Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Na serwerze dostaję skile p / łatwy ,bardzo łątwy exp , max lvl w dzien ( coś w rodzaju

<3 Antissy <3) Nagroda za pomoc: Lajk :3 -.-

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium/Hard/ dużo nowości/pety na stałe które można expić itd,bronie w systemie ulepszen po 3,zbroje i akcesoria tak samo.System Energii, System Wierzchowców,Dungeony,Ogarnięta Administracja.Dużo ludzi.

Dodatkowe Info: Polski Prywatny Serwer to ma byc.Grałem na Balantii,Ravii,Draenor2,Albator itd..

Nagroda za pomoc:LIKE +

Metin2World - jutro startuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/799871-betametin2world-dedyk/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer typu medium/hard hard exp ale żeby były skile u npc itd... NAJBARDZIEJ CHCEM PETY!!! O TO SIE ROZCHODZI :)max lvl 99 malo epikow :)

Dodatkowe info: najlepiej aby na serwie bylo 100+osob online i zeby byl to polski priv.

Nieregulaminowa sygnatura.

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer typu medium/hard hard exp ale żeby były skile u npc itd... NAJBARDZIEJ CHCEM PETY!!! O TO SIE ROZCHODZI :)max lvl 99 malo epikow :)

Dodatkowe info: najlepiej aby na serwie bylo 100+osob online i zeby byl to polski priv.

Draenor2:

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2dedyk/

Opublikowano

EmperionS2;D

363451410787081286162.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim zrobieniu eq(pvp), ogarniętym team'ie. Szybkim wybiciu się na serwerze. [4fun/easy]

Dodatkowe Info: Emperius.pl, EliteMT2 odpadają...

Nagroda za pomoc: LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim zrobieniu eq(pvp), ogarniętym team'ie. Szybkim wybiciu się na serwerze. [4fun/easy]

Dodatkowe Info: Emperius.pl, EliteMT2 odpadają...

Nagroda za pomoc: LIKE

http://www.mpcforum.pl/topic/798786-gloriamt2-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności Gry, nie za trudnej,Przyjemny Exp

Dodatkowe Info: Mam zamiar zagrać bez ISa oraz Allegro,jeżeli jest to jaki server Mt2

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności Gry, nie za trudnej,Przyjemny Exp

Dodatkowe Info: Mam zamiar zagrać bez ISa oraz Allegro,jeżeli jest to jaki server Mt2

http://www.mpcforum.pl/topic/785845-taviapl-taviaeu-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwie easy nawet 4fun

Dodatkowe Info: chce zeby prosto zdobywalo sie itemki i wszystko

Gralem na

Elitemt2

Diamondmt2

Pandoramt2

Virtualmt2

divineworlds2

hammermt2

Serwer ma byc z petami i min 1000 ludzi mniej niz 1500 albo 800-900

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwie easy nawet 4fun

Dodatkowe Info: chce zeby prosto zdobywalo sie itemki i wszystko

Gralem na

Elitemt2

Diamondmt2

Pandoramt2

Virtualmt2

divineworlds2

hammermt2

GladorMT2? Hmmm.... FunMT2?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwe zdobywanie ulepszaczy,albo ich brak.Łatwy exp,ale nie 5 lvli za psa.Około 1000 raty:D

Dużo ludzi.Fryzury u handlarzy.

Dodatkowe Info:Nie pisać proszę HammerMT2

Nagroda za pomoc:Like i 5-ątka

Jednak Emperius:D

Byłem,jestem,będe BEŁCHATÓW!!!

Jestem tak dobry w spaniu,że robie to z zamkniętymi oczami!!

Ludzie mają dziwną tendencje do oddychania. . .

mca.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwe zdobywanie ulepszaczy,albo ich brak.Łatwy exp,ale nie 5 lvli za psa.Około 1000 raty:D

http://www.mpcforum.pl/topic/800320-metin2-irdorathpl-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jednak Emperius:D

Mexilai , metin2world

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: UWAGA MUSZĄ BYĆ PETY ;D od początku na stałe rzecz jasna. Serwer typu hard/medium max lvl 99-120 mało epików i skile dobrze by było żeby były u npc coś typu medium ale exp very hard :)

Dodatkowe info: Grałem na Ecrestial GM zbanował mnie za to że zaklepałem mu nick ;> pozdro... proszę o pomoc :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: UWAGA MUSZĄ BYĆ PETY ;D od początku na stałe rzecz jasna. Serwer typu hard/medium max lvl 99-120 mało epików i skile dobrze by było żeby były u npc coś typu medium ale exp very hard :)

Dodatkowe info: Grałem na Ecrestial GM zbanował mnie za to że zaklepałem mu nick ;> pozdro... proszę o pomoc :)

Metin2World.

Opublikowano

EMPERION S2

Bywalec
Opublikowano

Draenor2

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2dedyk/

Opublikowano

Balantia.pl

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Opublikowano

Niewiem gdzie grać. Pomocy !

Zależy mi bardziej na: Dopracowanym serwerze który niewymaga zbyt dużego wysiłku (w expie jak i zarobku)

Dodatkowe info: Po pierwsze dobrzebyłoby aby otrzymać na początku gry pety które się nigdy nie kończą. Po drugie aby miał zbr. o nazwie Toga ponieważ ją wielbie. Maksymalny poziom: 250. Skille niezbyt ciężkie we wbijaniu tak samo jak i robienie ekwipunku.

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na: serwer dopracowany pety od początku na stałe! exp im trudniejszy tym lepszy najlepiej serwer medium/hard i jak najmniej epików. max lvl 99-120

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...