Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nie pomoze nikt k**wa? zalozylem temat odrazu by ktos pomogl ale nieee zaloz posta w tym temacie napewno ktos pomoze -.-

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: zalezy mi na serwerze EASY napewno nie XENOXMT2 Divineworld Metinologia

Dodatkowe Info: Bede grac od nowa mile widze pomoc :P Chodzi mi glownie o duza ilosc graczy i nie za duzo itemow Latwy exp bony i peleryny u handlarki

Nagroda za pomoc: lajk

GladoR, VirtualMT2

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zalezy mi na serwerze EASY napewno nie XENOXMT2 Divineworld Metinologia

Dodatkowe Info: Bede grac od nowa mile widze pomoc :P Chodzi mi glownie o duza ilosc graczy i nie za duzo itemow Latwy exp bony i peleryny u handlarki

Nagroda za pomoc: lajk

Senthia,FunMT2

Opublikowano

Siema

Powiem szczerze że sam już zgłupiałem i nie wiem co zrobić...

Grałem na PLu na s26 szmanem hellerem i mam teraz 43 lvl biolog oddany prawie (3ks klątw zostało) szate słońca +7 2k hp kd +3 buty 1,5k hp i jesionka +9 do pvp oraz 105kk a skille przywołanie M8 leczenie m5 i chciałem zagrać na Metin2 SG również hellerem wcześniej zamienić te yangi na PLu za yangi na SG i wbić za to przywołanie i leczenie na G (w ciągu 2 miesięcy bym się wyrobił)

Do pla zniechęca mnie to że ciężko mi się tam zarabia (jest tyle ludzi że znalezienie metka to jest coś niemożliwego nie mówiąc już o zabiciu go samodzielnie) ale znowu gra tam tyle osób że będzie z kim toczyć pvp a do hellera nikt nie podejdzie :D

A na SG się łatwo zarabia, eventy są tam niesamowite ale znowu gra tam mało osób a mi w 90% zależy na pvp

Na sg też mi się łatwiej expi bo mam wrażenie że jest tam lepsze expo (przy 65 lvlu bijąc 2 grupki w v2 wbicie lvla to lekko ponad 1h)

no i co ważne mogę tam spokojnie grać na 2 kontach (expić z buffkiem) i mi nie laguje a na PLu mam problem z samym wejściem na 2 konta bo kicka mnie niesamowicie nie mówiąc już o ogromnych ścinkach które nie pozwalają expić :(

Jak myślicie gdzie grać i dlaczego ? Jak już macie nabijać posty to chociaż z uzasadnieniem dla serwera

1363095337-U286162.png
Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Serwere PvP

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Szybki Exp albo odrazu LvL

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color] Like

[/center][/color][/color][/b][/color]

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Serwerze PvP na ktorym sie dostaje odrazu jakis lvl lub podobne[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Duzo epikow bez ulepszaczy[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Lajk[/i][/b][/color]

[/center]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servere podobnym do Venise, albo na jakimś serverze z expem 100-200%

Dodatkowe Info: Ku i KD musi być u npc,

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Zmiankach pakowanych po 200 i dzialajacym na serwie Bsie.Przyjemnym Expie oraz dropie Kasy Serwer moze byc 4fun Easy a nawet Medium. Zeby nie bylo za duzo itemow .

Dodatkowe Info:Chcialbym aby serw byl z Tsem ale nie musi to nie jest koniecznosc poniewaz chcialbym zalozyc/dolaczyc do gildi z tsem w ktorej zdobede jakas ekipkę do wspolnej gry i byc moze na inne privki.Gralem na DivineWorld s2,XenoxMt2 oraz kilku innych . Aktualnie gram na NightCore Serwer w moim typie ale szukam jeszcze innego Reinor Odpada bo padł.

Nagroda za pomoc:Like , 5 oraz gdy ktos bedzie chcial moge dawac Limity Like'ow Przez kilka tyg.

