Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy oficjalny start?

Beta podobno ma trwać 4 dni .... Więc sobie policz.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla wszystkich mających problem z klientem.

1. Pobierasz pełnego klienta. 858mb http://www.trapidsha...n2Client1.2.exe

2. Pobierasz patch. 5mb http://www.trapidsha...2.PL_Start_.rar

3. Robisz sobie na pulpicie nowy folder np. Tilian2.

4. Wsadzasz do tego folderu Klienta i rozpakowujesz go.

5. Wsadzasz do folderu także patch i rozpakowujesz go.

6. Gdy wyskoczy takie okienko dajesz podmień.

7. Odpalasz grę.

Jaki w tym problem?

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Opublikowano

@Heveris_Metin2 Ty jestes dziwką Ha z pandory lub dziwką Fubu z balmory bo innej mozliwosci nie widze, od poczatku dzialasz aby tylko zaszkodzic serwerowi. Co do serwera mile zaskoczenie, bardzo malo bledow. W 2 dni pewnie poprawia wiekszosc bugow. Serwery oficjalnie startowaly z wieksza iloscia bugow. Polecam

Opublikowano

Generalnie liczylem na tego serwa po czym okazuje sie ze z kraju w ktorym przebywam nie mozna pobrac clienta a klienta z pre-bety i latki ktore wstawil mi kumpel na inny serwer nie dzialaja bo podczas ladowania postaci wyskakuje problem z znakami zapytania , zawiodlem sie i mam nadzieje ze to poprawia a klient zostanie wrzucony na multiupload.

Opublikowano

Jest parę osób, które nie wiedzą jak pobrać klienta z tej strony. Specjalnie dla was.

pobierzj.png

Opublikowano

Sciagasz clienta i pozniej path i tyle. Co tu moze nie zadzialac. Gralem na kilkudziesieciu serwerach i nigdy nie maialem problemow z zainstalowaniem, a w niektorych trzeba bylo sciagac po kilka latek.

ty naprawde nie umiesz czytac? chyba wyraznie napisalem w 1 poscie ze TRAPIDSHARE NIE JEST DOSTEPNY W MOIM KRAJU kumasz? tak wiec bylbym wdzieczny gdyby wrzucil ktos klient na hotfile czy cos w tym stylu.
Opublikowano

ja bym byl za podniesieniem minimalnie yang bo z tego co widze bojowy na 9 bedzie cholernie trudno wbic bo kasy nie styknie ;d

Stanowcze nie! idealny drop trzeba sie troche pomeczyc jak chce sie byc mocnym
5.jpg
Opublikowano

czy jest obecnie na serwerze ten zwoj co mozna potem zmienic np z bodego na mentala?

Tak jest zwój cofnięcia umiejętności.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze masz kompleksy, po tym jak twoj serwer byl jedna wielka BBBEEEEEKKKKKAAAAAAA

Beta jest po to aby wylapywac bledy a nie po to zeby rywalizowac z graczam...

Ja nie robię serwerów i nie robiłem tępa dzido.

1331843419-U556141.png

Opublikowano

Ja nie robię serwerów i nie robiłem tępa dzido.

Nie szukaj wymówek, bo sam zapowiedzi z tego konta wrzucałeś... -.^Dziwi mnie takie dziecinne zachowanie...

Opublikowano

Otóż jak narazie same minusy nawet nie wchodząc na serwer, a jedyne co wywarło na mnie wrazenie to prezentacja..

Download; nie dziala - na rapidshare download zatrzymuje sie na 0,5 i sciaga sie 6-8godz przy laczu 10mb

Strona; lipny gotowiec..

lownfast

Opublikowano

Strasznie chuj*** strona. Co chwile są na niej błędy. Myślę że to tylko na becie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...