Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogralbym ale nie chce mi sie sciagnać . Nawet strona nie dziala jakies inne propozycje? :D

moglby ktos podac stronke gladoru s1?

www.glador.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Aby na serwerze było sporo ludzi (ale bez przesady) exp był w miarę łatwy, ulepszacze tylko na epiki, łatwy drop, bez czytania 55 KU, no chyba że są u NPC, server coś w stylu medium, może być podobny do Teoden (chwilowo nie działa)

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Dzienny limit +

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby na serwerze było sporo ludzi (ale bez przesady) exp był w miarę łatwy, ulepszacze tylko na epiki, łatwy drop, bez czytania 55 KU, no chyba że są u NPC, server coś w stylu medium, może być podobny do Teoden (chwilowo nie działa)

NightCore

805491408806070489277.png

Opublikowano

Azmal.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

100% na ulepszenie

działa mod

itemy takie jak na Emperius (lub podobne

Dodatkowe Info:Raty : exp : 2000%, drop yang : do 1000%, drop : 2000%

nowe mapy, potwory itp.

max 250lvl

OPRÓCZ XenoXMT2

Nagroda za pomoc:będzie lubie to x5

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie podobnym do globala (może ktoś pamięta freakmt2)

Dodatkowe Info: eq jak na globalu, exksp/yang/drop dość wysokie, serwer easy ewentualnie medium

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie tak z 100 lvl + w dzień, żeby bony max wchodziły, był 6/7 tylko do expa i ponad 200 osób online :)

Dodatkowe Info: Grałem prawie na wszystkich privach co wyszły do wakacji. Glador, DivineWorld i xenox, PANDORA TEZ, Servery EASY

Nagroda za pomoc:

................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie tak z 100 lvl + w dzień, żeby bony max wchodziły, był 6/7 tylko do expa i ponad 200 osób online :)

Dodatkowe Info: Grałem prawie na wszystkich privach co wyszły do wakacji. Glador, DivineWorld i xenox, PANDORA TEZ, Servery EASY

Nagroda za pomoc:

4fun mt2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Divine world s2,FunMT2

Opublikowano

4fun mt2

pisałem Easy a nie kur.. 4fun na którym sam sobie dajesz lvl i zbroje i bronie u handlary .. -.- dobra wole sam poszukać....

................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie podobnym do globala (może ktoś pamięta freakmt2)

Dodatkowe Info: eq jak na globalu, exksp/yang/drop dość wysokie, serwer easy ewentualnie medium

Nagroda za pomoc: like

Teoden.eu

Opublikowano

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie,, serwer typu for fun/easy, duży exp ok 1000%

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

4funmt2,promt2 s3,FunMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużych ratach (NIE 4FUN, gdzie się dostaje lvl na start), dużej ilości graczy online, nowościach.

Dodatkowe Info: Tylko polskie serwery, grałem na: DiamondMT2, PandoraMT2, Glador, Glador s2, XenoxMT2, LomaxMT2, Ravia, DivineWorld 1 i 2, Teoden.

Nagroda za pomoc: limit lajków, 5*.

BARDZO ZALEŻY MI NA SZYBKIM I ŁATWYM EXPIE!!

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużych ratach (NIE 4FUN), dużej ilości graczy online, nowościach.

Dodatkowe Info: Tylko polskie serwery, grałem na: DiamondMT2, PandoraMT2, Glador, Glador s2, XenoxMT2, LomaxMT2, Ravia, DivineWorld 1 i 2, Teoden.

Nagroda za pomoc: limit lajków, 5*.

Mexilia,Senthia

Opublikowano

@Up - Ty tutaj tylko nabijasz posty?

Senthia - raty po 200%, ocipiałeś debilu?

MexiliaMt2- 300%...

Ja chcem raty 600-800%, nabijaczu postów...

E9mwj60.png

Opublikowano

@Up

Niech sobie latają gdzie chcą te twoje raporty. Uważaj bo się potnę.

Po 2, zmierz temperaturę, bo kipisz jakby ci w d*pę wrzątek wlewali.

Piszę, że nie 4Fun, dla mnie 4Fun to lvl na start, itemy u handlarzy.

Po 4, znam się na ratach jak na twojej psychice, co nie przeszkadza mi grać. ^_^

E9mwj60.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym szybkim expie i max 99 lvl ( lub 120 ale to juz jest max)

Dodatkowe Info: Chce żeby nie było zadużo epików. Kiedyś były serwery gdzie max byl 99 wbijalo sie 99 i sie grało pvp i robiło eq sprawiało to duzo funu

Nagroda za pomoc: +

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym szybkim expie i max 99 lvl ( lub 120 ale to juz jest max)

Dodatkowe Info: Chce żeby nie było zadużo epików. Kiedyś były serwery gdzie max byl 99 wbijalo sie 99 i sie grało pvp i robiło eq sprawiało to duzo funu

Nagroda za pomoc: +

Balmora lub balantia :) Przyjemny szybki exp i dobre pvp.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...