Zależy mi najbardziej na:Zmiankach pakowanych po 200 i dzialajacym na serwie Bsie.Przyjemnym Expie oraz dropie Kasy Serwer moze byc 4fun Easy a nawet Medium. Zeby nie bylo za duzo itemow .

Dodatkowe Info:Chcialbym aby serw byl z Tsem ale nie musi to nie jest koniecznosc poniewaz chcialbym zalozyc/dolaczyc do gildi z tsem w ktorej zdobede jakas ekipkę do wspolnej gry i byc moze na inne privki.Gralem na DivineWorld s2,XenoxMt2 oraz kilku innych . Aktualnie gram na NightCore Serwer w moim typie ale szukam jeszcze innego Reinor Odpada bo padł.

Nagroda za pomoc:Like , 5 oraz gdy ktos bedzie chcial moge dawac Limity Like'ow Przez kilka tyg.

graphic.png

Opublikowano

Polecam FunMT2,Senthia

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

Glador s1

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Hard z systemem petów i żeby troszke ludzi grało i oczywiście bez wirusów

Dodatkowe Info:Serw nie może być starszy niż 2 miechy

Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Hard z systemem petów i żeby troszke ludzi grało i oczywiście bez wirusów

Dodatkowe Info:Serw nie może być starszy niż 2 miechy

Nagroda za pomoc:lajk

W takim wypadku, jak najbardziej polecam ci GladoR s.2

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:szybkim expie, mało botów, złodziej itp. serwer był max rok lvl max 150+ najlepiej około 250 . Serwer easy albo normal.

Dodatkowe Info:Zaczynam od nowa.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl wiekszy niz 99, szybko sie ma expic i latwo zdobyc eq. Czym mniej epickich broni tym lepiej.

Dodatkowe Info: Stabilny ma byc. Zeby sie dalo zrobic koxa z malym lvl...

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl wiekszy niz 99, szybko sie ma expic i latwo zdobyc eq. Czym mniej epickich broni tym lepiej.

imetin.

649120fb10f4ec930d12bc0.png

Sygnatura by creepen.

Opublikowano

iMetin, Teoden.

Opublikowano

Szukam mniej więcej takiego serwera(sory, że się rozpisałem);

exp - niewiele większy niż na pl (coś takiego jak na Ravii) Nie muszę chyba pisać, że 255lvl odpada, może być ciut większy niż 99 ale nie wiecej niż 120.

Misje - Dużo misjii, z oryginalna fabyła serwera. Wywalone misje typu "Nowy zapach" i inne służące zapoznaniu się z gra.

Sklie - Normalny drop ku z metków, żanych serwerów z ku u npc nie podawajcie, taki odrazu odpada. Ważne, żeby się je robiło cięzko i długo. Mile widziany jakiś inny system robienia skili, coś oryginalnego; innego niż ku czy kd, ale trudnego.

Mapy - Najlepiej 2/3 nowe (autorskie) M1, takie wyrużniające się, może być w innym klimacie (pustynnym, lodowym) niż "zielone" m1 :)

Nowe moby (nowe to nie znaczy np. zielone dziki i czarne wilki), nawet na te małe lvl.

Eq - Albo tak jak na pl (najlepsza nieb stalka, tryton) albo zupełnie nowy system eq, np większy + niż 9 czy coś takiego. Zredukowanie niepotrzebnych (nieużywanych) zbroi/broni, czyl itakie pajęcze włucznie czy Sejmitary. Po co komu to???

Wierzchowce - Dziki, wilki mogą być, ale, żeby było coś nowego (autorskiego) Konie, żadnych bojowych na start (taki serw odrazu odpada).

Grafika - Nowy interfejs (miły dla oka)

Ogolnie serwer ma byc innny niż wszystkie, nie taki jak te wszyskie gó**a, typu 60 lvl w 30 min. Autorskie pomysły i rozwiazania (np. zakładka z wartosciamy bonusów, coś w tym stylu) Mało zmianek i dodań, lub zupełnie nowy system bonowania eq.

