Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo wyłączyli teraz logowanie na chwile nie wiem po co. Zaraz mnie coś pierdolnie z tą ich stroną. Ciągle się psuje.

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączam klienta, pierwszy raz zadziałało, zrobiłem postać.. włożyem eq, gra się wyłączyła, teraz przy każdym logowaniu wyłącza mi klienta, co jest?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Serwer polecam. Dobry pomysł na serwer z kasa świetne rozwiązanie , spoty idealne , exp przyjemny , na becie 200 osob + co się rzadko zdarza. Admini jak narazie mi nie podpadli

Opublikowano

Włączam klienta, pierwszy raz zadziałało, zrobiłem postać.. włożyem eq, gra się wyłączyła, teraz przy każdym logowaniu wyłącza mi klienta, co jest?

u mnie to samo jest co jest?

Legenda
Opublikowano

Trochę się rozczarowałem z początku, ponieważ exp mógłby być odrobinkę większy. Osobiście polecam serwer i zapraszam do królestwo Shinsoo. W ramach pytań proszę pisać w grze.

Shahid

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Krótko i na temat sie wypowiem. Jeśli chcesz wejść na serwer by sie odstresować to raczej tak nie będzie. Zbieranie sztabek jest super denerwujące+ czcionka lipna. Exp jest super dla Woja czy Sury ale dla Daggera nie. Bony takie sobie raczej do expa sa niż do PvP. Póki co to jest beta więc nie mam co narzekać. Propsy z mojej strony.

Opublikowano

Bardzo ładna prezka .Lecz do kiedy jest beta ? Bo nie mam zamiaru później od nowa .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Według mnie to dobrze, że sztabki trzeba zbierać , bo jak by wpadały do eq to by można było sobie expbota zapodać i byś miał w ch*j kasy ;]

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Według mnie to dobrze, że sztabki trzeba zbierać , bo jak by wpadały do eq to by można było sobie expbota zapodać i byś miał w ch*j kasy ;]

Bez exp bota i tak są sposoby na to np. program Tasker

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...