Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem wczoraj na serwerze i serwer jest całkiem spoko, ale dziś chciałem wbić na stronke to coś strona nie działa .

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

Po co macie grac na serverze robionym przez dzieci ktore nie potrafia nic zrobic ? Jezeli juz to nie traccie czasu na takie servery ...

Opublikowano

Teox spierdalaj grac w tibie i nie hejtuj tu bo sam nic nie umiesz zrobic nie widzialem ciebie robiocego serwer ?

Przenosza forum i strone na nowa platforme mussza wszystko popodlanczac do dedyka i to jest troche roboty a moze maja jakies problemy z internet czy inny chuj ze nie ma zadnej informacji poczekacie kurwa chwile a nie sracie w gacie po tacie kurwa

Opublikowano

@teox

Haters gonna hate ?

@topic

Nie srajcie tak barszczem, bo jest to beta...

Jeśli po oficjalnym starcie będą występowały takie problemy wtedy możecie panikować :s

Teraz - nie.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Już jestem. Nie było mnie.. serwer zostaje wyłączony na kilka godzin. Strona do wieczora powinna działać bezproblemowo już. Przepraszamy..

17912601413989039366.png

Opublikowano

Tak sraliście, jaki on pro, a teraz ? 0 info, pełno faili. Szkoda słów...

Wyjdź..

Wchodzisz do tego tematu i pieprzysz głupoty, szczerze myślałem, że ten serwer to gówno, ale to nawet całkiem całkiem dobry 4fun z podchodzącym do harda expem ;p

Teraz jest przerwa techniczna, czego się spodziewaliście po becie..?

Polecam ten serwer, na officjalu na 100% zagram.

­

Opublikowano

Jak wy niektórzy mnie wkurwiacie... Mówicie że serwer dno, a to przecież jeszcze jest beta, nie official! A beta jest przecież po to by wyeliminować bugi i różne niedociągnięcia. Oceniacie serwer jakby to już był official. Uspokójcie się trochę, bo tylko hejtować umiecie, a jak wam się nie podoba, to sami zróbcie lepszy serwer. Powiem jeszcze, że nie ma serwera idealnego i nigdy takiego nie będzie. Radzę poczekać do startu officiala, a nie oceniać betę...

Opublikowano

powiem tak niby mial byc zajebis.. serw a sie okazało sie jest chujowy raty niby fajne a leci po 800yang z moba sztabek nie wolno selac u handlarzy zawiodłem sie

52324509.jpg
Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się.Nie rozumiecie słowa BETA ? Po becie serwer na pewno będzie działał sprawniej. Więc? Jeżeli macie problem z pobraniem klienta, to nie wiecie co to znaczy odświeżyć stronę ?. Naprawde ludzie, myślcie.. Skoro nie macie pojęcia jak sciągnąć klienta, za metina sie nie bierzcie.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

powiem tak niby mial byc zajebis.. serw a sie okazało sie jest chujowy raty niby fajne a leci po 800yang z moba sztabek nie wolno selac u handlarzy zawiodłem sie

Więc napisz na forum, że chciałbyś większy drop yang, co chciałbyś żeby było zmienione itd.

http://board.tilian2.pl/

­

Opublikowano

-czemu strona działa przez 1 sekundę - jest naprawiana

-czemu serw nie chodzi - "Prace techniczne"

-czemu link do aktywacji konta na forum mi nie doszedł ;/ - Próbowałeś z gmail? Jeśli strona bd działała, spróbuj ponownie.

­

Opublikowano

-czemu strona działa przez 1 sekundę - jest naprawiana - sorry ,że hejtuje ale nie da się zarejestrować np. szamanki i kumpel też

-czemu serw nie chodzi - "Prace techniczne" - Długo jeszcze po 2 jakieś inno też możecie dać :>

-czemu link do aktywacji konta na forum mi nie doszedł ;/ - Próbowałeś z gmail? Jeśli strona bd działała, spróbuj ponownie. - chodzi mi o forum a poczte mam na wp.pl bo gmail mi nie trybi ;/

sygnafranc.png

Opublikowano

Teox, też nie rozumiesz słowo ,,beta" Ale to nic jeśli nie potrafisz czytać i myśleć, taki się urodziłeś.. współczuje.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Już jestem. Nie było mnie.. serwer zostaje wyłączony na kilka godzin. Strona do wieczora powinna działać bezproblemowo już. Przepraszamy..

@2x up

a skad to wiesz ze jest naprawiana i ze to strona padla bo jest chujowa ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...