Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Up

Dobra skończ to pierdolenie i pytaj adminów kiedy on

Te twoje suchary nikogo nie ruszaja

Kiedy będzie można już grać ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednej rzeczy.

Dlaczego team nie poinformował nas co ma na celu naprawić w tej "przerwie technicznej", ani przybliżonej daty wznowienia bety...

Wg. mnie to jest "mieć wyjebane na graczy", bo i tak przyjdą nowi..

Skoro takie podejście ma Head Admin, no to trochę kijowo, liczyłem na coś lepszego.

­

Opublikowano

@ Up

Dobra skończ to pierdolenie i pytaj adminów kiedy on

Te twoje suchary nikogo nie ruszaja

Kiedy będzie można już grać ?

ja się nie pytam adminów kiedy on...

Opublikowano

A by kurwa ogarneli to

Po pierwsze :

Historyk :

- Chujowe nagrody aż zal wykonywać z takim dropem do misj

- Nie opłaca sie go robić

Inne :

- pojebane ulepszanie

- sellanie sztabek jest uciążliwe i zajmuje dużo czasu

- misje są denne

- Exp przy 250 lvleach za maly

- Yangi przy cenach w sklepach masakra

- sztabki 5 , 15 , 25 k są bez sensu dałbym 2, 5, 10 kk sztabki

To tyle bugów nie zauważyłem

To może teraz ja się wypowiem na temat serwera tilian2.pl oraz waszych wypowiedzi.

Jestem BARDZO doświadczonym graczem oraz mam duże pojęcie na temat własnego prywatnego serwera ( pliki, baza MySQL, questy itd. )

Na temat serwera:

-grałem na nim około ~2 godziny - ( wyjątkowo mam czas, jestem kontuzjowany i mam przerwę - nieważne )

-serwer mi się bardzo spodobał i przypadł do mojego gustu, grałem naprawdę na wielu serwerach, zaliczam ten i 2 inne ( między innymi Ahrimania i Balmora.pl )

do najlepszych, najbardziej dopracowanych i udanych - to jest tylko moja opinia.

-nie wykonynawałem questów, bardziej interesowały mnie inne rzeczy... - więc na temat questów nie mogę się wypowiedzieć, może później.

-hmmm.... chyba głośno jest na temat sztabek - moim zdaniem wartości ( 5k, 15k, 25k ) są ciut za niskie, zmieniłbym je na 20k, 30k, 50k. A jeśli chodzi o wymianę ich przez quest. Wszystko jest ok, ale dodałbym funkcję dla każdej sztabki ( czyli wymiana, 1, 5, 10,.... ale dodatkowo "wymień wszystkie" - na pewno ułatwi to wymianę. Jak coś, mogę pomóc teamowi z tym questem.

Nie wiem, co tutaj jeszcze napisać...

O waszych wypowiedziach:

-Proszę, niech każdy przeczyta to zdanie 2 razy i dobrze przemyśli!

Wasze wypowiedzi/zażalenia nic nie zmienią. ( chodzi mi tutaj o posty typu: żal, serwer padł i obraża wszystkich bez powodu ).

Wasze wypowiedzi/zażalenia nic nie zmienią!

Nie wiem, co wam się nie podoba w systemie sztabek - ja napisałem swoją opinię.

Cytując bezmyślną wypowiedź NoThisTime:

-nie używaj takich określeń!

-potrafisz opisywać tylko wulgaryzmami? -jak większość, zakres słownictwa do chu, kur - bo do czego mi więcej ?

-Tak, drop Yang jest za mały, zgadzam się, ale bez przesady.

-ceny są bardzo dobrze dostosowane - co wy myślicie, że zagracie 1 dzień, 3 godziny i już będziecie mieli wszystkie itemy z NPC ? - To nie jest serwer 4FUN, ludzie...

-Wartości sztabek 2kk, 5kk, 10kk ? - Żenada! Inflacja - sprawdź w słowniku

-Potem każdemu buguje się kasa i nie można normalnie kupować i sprzedawać wartościowych itemów za Yang.

To tylko moja opinia, podsumowując:

-uważam, że ten serwer jest bardzo dobry, przyjemnie się na nim gra, na pewno nie znudzi się po miesiącu.

Oczywiście zachęcam do gry na nim.