Wymagania są może spore, ale napewno istnieje coś w tym stylu. Oczywiście nie musi być tak jak dokładnie to opisałem, może być coś innego(oprucz ku u npc, to całkowicie odpoda i boja na strart)

A i jeszcze bardzo ważne: serwer nie musi być polski, ale ma na nim grać więcej niz 1000 osób.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi na easy/4fun max lvl w 5 dni eq łatwo ulepszać ,mało ulepszaczy

Dodatkowe info : Grałem na :

Divine World , Glador s1 , Virtualmt2 , Camerion , Pro , Xenox , Spotline , Paradise, EvenesT ,Pandora

M0ze byc hamachi !!!!

Nagroda za pomoc : Like ;)

Opublikowano

Szukam mniej więcej takiego serwera(sory, że się rozpisałem);

exp - niewiele większy niż na pl (coś takiego jak na Ravii) Nie muszę chyba pisać, że 255lvl odpada, może być ciut większy niż 99 ale nie wiecej niż 120.

Misje - Dużo misjii, z oryginalna fabyła serwera. Wywalone misje typu "Nowy zapach" i inne służące zapoznaniu się z gra.

Sklie - Normalny drop ku z metków, żanych serwerów z ku u npc nie podawajcie, taki odrazu odpada. Ważne, żeby się je robiło cięzko i długo. Mile widziany jakiś inny system robienia skili, coś oryginalnego; innego niż ku czy kd, ale trudnego.

Mapy - Najlepiej 2/3 nowe (autorskie) M1, takie wyrużniające się, może być w innym klimacie (pustynnym, lodowym) niż "zielone" m1 :)

Nowe moby (nowe to nie znaczy np. zielone dziki i czarne wilki), nawet na te małe lvl.

Eq - Albo tak jak na pl (najlepsza nieb stalka, tryton) albo zupełnie nowy system eq, np większy + niż 9 czy coś takiego. Zredukowanie niepotrzebnych (nieużywanych) zbroi/broni, czyl itakie pajęcze włucznie czy Sejmitary. Po co komu to???

Wierzchowce - Dziki, wilki mogą być, ale, żeby było coś nowego (autorskiego) Konie, żadnych bojowych na start (taki serw odrazu odpada).

Grafika - Nowy interfejs (miły dla oka)

Ogolnie serwer ma byc innny niż wszystkie, nie taki jak te wszyskie gó**a, typu 60 lvl w 30 min. Autorskie pomysły i rozwiazania (np. zakładka z wartosciamy bonusów, coś w tym stylu) Mało zmianek i dodań, lub zupełnie nowy system bonowania eq.

Wymagania są może spore, ale napewno istnieje coś w tym stylu. Oczywiście nie musi być tak jak dokładnie to opisałem, może być coś innego(oprucz ku u npc, to całkowicie odpoda i boja na strart)

A i jeszcze bardzo ważne: serwer nie musi być polski, ale ma na nim grać więcej niz 1000 osób.

Balantia, Ravia, Balmora, Draenor.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki i łatwy exp, max lvl większy niż 99

Dodatkowe Info: Ma być bardzo dużo graczy. Bez 6/7 albo tylko pod exp (może być wartość ataku)

KbkgA.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Exp nie musi być szybki, lecz bez przesady. Serwer ma być hard, dużo osób, ciekawy system zdobywania przedmiotów, doświadczenia, misji. Żeby chciało się grać, a nie nuda jak wszędzie. [/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Grałem na: Balmora, po 86lvl nuda, Balantia - 70lvl, mało graczy, nic się nie dzieje, żadnych nowości, Tiveria - nie przypadł mi do gustu, Draenor 2 - mało ludzi a ogólnie serwer ok, Ravia - serwer ok, lecz czekam na inne propozycje. [/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Plusy, Lajki itp :)[/color]

[/center]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki i łatwy exp, max lvl większy niż 99

Dodatkowe Info: Ma być bardzo dużo graczy. Bez 6/7 albo tylko pod exp (może być wartość ataku)

DivineWord Xenox.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...