Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: dość trudnym expie, tylko bez przesadyzmu;D. Ku u instruktorów , kamienie duchowe niekoniecznie. Na start bojowiec/militar. Bez znacznej ilości epików.[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:max 99lvl, mało ludzi, no wiecie żeby spoty nie były oblegane. Kd najlepiej +4. Łatwo zarobić na perły i ogólnie na eq, tzn drop kasy duży :)[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:like , 5*[/i][/b][/color]

[/center]

P.S. nie wiem , czemu kolory itp. nie działają;( jak może to niech jakiś mod naprawi albo co.;p

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

Serwerze easy/pvp, na którym gra spora liczba graczy. Serwer najlepiej jak by był podobny do Emperius

Dodatkowe Info: Dużo nowych broni biżuteri oraz zbroji, bez 6/7 oraz spora grywalność.

Nagroda za pomoc: Like+

:)

Divine world s2

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b] [/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Szybkim expie tak żeby max w tydzień wbić max lvl, [/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie polecać mi pandory, imetin, xenoxt, Nie chce płacić za rejestracje, I zeby nie bylo 6/7 na klasy[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] like [/color]

[/center]

................

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Szybkim expie tak żeby max w tydzień wbić max lvl, [/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie polecać mi pandory, imetin, xenoxt, Nie chce płacić za rejestracje, I zeby nie bylo 6/7 na klasy[/color]

[/center]

Glador

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Privy easy/medium[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Global , ale nie POLSKI. Ulepszanie tylko epików. Częste eventy. Grałem na Metin2Master[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Like[/color]

[/center]

Opublikowano

[/center]

Divine world s2,FunMT2.pl,Senthia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie szybkim, max 250 lvl, sporo nowych bronii, zbroji i biżuterii jak najmniej ulepszaczy, które można łatwo zdobyć, szybki drop kasy i mogą być sztabki. Reszta proste rzeczy typu KD max +5. Aha i skille na P bez siedzenia kilka h w m1. Ogólnie serwer easy (prawdziwy serwer easy, nie medium/hard!)

Dodatkowe Info: Grałem na: XenoXMT2, AzmalMT2, ProMT2, TaviaMT2, RaviaMT2, AriusMT2, CamerionMT2, EiteMT2 to chyba najważniejsze. Każdy z nich nie był wcale EASY tylko medium/hard ulepszacze jak krew z nosa leciały...

Nagroda za pomoc: Lajknięcie! :D

Opublikowano

Może Yitian , Dragon ?

Na Ytianmt2 też grałem dawno i nie spełnia moich wymagań, DragonMT2 jest EASY? A ma ktoś info na temat DivieWorld s2 czy jest EASY? Polecą lajki.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi na: skilach u npc i zeby server był [4FUN][EASY][PL]

Dodatkowe info: Żeby server nie był przez Hamachi

Nagroda za pomoc: Like i pomoc w grze gdy się rozwine ;)

iMetin.pl
xhsd.png

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color]Prywanym serwerze EASY. Szybki exp,drop eq(stalki bronie itp) szybkim drop yang +sztabki. Skile moga byc odrazu na 5lvl lub u jakiegos npc... serwer nowy tzn. Grudzien 2012-styczen 2013. Serwer NO-HAMACHI .

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Grałem na wielu wiec jak można to proszę podawac odrazu kilka serwerów.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Lajki :)[/color]

[/center]

Opublikowano

Glador

Glador odpada, divine world tez...

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie polecać mi pandory, imetin, xenoxt, glador, divineworld Nie chce płacić za rejestracje, I zeby nie bylo 6/7 na klasy[/color]

[/center]

................

Opublikowano

Glador odpada, divine world tez...

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Nie polecać mi pandory, imetin, xenoxt, glador, divineworld Nie chce płacić za rejestracje, I zeby nie bylo 6/7 na klasy[/color]

[/center]

http://www.mpcforum.pl/topic/826597-valariaeudedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/826597-valariaeudedyk/

ale max 250 lvl -.- i nie hard tylko easy chce..

................

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color]Prywanym serwerze EASY. Szybki exp,drop eq(stalki bronie itp) szybkim drop yang +sztabki. Skile moga byc odrazu na 5lvl lub u jakiegos npc... serwer nowy tzn. Grudzien 2012-styczen 2013. Serwer NO-HAMACHI .

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] Grałem na wielu wiec jak można to proszę podawac odrazu kilka serwerów.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Lajki :)[/color]

[/center]

Polecam Zephorie ( Niemiecki )

http://www.mpcforum.pl/topic/797041-tutde-zephoriade/

Derox

http://www.mpcforum.pl/topic/826309-derox-dedyk/

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie ok.300% mało epików z 2-3.Żeby wchodziły max bony. Ulepszacze mogą byc na +7/8/9.KU i KD muszą być u NPC

Dodatkowe Info: Serwer ma być podobny do AvalonaV2

Nagroda za pomoc:Like :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie ok.300% mało epików z 2-3.Żeby wchodziły max bony. Ulepszacze mogą byc na +7/8/9.KU i KD muszą być u NPC

Dodatkowe Info: Serwer ma być podobny do AvalonaV2

Nagroda za pomoc:Like :D

PandoraMT2,EliteMT2

Opublikowano

na Pandorze i Elite grałem za dużo epików tam jest. Szukam metka typu old school

http://www.mpcforum.pl/topic/667446-raviaeu-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zalezy mi na serwerze EASY napewno nie XENOXMT2 Divineworld Metinologia

Dodatkowe Info: Bede grac od nowa mile widze pomoc :P Chodzi mi glownie o duza ilosc graczy i nie za duzo itemow Latwy exp bony i peleryny u handlarki

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi na easy/4fun max lvl w 5 dni eq łatwo ulepszać ,mało ulepszaczy

Dodatkowe info : Grałem na :

Divine World , Glador s1 , Virtualmt2 , Camerion , Pro , Xenox , Spotline , Paradise, EvenesT ,Pandora

M0ze byc hamachi !!!!

Nagroda za pomoc : Like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...