Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA WOLĘ JUŻ SIĘ WIĘCEJ NIE UDZIELAĆ BO OBRAŻĘ WIĘKSZOŚĆ I BAN NASTĘPNY POLECI WIĘC NARA

CZEKAM NA SERVER Z NIE CIERPLIWOŚCIĄ

IDĘ GRAĆ W LOL'A

@UP

Przecież piszę stronka będzie dopiero po wystartowaniu serva o_0

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

I macie tu profesjonalkę w 100% nie no, śmiech na sali...

Chłopie wyjdź stąd , ciągle jedziesz na ten serwer . Mi on nie przypadł do gustu tak jak i administracja . Nie będę na nim grał i wyobraź sobie że nawet ja mam Cię dość już .

Wyraziłeś swoją opinię raz i starczy , robisz im tylko syf w temacie a z tego co widzę mało kto od jakiegoś czasu zwraca na Ciebie uwagę .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Podobno naprawiane są bugi jutro o 12 będzie włączony ale nie jestem tego pewien w 100% takżę może lepiej poczekajmy na odp Lourt .

Opublikowano

@2xUP

Tak ciezko jest zobaczyc kilka postow w gore lub cofnac strone zeby dowiedziec sie, ze serwer w fazie beta

i tylko poprawiaja bledy przez co serwer wylaczyli, maja w pelni do tego prawo i tyle...

5vlm.png

Opublikowano

No tak , są ataki na strone zapewne dlatego cały czas pada , a że server off to wciskają kity że poprawiają błędy . phahahaha . nie lepiej się przyznać na czym stoicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A nie lepiej isc spac? dzis juz nie wlacza, nie ma sensu, a tak sie wyspicie i sobie jutro pogracie ;]

1exnis.png

Art Is A Bang!

Opublikowano

@5up.

Beta tester – to osoba, która przed wydaniem oprogramowania komputerowego testuje jego jakość, wydajność oraz stabilność na wersji beta. Pomaga producentom oprogramowania poprzez składanie raportów z testowania.

Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś....

Opublikowano

Przepraszamy, ze tak dlugo. Wystapily dodatkowo problemy z serwerem dedykowanym i technikom z ovh troche to zajelo. Nic nie straciliscie. Jutro po poludniu bedziecie mogli zagrac. Zwiazku z ta sytuacja jestem zmuszony przedluzyc bete o 1 dzien. Jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy na jutrzejsza "niespodzianke".

17912601413989039366.png

Opublikowano

' technikom, zwiazku ? ' szczylu do słownika wypad a nie za serwer sie zabierasz.

Lepiej sam zajrzyj..

17912601413989039366.png

Opublikowano

' technikom, zwiazku ? ' szczylu do słownika wypad a nie za serwer sie zabierasz.

jeśli nie wiesz co to jest liczba mnoga to prosze wyjdź do podstawówki .. : )

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

Jak będzie 1k+ Graczy to wejdę. Będzie niezła rywalizacja. Powodzenia Lourt. !

babcyna.

Nie ma szans na 1k+, ja się spodziewam żeby było 500+

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...