Może zagram na officialu pod nickiem: Tenshin

Proszę mnie nie krytykować i oceniać, to tylko moja opinia, gadanie - bo nie mogę już patrzeć na wasze wypowiedzi, nic nie wnoszące do tematu.

Pozdrawiam, JonyNawalony.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

POWALILO WAS Z TYMI SZTABKAMI. JAK ZROBIA SZTABKI 2 5 10 KK TO TRZEBA BEDZIE ZROBIC 50 POSTACI ZEBY TE SZTABKI NA NICH TRZYMAC. Najlepszym rozwiazanie byloby wprowadzic sztabki 25 50 100k i zmniejszyc drop o polowe w porownaniu z tymi co sa teraz.

Opublikowano

DAJCIE ODP KIEDY BEDZIE CALKOWITY DEDYK I WGL KIEDY BEDZIE DZIALAC !! BO WATPIE CZY COS Z NIM ZROBIA (jak z troja)

Opublikowano

To może teraz ja się wypowiem na temat serwera tilian2.pl oraz waszych wypowiedzi.

Jestem BARDZO doświadczonym graczem oraz mam duże pojęcie na temat własnego prywatnego serwera ( pliki, baza MySQL, questy itd. )

Na temat serwera:

-grałem na nim około ~2 godziny - ( wyjątkowo mam czas, jestem kontuzjowany i mam przerwę - nieważne )

-serwer mi się bardzo spodobał i przypadł do mojego gustu, grałem naprawdę na wielu serwerach, zaliczam ten i 2 inne ( między innymi Ahrimania i Balmora.pl )

do najlepszych, najbardziej dopracowanych i udanych - to jest tylko moja opinia.

-nie wykonynawałem questów, bardziej interesowały mnie inne rzeczy... - więc na temat questów nie mogę się wypowiedzieć, może później.

-hmmm.... chyba głośno jest na temat sztabek - moim zdaniem wartości ( 5k, 15k, 25k ) są ciut za niskie, zmieniłbym je na 20k, 30k, 50k. A jeśli chodzi o wymianę ich przez quest. Wszystko jest ok, ale dodałbym funkcję dla każdej sztabki ( czyli wymiana, 1, 5, 10,.... ale dodatkowo "wymień wszystkie" - na pewno ułatwi to wymianę. Jak coś, mogę pomóc teamowi z tym questem.

O waszych wypowiedziach:

Wasze wypowiedzi/zażalenia nic nie zmienią. ( chodzi mi tutaj o posty typu: żal, serwer padł i obraża wszystkich bez powodu ).

-potrafisz opisywać tylko wulgaryzmami? -jak większość, zakres słownictwa do chu, kur - bo do czego mi więcej ?

-ceny są bardzo dobrze dostosowane - co wy myślicie, że zagracie 1 dzień, 3 godziny i już będziecie mieli wszystkie itemy z NPC ? - To nie jest serwer 4FUN, ludzie...

-Potem każdemu buguje się kasa i nie można normalnie kupować i sprzedawać wartościowych itemów za Yang.

-uważam, że ten serwer jest bardzo dobry, przyjemnie się na nim gra, na pewno nie znudzi się po miesiącu.

Proszę mnie nie krytykować i oceniać, to tylko moja opinia, gadanie - bo nie mogę już patrzeć na wasze wypowiedzi, nic nie wnoszące do tematu.

i tak niech zrobia i bedzie pieknie

Opublikowano

Na temat serwera:

O waszych wypowiedziach:

Że tak powiem skończyłeś ?

Widzę przy słowniku długo siedziałeś żeby to napisać .

Kontuzja hmmm za dużo ręcznego ?

Widzę że chciałeś popisać się inteligencją której nie masz . Niestety ci wyszło !

Nie będę ci wrzucał bo to sensu nie ma .

Przeklinam bo się zdenerwowałem na nie profesjonalizm zarządców serwera a pisałem im to już kilka razy .

Niestety mieli mnie w dupie !

