Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierd*lę.

Człowiek chce sobie zagrać, lecz nawet ku*wa nie może serwera sciągnąć. Gratuluje tym co pobrali, bo na rapidshare - 0,5mb i koniec download stanął.

Trapidshare - plik nie istnieje. Moim zdaniem administracja powinna sie tym zająć bo jak grać skoro download nie działa? Narazie macie ode mnie wielkiego minusa i kolejnego po przeczytaniu komentarzy.

@down, tez chcialem zawitać na bete, lecz client ch*ja nie działa.

lownfast

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierd*lę.

Człowiek chce sobie zagrać, lecz nawet ku*wa nie może serwera sciągnąć. Gratuluje tym co pobrali, bo na rapidshare - 0,5mb i koniec download stanął.

Trapidshare - plik nie istnieje. Moim zdaniem administracja powinna sie tym zająć bo jak grać skoro download nie działa? Narazie macie ode mnie wielkiego minusa i kolejnego po przeczytaniu komentarzy.

Beta jest do wyszukiwania bugów a nie żeby sobie pograc

Opublikowano

Japierdole czy w jesteście tacy tępi ?! Skoro to jest beta to maja prawo wyłączyć naprawić bugi a wy kurwa spamicie jak jakieś dzieci co czekają na łopatkę w piaskownicy ... Dajcie im popracować okaże się wieczorem/rano czy on/off a nie pierdolicie smuty ...

PS. Sory za czcionkę ale napisałem tak żeby każdy to widział ... Chodzi i tak większość nie przeczyta i zacznie spamować ...

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Kurwa mac, ludzie to jest beta nie oficjal! Nikt wam nie kazal wbijac i expic! A wylaczli pewnie go i strone dlatego ze cos robia! Pomyslce logicznie kurwa a nie przezywacie jak okres! Bo jezeli wolicie grac kurwa na zbugowanym serwerze to zycze powodzenia. Tyle z mojej strony, nara.

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

Napisze coś w tym temacie, ponieważ nie mogę już czytać tych "waszych pojebanych postów, które nic nie wnoszą".

Po pierwsze jest to serwer w fazie "BETA", więc nie musi działać zawsze bo administracja może coś naprawiać.

Po drugie widzę, że co drugi post to "Jakięś neo kidy piszą"

Po trzecie Jak się wam nie podoba, że musicie czekać na informacje dotyczące stronki czy clienta to nikt was nie trzyma, będzie mniejszy spam głupotami, z korzyścią dla innych.

Po czwarte serwer jest bardzo fajny, a nigdy nie będzie tak, że serwer wystartuję bez żadnych problemów.

ReSpEcT

Opublikowano

Pytanie do administracji :

Czy na oficjalu zostanie ta oczojebna czcionka ? ;x

Mnie osobicie nie podoba sie ten styl, ale wiem, ze wiekszosc osob byla za wielka czcionka.

Yhh ta demokracja ;>

Jednak uwazam, iz jest to meczace dla oka po dluzszym czasie i watpie, ze mozna sie do tego przyzwyczaic ;p

5vlm.png

Opublikowano

Jezu znów płacz o to kiedy on japierdole napisali że będzie pod wieczór to wy dalej przeczytajcie kurwa chodź 5 postów up a na pewno się dowiecie a nie spamicie eh.. To beta a nie oficjal wyluzujcie portki ...

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Sztabki zostaną raczej takie jakie są, lecz prawdopodobnie będzie można je sprzedawać u NPC.

Czcionka jest zmieniana.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Administracja przed wylaczeniem pisala ze przerwa potrwa kilka godzin wiec o co wam chodzi pozatym to beta ( 6 h nie pogracie to nic sie nie stanie )

Opublikowano

Ludzie wejdzie na forum, board.tilian2.pl, tam jest napisane jakie bugi zostały wykryte a jakie juz zostały naprawione, to jest beta wiec maja prawo wyłaczyc i naprawiac, zeby potem zaraz po becie zrobic restar i odrazu oficial a nie meczyc sie wtedy 2 dni ze wszystkimi bugami, strona nie działa bo miała pewien bug i ten naprawiaja, POCZEKAJCIE, zrobcie sobie melise i wejdzie na ts to ja was uspokoje!!!

Misiu

Krolestwo: Shinnso

Gildia; Maskotki

Opublikowano

Mam takie pytanko w ogóle nie dotyczące Metina... Chciałem pograć w Warcraft III TFT Dota przez Garene, a tutaj stronka Gareny nie działa :\ Wie ktoś dlaczego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...