Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

Łatwym expie , 4fun , łatwe eq .

Dodatkowe Info:

tak żebym 250lv wbjał z godzinę i eq

Nagroda za pomoc:

Like

divnieworld2 moze nie nabijesz 250 przez godzine ale fajny serwer :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Like

Tak jak @up mowi na Gladorze lub na Xenoxie !!

Pozdrawiam !

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Like

Mexilia,Senthia,FunMT2

Opublikowano

Easy/Medium Nowe bronie zbroje itp . Łatwo zrobić eq .

Dodatkowe Info:

Grałem Metin5 Pro Mt2 Mexilia Xenox FunMt2 PandoraMt2 Elite Mt2 CavalonsMt2 Divine

world s2 Senthia Emperius iitp.

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Grałem Metin5 Pro Mt2 Mexilia Xenox FunMt2 PandoraMt2 Elite Mt2 CavalonsMt2 Divine

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Tinesha , xartez

363451410787081286162.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! HELP !

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium , Ogarnięci ludzie i nie za dużo ich.Coś w stylu Emperiusa.

Dodatkowe informacje: Grałem na Xenox , Virtual , Pandora , Xartez , Emperius , Sonix , Balmora , iMetin , Camerion , Avalon.

Nagroda:Jakiś tam + i gwiazdke ;3

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Balaria.eu

Nie wiem gdzie grać ! HELP !

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium , Ogarnięci ludzie i nie za dużo ich.Coś w stylu Emperiusa.

Dodatkowe informacje: Grałem na Xenox , Virtual , Pandora , Xartez , Emperius , Sonix , Balmora , iMetin , Camerion , Avalon.

Nagroda:Jakiś tam + i gwiazdke ;3

FunMT2,Senthia,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: petach które łatwo zdobyć i najlepiej żeby był lvl max 99.

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 lajki :)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: petach które łatwo zdobyć i najlepiej żeby był lvl max 99.

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 lajki :)

Na początku stycznia ukarze się zapowiedź serwera Loria:)

Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć, to napisz do mnie na gg 294762.

Opublikowano

Pety na start to DreanorMT2 a jak max 99 lvl to chyba Balantia/Metin2 global :D.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Balantia. Pety są i łatwo zdobyć ,max. 99 lvl.

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Like

ProMT2 nie Xenox czy Glador tam z dzien trzeba grac Pro mt2 tam w 1-3h masz 250lvl i pro eq

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobra poddaje sie!!!! serwer typu hard nie Dreaner Balantia Balmora Ravia Tiveria x-world chodzi mi o cos typu hard bojowiec dobrze by bylo gdyby byl od poczatku dobrze by bylo gdyby byly pety i jak 55 ku do G to zeby byly egzo u npc a jak 10 to nie musi byc a jak boja sie nie dostaje to zeby sie w miare latwo robilo :) z gory dziekuje i mam nadzieje ze pomozecie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer typowo easy/medium do pvp i zabawy żeby lvl szedł w miarę dobrze i żeby eq się fajnie zdobywło

Dodatkowe Info: 2 sprawa jak ktoś grał na prywatnych serwerach z plikami 2009 to może pamięta serwer angielski nazwa chyba się zaczynała na C były tam małpy metki w sklepiej ulpeszacze typu serca dolary. Jak ktoś pamięta to niech poda nazwę podobnego serwera nie musi być polski.

Nagroda za pomoc: 5*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer typowo easy/medium do pvp i zabawy żeby lvl szedł w miarę dobrze i żeby eq się fajnie zdobywło

Dodatkowe Info: 2 sprawa jak ktoś grał na prywatnych serwerach z plikami 2009 to może pamięta serwer angielski nazwa chyba się zaczynała na C były tam małpy metki w sklepiej ulpeszacze typu serca dolary. Jak ktoś pamięta to niech poda nazwę podobnego serwera nie musi być polski.

http://www.mpcforum.pl/topic/797245-azmalpl-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

mexilia xartez tinesha ;f

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Tanim eq , miłej atmosferze

Dodatkowe Info: Chce się troszke pobawić a przede wszystkim chce żeby to był polski serwer PRIV odpadaja (XenoxMT2 GladorMT2 MexiliaMT2 i LomaxMT2)

Nagroda za pomoc: Lajk + reputacja

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Tanim eq , miłej atmosferze

Dodatkowe Info: Chce się troszke pobawić a przede wszystkim chce żeby to był polski serwer PRIV odpadaja (XenoxMT2 GladorMT2 MexiliaMT2 i LomaxMT2)

Nagroda za pomoc: Lajk + reputacja

http://www.mpcforum.pl/topic/749866-senthiapl-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Masach nowych rzeczy.Tanio w sklepikach.Max lvl od 200-250lvl.Serwer 4Fun,PVP lub Easy.

Dodatkowe Info:

Szukam dobrego privka.Grałem na : XenoxMt2,Divine,Glador,4funmt2,FunMt2,Eruris,ProMt2 (PvpMt2),NightCore,Camerion,Cavalos

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

4.png
Opublikowano

Masach nowych rzeczy.Tanio w sklepikach.Max lvl od 200-250lvl.Serwer 4Fun,PVP lub Easy.

Dodatkowe Info:

Szukam dobrego privka.Grałem na : XenoxMt2,Divine,Glador,4funmt2,FunMt2,Eruris,ProMt2 (PvpMt2),NightCore,Camerion,Cavalos

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Niedługo startuje Gondor.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Co to za serwer Gondor ? Wiem że jest serwer GondorMt2 podobny do Xenoxa ale to ten ?

Raczej, nie ma dwóch takich samych serverów o takiej samej nazwie (może są ale to jedynie s1,s2 itp.)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Xartez Tinesha ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...