Do serwera powiem tak :

- ma potencjał większy od balmory itp ale z takim podejściem team daleko nie zajdzie

- niech poprawią kilka rzeczy będzie dobrze

- niech wynajmą jakiegoś news-men który będzie informował ludzi o tym co się dzieje

Pozdrawiam NoThisTime

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Ludziska, przypominam że to jest tylko beta =) Administracja pisała, że podczas tej bety zmieni się wiele - na lepsze =p

footer_logo.png

Opublikowano

ludzie robicie jakies durne spinki o bete i tak usuna wszystko w 3 dupy moze jednak poczekamy do tego oficiala i zobaczymy co zrobia

a to ze nie odpisuja ci nie musi znaczyc ze maja ciebie i mnie i reszte swiata w dupie

Opublikowano

ludzie robicie jakies durne spinki o bete i tak usuna wszystko w 3 dupy moze jednak poczekamy do tego oficiala i zobaczymy co zrobia

a to ze nie odpisuja ci nie musi znaczyc ze maja ciebie i mnie i reszte swiata w dupie

Dokładnie =)

Kolega zasługuje na lajk :>

footer_logo.png

Opublikowano

Ja napiszę tak .

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz , czemu administracja jak wszyscy siedzieliśmy i zadawaliśmy wszelakie pytania w zapowiedzi tego serwera , odpowiadała na każde jedno pytanie praktycznie , a teraz ludzie chcą się tylko dowiedzieć kiedy będzie wznowiona beta i administracja milczy . Nie wiem czy jestem dobrze zorientowany , ale podobno serwer miał być ponownie uruchomiony za 6h czyli ok. godziny 19-20 . Jest grubo po godzinie 21 i mamy zero informacji na ten temat .

Za moment połowa ludzi którzy tutaj siedzą zacznie mnie jechać że jestem 'nołlajf' żebym wyszedł lepiej na dwór itp. Otóż nie , nie jestem żadnym 'nołlajfem' , ale jeśli ktoś podaje +/- godzinę w której coś nastąpi , to niech się tego trzyma po prostu . A jeśli nie , to zwyczajnie nie szanuje czyjegoś czasu .

Pomysł na serwer spoko , ktoś napisał , że serwer ma potencjał Balmory ? Mi jednak wydaje się , że nie koniecznie . No chyba żeby ten serwer poprowadziła administracja wspominanej Balmorki .

Opublikowano

Dziwne pobieramy klienta ale jak się zarejestrować ? Ja ide szukać dalej bo to będzie jak nawie.eu czyli miało być w ten dzień a było za miesiąc

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Tak czytam i czytam.. I Widzę tylko płacz że serwer jest OFF.. Nie wiem ile do Was trzeba pisać abyście zrozumieli że to jest Beta I OBOWIĄZKIEM ADMINISTRACJI PRZY WIĘKSZEJ ILOŚCI BUGÓW WYŁĄCZYĆ SERWER I JE NAPRAWIĆ!!

Ale nie zaprzeczę też że Administracja mogłaby wejść Tu i podać Troszkę informacji co do serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak czytam i czytam.. I Widzę tylko płacz że serwer jest OFF.. Nie wiem ile do Was trzeba pisać abyście zrozumieli że to jest Beta I OBOWIĄZKIEM ADMINISTRACJI PRZY WIĘKSZEJ ILOŚCI BUGÓW WYŁĄCZYĆ SERWER I JE NAPRAWIĆ!!

Ale nie zaprzeczę też że Administracja mogłaby wejść Tu i podać Troszkę informacji co do serwera.

No i właśnie większości o to tylko chodzi . W zapowiedzi wydawało mi się że administracja wymiata tj. informuje o wszelkich sprawach związanych z serwerem , odpowiada na większość zadawanych pytań a tutaj okazuje się , że lekka pomyłka . Ktoś może napisać że pracują nad poprawą serwera i nie mają czasu ale przecież podczas zapowiedzi też nad nim pracowali a jednak ładnie informowali o wszystkim .

Opublikowano

To że on jest jak FuBu jeżdzi na wózku podjeżdza do byle jakiego śmietnika na dworzu i wali kijem bo myśli że mu coś dobrego dropnie

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

To było nawiązanie do poprzedniej wypowiedzi.... - wróć stronę wcześniej.

Spróbujcie się powstrzymać od tych zbędnych postów!

OD TERAZ.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

To że on jest jak FuBu jeżdzi na wózku podjeżdza do byle jakiego śmietnika na dworzu i wali kijem bo myśli że mu coś dobrego dropnie

Jeżeli z Tobą by coś było nie ten teges to też byś się śmiał ? Widziałeś kiedyś FuBego na oczy ,że tak po nim jeździsz (tak samo po dżonym nawalonym).

Wstyd mi po raz któryś za polaków ;x

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...