Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wystarczy stronę przenieś na jakiś hosting

@up sie zna twierdzi ze lh . pl Kiwi... jest darmowym wiec polecam ja.

Opublikowano

Chciałem się odnieść dot. Ankiety, cóż, czy ta ankieta ma jakiekolwiek znaczenie ? No bo proszę spojrzeć na to z innej strony :

Logiczne jest to że :

- Plusami wpadania sztabek do eq jest o wiele lepsze, nie tracimy czasu na podnoszenie

Lecz :

- Przeczytałem - nie wiem czy w tym temacie - ale, ktoś napisał że jeżeli sztabki wpadają bezpośrednio do eq, zaczynają się problemy z serwerem, czy to prawda, nie jestem w stanie powiedzieć gdyż ta informacja omsknęła mi się o wzrok, gdyby przypuścić że to jest ta informacja jest prawdziwa, no to nie ma sensu by sztabki leciały do eq, lepiej pozbierać sztabki niż miałyby być problemy ze serwerem, także prosiłbym kogoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o tej sprawie by to sprostował gdyż sztabki lecące do eq zapewne umilą grę i oczywiście usprawni to expienie.

Serdecznie Pozdrawiam.

Pomocnik
Opublikowano

Chciałem się odnieść dot. Ankiety, cóż, czy ta ankieta ma jakiekolwiek znaczenie ? No bo proszę spojrzeć na to z innej strony :

Logiczne jest to że :

- Plusami wpadania sztabek do eq jest o wiele lepsze, nie tracimy czasu na podnoszenie

Lecz :

- Przeczytałem - nie wiem czy w tym temacie - ale, ktoś napisał że jeżeli sztabki wpadają bezpośrednio do eq, zaczynają się problemy z serwerem, czy to prawda, nie jestem w stanie powiedzieć gdyż ta informacja omsknęła mi się o wzrok, gdyby przypuścić że to jest ta informacja jest prawdziwa, no to nie ma sensu by sztabki leciały do eq, lepiej pozbierać sztabki niż miałyby być problemy ze serwerem, także prosiłbym kogoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o tej sprawie by to sprostował gdyż sztabki lecące do eq zapewne umilą grę i oczywiście usprawni to expienie.

Serdecznie Pozdrawiam.

wpadanie sztabek do eq oznacza mozliwosc dropienia ich nawet na 100 lvlu w m1, na dzikich psach z taka sama skutecznoscia jakby sie mialo 1 lvl

Opublikowano

wpadanie sztabek do eq oznacza mozliwosc dropienia ich nawet na 100 lvlu w m1, na dzikich psach z taka sama skutecznoscia jakby sie mialo 1 lvl

Dziękuję bardzo za odpowiedź - a więc sądzę że sztabki nie powinny wpadać do eq.

Dlaczego ? ( Oczywiście jest to moje zdanie )

Gra zrobi się zbyt łatwa, handel będzie się opierał nie na yang'ach a na różnych itema'ch, poza tym, będzie ciut trudniej :-).

Pozdrawiam.

Opublikowano

KIEDY SERWER ON???????

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

A ja frajerku wiem kto atakuje i wam nie powiem...

CO do tematu to kurwa masz za swoje pedale głupi i ciągle bedą ataki zapewniam ci to za ten tekst: "Witam nobki serwer zniknol z mojej oferty wiec radze nie zaynac z tilian pozdrawiam zegnam" zobaczymy kto wyjdzie gora

PS: Ten serwer to gowno ktore nie dziala a ma zjebana maszyne!

A i godzinka o ktorej tu jestem mowi sama za siebie!!! " NIE ZADZIERAMY Z OTHERWORLD2" TAKZE POZDRAWIAM

ty kurwo jebana otherworld to śmieć przy tym serwerze wszystkie nie dojebane kurwy dzieciaki które zobaczyły serwer który przyćmił wszystkie inne i teraz kurwa płaczą jakbym was kurwy dorwał na ulicy to bym was kurwa zajebał, jak iż mam znajomości w lublinie lepiej gadaj kto kurwa ddosuje

@EDIT waliłeś sobie konia czy co ?? idź spać bo o tej porze nie musisz grać bo do szkoły później wychodzisz OtherWorld to gówno niech wypierdala stąd i wara wszystkim od tiliana @@

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

CO do tematu to kurwa masz za swoje pedale głupi i ciągle bedą ataki zapewniam ci to za ten tekst: "Witam nobki serwer zniknol z mojej oferty wiec radze nie zaynac z tilian pozdrawiam zegnam" zobaczymy kto wyjdzie gora

