Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha Na oficjalu tez tak bedzie przeciez oni chca bugi pousuwac a tu kurwa nic nie chodzi juz drugi dzien ...

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za to ty masz dziwki na kazdym kroku nie ? Ja nie jestem napalony na ten server wrecz przeciwnie smieje sie z niego

Opublikowano

nie ma to jak hejtowanie czyjejś ciężkiej pracy, i oczekiwanie perfekcyjnego serwera odrazu...

Powodzenia Tilian Team :>

Opublikowano

Za to ty masz dziwki na kazdym kroku nie ? Ja nie jestem napalony na ten server wrecz przeciwnie smieje sie z niego

@2x up

a skad to wiesz ze jest naprawiana i ze to strona padla bo jest chujowa ?

Ja pierdole, typie, widzę nie masz życia tylko siedziec w temacie i wkurwiać się że może wypalić. Jak nie wypali to trudno, ja pierdole, kto chce zagrać i tak zagra, bo i tak nic innego nie ma..

Ale lepiej ogarnijcie kogoś od tej strony, bo znając życie padnie wam na starcie od ddosów czy chuj wie czego.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Już jestem. Nie było mnie.. serwer zostaje wyłączony na kilka godzin. Strona do wieczora powinna działać bezproblemowo już. Przepraszamy..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

serwer mial byc taki zajebisty a okazal sie gorszy niz niejedno gowno

wiecej tam bugow niz nowosci w prezentacji ..

Duze NIE POLECAM

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Przyznaję, na serwer byłem napalony, bo już nie ma w co grać. Jednak serwer okazał się

1. Zalajtowany ( za dużo kolorów, nie wiem po co to, jakbyście nie mogli tak jak na PL)

2. Dziwny system sztabek, co odpycha

3. Za duże spoty co daje szybsze wbijanie lvl czyli " po co robić misje?"

4. Serwer ogółem nudny....

Opublikowano

Skaczus ty idioto czytać nie umiesz ?

Już jestem. Nie było mnie.. serwer zostaje wyłączony na kilka godzin. Strona do wieczora powinna działać bezproblemowo już. Przepraszamy..

Twoje serwy to były śmieci kilku dniowe .

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Mi sztabki przypadły do gustu. Na każdym serverze zarabia się krocie, a tak to będą ciekawe stawki jak za czasów 2007 metina.

Co do UP - server nie padł lecz jest przerwa techniczna. Btw jest to BETA więc i tak będzie reset postaci =)

Dla mnie osobiście server świetny, nie podoba wam się ? Nikt wam nie karze grać, a hejty zostawcie dla siebie.

Opublikowano

Kyosek nie mówię, że serwer mi się nie podoba tylko wydaję mi się, że po prostu padł. Pewnie i tak teraz zrobią reset postaci jak jest jakaś przerwa, albo teraz pizdną oficjalnego...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomyślcie logicznie... beta jest do wykrycia i naprawy bugów, teraz trzeba je usunąć, a z włączonym serwerem się nie da. Więc jak myślicie po co ta przerwa ?...

5.jpg
Opublikowano

Niech ktoś wrzuci na upload jakiś rooty i locale

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Ludzie nie spamujcie że nie działa strona itp. Jeden koles z teamu Tilian napisał:

"Już jestem. Nie było mnie.. serwer zostaje wyłączony na kilka godzin. Strona do wieczora powinna działać bezproblemowo już. Przepraszamy.."

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...