Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy podchodzacym pod medium , szybkim expie , max lv minimum 150 , aby IS nie odgrywal duzej roli w grze , aby serw byl oganiety , minimalna ilosc graczy okolo 800. Zeby nie bylo na serwerze duzo tych nowych dodatkow , petow itd. (wersja badziej klasyczna) Zalezy mi tez na tym aby bylo duzo broni po broni na lv 65 oraz minimum 3 rodzaje epikow po tych co sa na 54 lv itp.

Dodatkowe Info: gralem na AvalonV2 , Diamond , DragonMT2 , PandoraMT2 , DivineWorld , XENOXMT2 , TIVERIA , CAMARION

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy podchodzacym pod medium , szybkim expie , max lv minimum 150 , aby IS nie odgrywal duzej roli w grze , aby serw byl oganiety , minimalna ilosc graczy okolo 800. Zeby nie bylo na serwerze duzo tych nowych dodatkow , petow itd. (wersja badziej klasyczna) Zalezy mi tez na tym aby bylo duzo broni po broni na lv 65 oraz minimum 3 rodzaje epikow po tych co sa na 54 lv itp.

Dodatkowe Info: gralem na AvalonV2 , Diamond , DragonMT2 , PandoraMT2 , DivineWorld , XENOXMT2 , TIVERIA , CAMARION

Nagroda za pomoc: lajk

Azmal.pl,Teoden.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze hard/Medium Max lv 120.Żeby grało dużo graczy

Dodatkowe Info:Grałem na Avalonv2,tiveria,balantia,balmora,ravia,tavia,draenor,Glador s2,teoden,emperion,itd.

Nagroda za pomoc:lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze hard/Medium Max lv 120.Żeby grało dużo graczy

Dodatkowe Info:Grałem na Avalonv2,tiveria,balantia,balmora,ravia,tavia,draenor,Glador s2,teoden,emperion,itd.

Nagroda za pomoc:lajk.

Polecam Grayst startuje w tym miesiącu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Serwerze easy, na którym gra spora liczba graczy. Serwer najlepiej jak by był podobny do CavalosMT2

Dodatkowe Info: Szukam serwera, na którym jedynym ulepszaczem są perły, które dropią z metinów oraz z (np.) heksagonalnych szkatułek, które z kolei dropią na mapie ok (np.) 110lvl. Stalki i Bronie od 65 oraz 75 lvl były dostępne u NPC.

Nagroda za pomoc: Like+

:)

Opublikowano

Serwerze easy, na którym gra spora liczba graczy. Serwer najlepiej jak by był podobny do CavalosMT2

Dodatkowe Info: Szukam serwera, na którym jedynym ulepszaczem są perły, które dropią z metinów oraz z (np.) heksagonalnych szkatułek, które z kolei dropią na mapie ok (np.) 110lvl. Stalki i Bronie od 65 oraz 75 lvl były dostępne u NPC.

W takim wypadku, polecam ci zagrać na GladoR s1...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

DivineWorld

805491408806070489277.png

Opublikowano

Dzięki za serwery ale mi nie chodzi o serwery tego typu gram na gladorze i potrzebne są tam np. zioła bądź chi. Szukam serwera gdzie ulepszaczami śą wyłącznie perły.

Opublikowano

@ up Nie ma serwerów które mają jako ulepszacze same perły. Jeśli serwer jest easy, 4fun to ma dużoo ulepszaczy.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium , serwer nowy i stabilny, dobrze zabezpieczony , lvl max 120-150 , eq żeby trudno się nie zdobywało.

Dodatkowe info : fajne nowe bronie , zbroje , biżuteria , eq średni.

Nagroda za pomoc : like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium , serwer nowy i stabilny, dobrze zabezpieczony , lvl max 120-150 , eq żeby trudno się nie zdobywało.

Dodatkowe info : fajne nowe bronie , zbroje , biżuteria , eq średni.

Nagroda za pomoc : like

Azma.pl,Teoden.eu

Opublikowano

Serwerze easy/pvp, na którym gra spora liczba graczy. Serwer najlepiej jak by był podobny do Emperius

Dodatkowe Info: Dużo nowych broni biżuteri oraz zbroji.

Opublikowano

Serwerze easy/pvp, na którym gra spora liczba graczy. Serwer najlepiej jak by był podobny do Emperius

Dodatkowe Info: Dużo nowych broni biżuteri oraz zbroji.