A i godzinka o ktorej tu jestem mowi sama za siebie!!! " NIE ZADZIERAMY Z OTHERWORLD2" TAKZE POZDRAWIAM

EDIT2: WAZNE CZYTAĆ TO !!!!!Dowiedziałem się kto atakuje OW2 to jest Tilian. Dzisiaj na chacie wbija jakaś lama i napisała: "Witam nobki serwer zniknoł z mojej oferty pozdrawiam zegnam"

I na co kłamiesz noobku? Serdecznie zapraszam na OW2 niedługo bedzie działał

A ja idę się wyspać bo robiłem co innego :]

a ty dzieciaczku lepiej siedź cicho i nie zgrywaj ważniaka bo słyszałem ten twoj cienituki głosik na ts i stwierzam ze w dupie byłes gówno widziałes więc uwał się na piz... i nawet nie mrugnij.

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

a ty dzieciaczku lepiej siedź cicho i nie zgrywaj ważniaka bo słyszałem ten twoj cienituki głosik na ts i stwierzam ze w dupie byłes gówno widziałes więc uwał się na piz... i nawet nie mrugnij.

Moj glosik na niedzialajacym ts? Suupcio :] Dobra nie spamujemy bo warny poleca

x

Opublikowano

Co za dzieciak.... ^.^

Zamiast od razu polecieć z górki i dać tutaj dowody, to neos myśli, że będzie nam po opinii leciał... ^.^

Szkoda słów...

Opublikowano

@Mają wpadać od razu do eq (!! Wtedy będzie możliwość zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)

NIE polecam będzie to swojego rodzaju yangbug.

Serwer wydaję się dobrze dopracowany raczej zagram.

Opublikowano

Kiedy ten serwer będzie w końcu działał ??

I takie pytanie to ze teraz nie działa to oznacza ze znowu przedłużycie betę o 1 dzień i tak w kolko ??

Oficjal miał startować we wtorek potem Środa wczoraj Laurt już pisał ze start będzie w Piątek wiec zdecydujcie sie kurwa ...

Teraz beta znowu nie działa to co start już przełożycie na sobotę ??

Opublikowano

Dla wszystkich mających problem z klientem.

1. Pobierasz pełnego klienta. 858mb http://www.trapidsha...n2Client1.2.exe

2. Pobierasz patch. 5mb http://www.trapidsha...2.PL_Start_.rar

3. Robisz sobie na pulpicie nowy folder np. Tilian2.

4. Wsadzasz do tego folderu Klienta i rozpakowujesz go.

5. Wsadzasz do folderu także patch i rozpakowujesz go.

6. Gdy wyskoczy takie okienko dajesz podmień.

7. Odpalasz grę.

Jaki w tym problem?

a kurwa d;a ludzi "majacych" problem z rejestracja????????? pierdole...
Opublikowano

OW2 chcesz być fajny i zęby myśleli ze jesteś jakimś zasranym hakerem naoglądałeś się na YT o anymousach i teraz chcesz być taki ja oni idź kurwa pooglądaj sobie smerfy a nie będziesz ludziom dupy zawracał Do szkoły byś się nauczył a nie będziesz o 6 rano ludzi wkurwial

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O.0 O kurwa co tu się dzieje.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

EDIT2: WAZNE CZYTAĆ TO !!!!!Dowiedziałem się kto atakuje OW2 to jest Tilian. Dzisiaj na chacie wbija jakaś lama i napisała: "Witam nobki serwer zniknoł z mojej oferty pozdrawiam zegnam"

I na co kłamiesz noobku? Serdecznie zapraszam na OW2 niedługo bedzie działał

A ja idę się wyspać bo robiłem co innego :]

Jak już chcesz pisać jak lepszy, to pisz normalnie nie jak pokemon, jakieś czcionki size 18, błędów od chuja..

Serwer polecam, tylko póki co, bo jak widzę co pisza tutaj to odechciewa się grać.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Moj glosik na niedzialajacym ts? Suupcio :] Dobra nie spamujemy bo warny poleca

A powiedz,że twoj wiek przerasta 15/16 + bo normalnie spadne z krzesła.

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Moim zdaniem sztabki powinny wpadać do eq. Zaoszczędziło by to dużo czasu zmarnowanego na podnoszenie ich. Nie było by też sępów krążących w okół expowisk...

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...