Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zagram z powodu wagi clienta.. nie posiadam internetu bez limitowanego.. dali by jakies launchera.. moze zagram, jak kamer da porty .. zrobie wlasne spolszczenie..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy na oficial bedzie pelny client bo teraz mi cos nie dziala komp sie resetuje po wlaczeniu:/

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

jak strona będzie online ;d już atakują czy to po prostu zwykły problem ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Ciężko któremuś z team wrzucić kurwa razem clienta, a nie Client + 20 paczek, bo tak będzie, patcher w ogóle jest : )?

+ Strona nie działa..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Widze nasz pro hardcorowy koksu heveris zwołał kolegów żeby hejtowali.

Pewnie to gmy z jego gównianego serwera który padł po 2 dniach i teraz zazdroszczą konkurencji graczy.

Każdy kto hejtuje tilianka jest po prostu nieudacznikiem, który wyzywa wszystkich adminów wszystkich serwerów że gówno umią, bo mu w przeszłości serwer nie wyszedł

Sorry ale ni chuja. Gracze - nie słuchajcie tych neosów. Tilian wymiata i będzie jeszcze długo wymiatał. Prawda życiowa.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Bony przeciwko potworom trochę przesadzone, gdyż jest za łatwo. Łatwo wbić 25% nieumarłe i diabły.

Opublikowano

Widze nasz pro hardcorowy koksu heveris zwołał kolegów żeby hejtowali.

Pewnie to gmy z jego gównianego serwera który padł po 2 dniach i teraz zazdroszczą konkurencji graczy.

Każdy kto hejtuje tilianka jest po prostu nieudacznikiem, który wyzywa wszystkich adminów wszystkich serwerów że gówno umią, bo mu w przeszłości serwer nie wyszedł

Sorry ale ni chuja. Gracze - nie słuchajcie tych neosów. Tilian wymiata i będzie jeszcze długo wymiatał. Prawda życiowa.

Każdy kto wyrazi swoją opinie jest jakimś GM'em z konkurencji ? nie wiem czy sugerowałeś mnie, nie jestem hejtem, nie mam powodu żeby to robić, pisze jak jest żeby się poprawili wrzucić clienta i do niego packa i wrzucić na hosting to nie problem chyba, to samo ogarnąć stronkę..

Ma ktoś może jakieś konto buffa, czy coś żeby sobie pograc bo póki co mam czas w nocy potestowałbym a strona nie chodzi

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@Up dziwne, mi wszystko działa, tylko channele są wyłączone.

Wrzuciłes wszystko do folderu nowego potem zamieniłeś ?

Opublikowano

RastaManxD a może to wina sterowników karty graficznej ? robiłeś niedawno restart systemu ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...