Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dużych ratach (NIE 4FUN, gdzie się dostaje lvl na start), dużej ilości graczy online, nowościach.

Dodatkowe Info: Tylko polskie serwery, grałem na: DiamondMT2, PandoraMT2, Glador, Glador s2, XenoxMT2, LomaxMT2, Ravia, DivineWorld 1 i 2, Teoden.

Nagroda za pomoc: limit lajków, 5*.

BARDZO ZALEŻY MI NA SZYBKIM I ŁATWYM EXPIE!!

Sorki za kolejny post, ale nie uzyskałem sensownej odpowiedzi.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużych ratach (NIE 4FUN, gdzie się dostaje lvl na start), dużej ilości graczy online, nowościach.

Dodatkowe Info: Tylko polskie serwery, grałem na: DiamondMT2, PandoraMT2, Glador, Glador s2, XenoxMT2, LomaxMT2, Ravia, DivineWorld 1 i 2, Teoden.

Elitemt2

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Sorki za kolejny post, ale nie uzyskałem sensownej odpowiedzi.

Tobie równiez mogę polecić ten sam serwer co koledze wyżej

http://www.mpcforum.pl/topic/816212-nightcorepl-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Elitemt2

EliteMt2 to jest kopia Pandory, praktycznie wszystko mają to samo, nie zagram.

NightCore...Hmm podzielę się swoimi obliczeniami gimbusa.

ok. 400 ludu na 4 Channele= po 100 ludzi na jedno Ch (teoretycznie)

100 ludu na 3 królestwa= ok. 33 i jedna trzecia bałwana na królestwo

W teorii - nie zagram, a w praktyce zasysam clienta :DD.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej mi zależy na tym aby na serwerze było dużo graczy (nie za dużo nie za mało, tak w sam raz

:)), przyjemnym i dość szybkim expieniu, dropu szkat (heksagonalnych, blasku itp.)

Dodatkowe Info: Szukam przede wszystkim serwera, który jest podobny do CavalosMT2.

Nagroda za pomoc: Like

Z góry dziękuję

Opublikowano

Sprawdze, jakby ktoś jeszcze mógł napisać pare propozycji oczywiście będzie like.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej mi zależy na tym aby na serwerze było dużo graczy (nie za dużo nie za mało, tak w sam raz :)), przyjemnym i dość szybkim expieniu, dropu szkat (heksagonalnych, blasku itp.)

Dodatkowe Info: Szukam przede wszystkim serwera, który jest podobny do CavalosMT2.

http://www.mpcforum.pl/topic/816212-nightcorepl-dedyk/

Z góry dziękuję

MrMaziel2_eune_103_5_text.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej mi zależy na tym aby na serwerze było dużo graczy (nie za dużo nie za mało, tak w sam raz

:)), przyjemnym i dość szybkim expieniu, dropu szkat (heksagonalnych, blasku itp.)

Z góry dziękuję

Glador

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tanich itamach i działających botach

Dodatkowe Info:ma to być global na którym działają exp i fish bot

Nagroda za pomoc:Like

lewbvb2.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tanich itamach i działających botach

Dodatkowe Info:ma to być global na którym działają exp i fish bot

Nagroda za pomoc:Like

SG

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard. Grałem na Ravii, ale tam za trudno mi się zarabiało. Zależy mi na jakimś serwerze, na którym będą dodania/zmianki bonów, nie było za dużo tych syfiastych zbroi / broni. Najlepiej coś podobnego do PL'a, ale żeby nie był to za stary serwer.

Dodatkowe Info: Prosiłbym, żeby grało też sporo ludzi, samemu to moge na hamachi grac ;p

Nagroda za pomoc: Lajkiii!

­

Opublikowano

Cześć nie wiem gdzie mam zagrać..

Zależy mi na : Bardzo szybkim ekspie tak 1 dzień i 180lv,o żeby luda grało.

Dodatkowe info: Grałem na Emperius,ProMt2,XenoxMt2,PvpMt2,oraz żeby był max lv 250-255.!

Opublikowano

Przepraszam za jeszcze jeden post, lecz nie dostałem odpowiedzi która uszczęśliwiła:)

Zależy mi najbardziej na: Ma to być serwer 4fun, może być zagraniczny i ma być darmowy i co najważniejszy, przeznaczony jedynie do pojedynków, żadnego expienia ( coś podobnego do 4funMT2, lecz musi być ogarnięty )

Dodatkowe Info: Serwer ma być przeznaczony jedynie do pojedynków.

Nagroda za pomoc: 100 przelewem od ręki : D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- RATY

EXP:DO 200%

DROP:DO 200%

YANG:DO 200%

TYP SERWERA: HARD

MAX POZIOM:99 LUB 120

SKILLE: 10 KU DO G1 A POTEM KAMOLE NA P

POPOULARNOŚĆ: OD 200 GRACZY ONLINE PO 1000 GRACZY ONLINE !!!!!

I JAK BY TO BYŁO MOŻLIWE MAŁO ULEPSZACZY RZEBY NIE BYŁO TAK JAK NA PL !!!!!

POZDRO

Dotatkowe info: SERWER STABILNY !!! ODPADA RAVIA.EU, DERIDERS.PL, TIVERIA, BALANTIA, DRANEOR2, BALMORA

Nagroda za pomoc: LIKE

t5socg.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- RATY

EXP:DO 200%

DROP:DO 200%

YANG:DO 200%

TYP SERWERA: HARD

MAX POZIOM:99 LUB 120

SKILLE: 10 KU DO G1 A POTEM KAMOLE NA P

POPOULARNOŚĆ: OD 200 GRACZY ONLINE PO 1000 GRACZY ONLINE !!!!!

I JAK BY TO BYŁO MOŻLIWE MAŁO ULEPSZACZY RZEBY NIE BYŁO TAK JAK NA PL !!!!!

POZDRO

Dotatkowe info: SERWER STABILNY !!! ODPADA RAVIA.EU, DERIDERS.PL, TIVERIA, BALANTIA, DRANEOR2, BALMORA

Nagroda za pomoc: LIKE

No to niestety nie znajdziesz takiego, bo są tylko te które wymieniłeś, ale odpadają ;) więc narazie sobie nie pograsz, bo po prostu nic takiego nie ma, a jak jest to z 10 osobami online.

beztytuuacf.png

Opublikowano

No to niestety nie znajdziesz takiego, bo są tylko te które wymieniłeś, ale odpadają ;) więc narazie sobie nie pograsz, bo po prostu nic takiego nie ma, a jak jest to z 10 osobami online.

AHA DZIĘKI ZA INFO ;)
t5socg.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chce żeby w itemkach wchodziły odrazu maksymalne bonusy, oraz by nie można było ulepszać broni na 75lvl

Dodatkowe Info: Grałem na serwerach które już nie istnieją niestety więc jeśli znajdziecie taki server na którym wchodzą maksymalne bony i nie można ulepszać broni na 75 lvl (czyli żal, truta itp.) to walcie śmiało

Nagroda za pomoc: lajk

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chce żeby w itemkach wchodziły odrazu maksymalne bonusy, oraz by nie można było ulepszać broni na 75lvl

Dodatkowe Info: Grałem na serwerach które już nie istnieją niestety więc jeśli znajdziecie taki server na którym wchodzą maksymalne bony i nie można ulepszać broni na 75 lvl (czyli żal, truta itp.) to walcie śmiało

Nagroda za pomoc: lajk

Oj, wątpie czy znajdziesz coś takiego że wchodzą odrazu maksymalne bony...

Ale polecam ci zagrać, na Mexili, Galdorze s2, Ravi, Balanti.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...