Xenox/Pandora

Opublikowano

- RATY

EXP:DO 200%

DROP:DO 200%

YANG:DO 200%

TYP SERWERA: HARD lub MEDIUM

MAX POZIOM:99/250

SKILLE: 10 KU DO G1 A POTEM KAMOLE NA P

POPOULARNOŚĆ: OD 200 GRACZY ONLINE PO 1000 GRACZY ONLINE !!!!!

I JAK BY TO BYŁO MOŻLIWE MAŁO ULEPSZACZY RZEBY NIE BYŁO TAK JAK NA PL !!!!!

POZDRO

Dotatkowe info: SERWER STABILNY !!! ODPADA RAVIA.EU, DERIDERS.PL, TIVERIA, BALANTIA, DRANEOR2, BALMORA

Nagroda za pomoc: LIKE

t5socg.png
Opublikowano

- RATY

EXP:DO 200%

DROP:DO 200%

YANG:DO 200%

TYP SERWERA: HARD lub MEDIUM

MAX POZIOM:99/250

SKILLE: 10 KU DO G1 A POTEM KAMOLE NA P

POPOULARNOŚĆ: OD 200 GRACZY ONLINE PO 1000 GRACZY ONLINE !!!!!

I JAK BY TO BYŁO MOŻLIWE MAŁO ULEPSZACZY RZEBY NIE BYŁO TAK JAK NA PL !!!!!

POZDRO

Dotatkowe info: SERWER STABILNY !!! ODPADA RAVIA.EU, DERIDERS.PL, TIVERIA, BALANTIA, DRANEOR2, BALMORA

Nagroda za pomoc: LIKE

Ziomek, mniej ulepszaczy niż na PL'u to takiego czegoś nigdy w życiu nie znajdziesz.

Takto polecam zagrać na Glador s2 i Mexilia.

Ps. Zapomniałem wzoru

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Dużo nowych broni biżuteri oraz zbroji, bez 6/7 oraz spora grywalność.

Opublikowano

Cześć nie wiem gdzie mam zagrać..

Zależy mi na : Bardzo szybkim ekspie tak 1 dzień i 180lv,o żeby luda grało.

Dodatkowe info: Grałem na Emperius,ProMt2,XenoxMt2,PvpMt2,oraz żeby był max lv 250-255.!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym zeby u Handlarzy były zmianki pakowane po 200 i zeby byly w miare tanie Zeby dzialal na nim Switchbot . Zeby serwer byl Easy , 4fun moze być nawet medium tylko zeby nie bylo zbyt duzo ani zbyt malo Itemow.Coś w Stylu SafirMT2 ktory jest juz niestety nieaktywny . Aktualnie Patrzę na NightCoreMt2 tylko nie ma na niego żadnego Switchbota ; < a tak to gralem na DivineWorld s2 na Ariusie i innych . Xenox od razu odpada ze wzgledu na Ilość itemów .

Dodatkowe Info:Chcę grać na nim dość długo zalozyc gildie z Tsem i wgl Ekipe z ktorą bd mogl kiedyś grac na innych Serwach.

Nagroda za pomoc:Like i 5 oraz oczywiscie jesli ktos sobie zarzyczy to moge dawac Like'i cały czas ; >

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym zeby u Handlarzy były zmianki pakowane po 200 i zeby byly w miare tanie Zeby dzialal na nim Switchbot . Zeby serwer byl Easy , 4fun moze być nawet medium tylko zeby nie bylo zbyt duzo ani zbyt malo Itemow.Coś w Stylu SafirMT2 ktory jest juz niestety nieaktywny . Aktualnie Patrzę na NightCoreMt2 tylko nie ma na niego żadnego Switchbota ; < a tak to gralem na DivineWorld s2 na Ariusie i innych . Xenox od razu odpada ze wzgledu na Ilość itemów .

Dodatkowe Info:Chcę grać na nim dość długo zalozyc gildie z Tsem i wgl Ekipe z ktorą bd mogl kiedyś grac na innych Serwach.

Nagroda za pomoc:Like i 5 oraz oczywiscie jesli ktos sobie zarzyczy to moge dawac Like'i cały czas ; >

Reinor

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Dodatkowe info: Grałem na Emperius,ProMt2,XenoxMt2,PvpMt2,oraz żeby był max lv 250-255.!

Może nie w 1 dzień, ale polecam Pandore

Opublikowano

Raczej nie ma serwera, gdzie taki level wbijesz w ciągu jednego dnia.

Pandora/DragonMT2, XenoxMT2 - te ci polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...