Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwerach higrata z dużym expem i dropem i ponad 100 on-line

;)

Dodatkowe Info:Grałem na XenoxMT2,ProMT2 i XenoxMT2 szukam serwera high rate

Nagroda za pomoc:like i 5

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerach higrata z dużym expem i dropem i ponad 100 on-line

;)

Emperius, balantia :)

Opublikowano

;)

Emperius, Spotline

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Level max 105/120 bardziej Hard lub trudny medium.

Dodatkowe Info: Byle nie ravia,balmora.

Nagroda za pomoc: Lajk i 5

Draenor2,Tiveria.pl

;)

FunMT2.pl,Senthia.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: petach które łatwo zdobyć i najlepiej żeby był lvl max 99.

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 liki :)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: petach które łatwo zdobyć i najlepiej żeby był lvl max 99.

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 liki :)

Draenor2 Już Ci pisałem...

Opublikowano

;)

Pandora?

Opublikowano

Tylko 1 odpowiedź ? Może ktoś więcej mi coś napisze ?

@Fernox

Co takiego jest zmienione z DT na Balara.eu widziałem prezkę i nic tam o tym nie ma

Opublikowano

Draenor2 Już Ci pisałem...

omg na Dreanorze ma sie tymczasowo!!!!

Draenor2 Już Ci pisałem..

kurwa na dreanorze jest tymczasowo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EPIKI u handlarzy, łatwe wbijanie lvl lub max lvl na start, darmowej rejestracji

Dodatkowe Info: Nudzi mi się więc chcę zagrać na jakimś serwerze 4fun PVP !! Nie wspominajcie o 4funmt2.pl bo on płatny :|

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EPIKI u handlarzy, łatwe wbijanie lvl lub max lvl na start, darmowej rejestracji

Dodatkowe Info: Nudzi mi się więc chcę zagrać na jakimś serwerze 4fun PVP !! Nie wspominajcie o 4funmt2.pl bo on płatny :|

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Nie spotkałem się jeszcze z polskim dedykiem gdzie były epiki u handlarzy. Ja polecam Ci FunMT2.pl

Opublikowano

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 lajkii :)

Opublikowano

Dodatkowe info: Grałem na EcresiaMT2 chodzi mi o coś takiego ale GM poj*b zbanował mnie za nick :>("zaklepałem mu")z drugiego konta tam miałem całą kase na buffce zwyzywałem go i mam na 2 kontach perma ;/ prosze pomóżcie ;D cos takiego jak Ecresia dam duzo 3 lajkii :)

Global, dostajesz od mikołaja bambiego codziennie na 2h :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miare wysokich ratach - najlepiej easy / medium, duzej ilosci osob, stabilnym serwerze który dlugo postoi, biolog, lvl do 250, duzo epikow ktorych mozna sie dorobic wkladajac w to troche pracy i kombinując, DT, katakumby itp. Najlepiej z najmniejszym naciskiem na IS.

Dodatkowe Info: Gralem na Xenoxmt2 rok temu, mialem max lvl szamanka z najlepszym eq po czym sprzedalem konto.

Nagroda za pomoc: Like i 5.

Pozdrawiam. :)

b46052bd51732471.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miare wysokich ratach - najlepiej easy / medium, duzej ilosci osob, stabilnym serwerze który dlugo postoi, biolog, lvl do 250, duzo epikow ktorych mozna sie dorobic wkladajac w to troche pracy i kombinując, DT, katakumby itp. Najlepiej z najmniejszym naciskiem na IS.

Dodatkowe Info: Gralem na Xenoxmt2 rok temu, mialem max lvl szamanka z najlepszym eq po czym sprzedalem konto.

Reinor pandora diamond elite dragon senthia cavalos celesial world i moze imetin

Opublikowano

Senthia.pl,FunMT2.pl,Camerion,Imetin

Opublikowano

dla szukajacych spokojnej gry nie na jeden tydzień miłej admosfery Timu , ludzi +18, i ciekawych map oraz petów , kostiumów i eventów zapraszam na

http://pl.mystiqe.eu/

S%C5%81ODKA%C5%9ANE.jpg
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/800979-xedonismt2-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Bony Max raty max x3

Dodatkowe Info:

Gralem na mexilia xartez dragon elite pandora glador

Nagroda za pomoc:

Like i 5.

http://www.mpcforum.pl/topic/806058-metin2world-dedyk/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Bony Max raty max x3

Dodatkowe Info:

Gralem na mexilia xartez dragon elite pandora glador

Nagroda za pomoc:

Like i 5.

niewiem ale skoro grales na mexili to moze xenox ci sie bedzie podobac :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Łatwym expie , 4fun , łatwe eq .

Dodatkowe Info:

tak żebym 250lv wbjał z godzinę i eq

Nagroda za pomoc:

Like

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]

[/center]

nie wiem na czym ci zalezy ale

Jezeli:

Hard-metin2world

Easy-Mexilia

Med-Xartez

363451410787081286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...