAX 2MIESIĄCE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilości graczy online ,HAARD! GRACZY 700+

Dodatkowe Info: 10 KU G NAJLEPIEJ, SERWER JAKIŚ ŚWIEŻY NIECH MA MAX 2MIESIĄCE

Glador s2

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...