Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A właśnie, taka informacja:

Sztabki nie będą leciały do eq, ponieważ to potrafi zbugować 90% questów. Jedyna możliwość to żeby dropily nawet na 250lv z psów ale to bez sensu.

17912601413989039366.png

Opublikowano

2x up ja wiem ze ty reklame robisz i myslisz ze ci cos da jak sobie napiszesz tak...

Omg na tych 2 serwerach nie oplac asie grac dluga stoja a to jest nowy serwer i wgl ladie dopracowany.

:)

Opublikowano

Jak chcę pobrać klienta pisze to Wprowadzony link jest nieobsługiwany.O co chodzi???

http://www.trapidshare.com/files/2463159535/Tilian2Client1.2.exe

17912601413989039366.png

Opublikowano

Niestety ale reje nie działa .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

serwer gówno

administracja 16 letnia

polecam diamondmt2 albo pandoramt2 wiadomo ze nie padną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I dobrze ze 16 letnia lepiej niż 12 letnia ...

Co do 90% zbugowanych misji pierwszy raz o takim czymś slysze -.^?

Może nie umiesz wgrać aby sztabki wpadały do ekw.

Takie zbieranie nie ma sensu .

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Moglibyście zrobić jakiegoś patcha, który działa na kazdym cliencie. Bo specjalnie sciągać prawie 900mb to nie za bardzo to mi się uśmiecha z netem 1,5mb/s ;(

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ja niestety muszę pobierać 1.2 clienta! Poprzedni miałem 1.1 wersja i teraz chciałem spaczować i nie da się bo gra crashuje...

P.S.

Strona zwalona

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /usr/local/www/apache22/data/system/include.base.php on line 2

Przepraszamy strona chwilowo niedostępna!

Opublikowano

Widze ze 200 graczy online, jak na serwer który stoi niecały tydzień to nawet nieźle... ściągam, i zobaczę. Co do tych którzy krytykują serwer i są tacy pr0000, zróbcie lepszy server :]

PS. Ci, którzy nie mogą wejść na stronkę z pobraniem niech klikną parę razy. To zwykłe przeciążenie, tutaj macie link do download'u.

http://www.trapidsha...n2Client1.2.exe

Nie, nie chcę wam zawirusować kompa. To prawdziwy client.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...