Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. wszystko mam jak nalezy an hamachi i co nie działa dalej nie da sie wejść na nowe konto zrobione w mysql bo coś je odrazu blokuje

nie można sie zalogować do gry ani .100 ani normalna wtf już siedze przy tym 2h to sa wreszcie pliki 2010 czy 2008??

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Pliki sa zaje.... wszystko dobrze dobrane jest tylko kilka błędów w spolszczeniu(niemiecki) i niestety mapa ox i wieża demonów mimo iż sa wpisane w index w channel 1 lub 99 to i tak nie moge wejsc na ta mape poprostu jak sie loguje to wywala z gry i juz nie moge wejsc na postac używam klienta który podaany jest do tego serwa wiec to raczej nie wina klienta

Kto może pomóc ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiecie mam kolejny problem z fryzami tymi nowymi a dokładniej to:

Fryz nazywa się Afro i jak go użyję to jest Afro ale pod nazwą jest pokazany obrazek i tam pokazuje mi turban i tak w każdym pokazuje inną fryzurę a fryzura jest taka jaką ma nazwę.

A pytanie brzmi:

Jak to naprawić tak żeby pisze turban to na obrazku był pokazany turban. Daje like za pomoc

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

W /usr/home/game/share/locale/germany masz plik mob_drop_item i zedytuj sobie, żeby dropiły tobie itemki z np. metków ;)

x.jpg
Opublikowano

Pliki są zajebiste.Polecam,mimo kilku problemów,które z nimi miałem;]

Dla autora like'y ;]

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

No właśnie że z tej strony nie mogę pobrać. ; /

Błąd wczytywania strony.

Jesli nie masz, to proszę o link do innego clienta + instrukcje jak ustawic pong i te ip. ; >

//

Mam

jeśli ktoś chce również:

speedy.sh

username: u13447556
password: mezupixikajo

Opublikowano

Mam duzy problem moby bija mnie po 30 okolo a nagle siada im za 2000 wyjasni mi ktos o co w tym chodzi ???

z nowych metinow i mobow wypadja czasami zolcie jak to naprawic chyba ze metiny i moby byly tylko wgrywane do bazy ale widzialem ze jeden nowy metin respil sie w atlantydzie i z niego tez wypadala zołc wiec o co chodzi ???????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O co z tym chodzi, dodaje GM'a i potem przy logowaniu na te konto nie wchodzi. Pisze Zostaniesz połączony z serwerem i nic dalej.

A na inne konta wchodzi tam gdzie nie dodawałem GM

1921.png

Opublikowano

wszystko mam dobrze a jak dac gm ??

ps. juz umie dac gm

2 pytanie jezeli mam wszystko git i mi dziala a innym nie moze byc to wina ponga ?

Opublikowano

@Up Dak

wszystko mam dobrze a jak dac gm ??
ps. juz umie dac gm
2 pytanie jezeli mam wszystko git i mi dziala a innym nie moze byc to wina ponga ? 

Jesli masz hamachi to daj graczą pliki z poradnika --->http://www.youtube.com/watch?v=XJkIWa-hVWc <---- W Opisie filmiku masz do ściągnięcia "Potrzebne programy + Port Map + Launcher : " Ściągnij to i sprawdź przy drugim komputerze albo u kolegi czy działa .

Możliwe że nie mogą grać bo :

a) Nie masz włączonych portów

B) Masz włączoną zapore

c) Zły launcher ( jeśli to hamachi a zapewne tak)

d) Tak jak napisałeś sam, dajesz im pliczki ze złym pongiem

Spróbuj też reinstall Hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...