Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodane nowe mapy, katakumby itd?? czy oprócz systemu ulepszeń nic??

Katakumby są, bez questa. Jest wiele nowych map itp. Jeśli chcesz wiedzieć więcej odsyłam do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/519963-dlpliki-serwerowe-by-qentinios/

jak na tych plikach dodac 3 reke na start gg 41326246 prosze o pomoc daje + za pomoc

Tak jak na każdych innych plikach. Albo edytować skrypt rejestracji, albo

http://www.mpcforum.pl/topic/218406-tut-bony-z-is-na-start/

( 5 sec szukania w google, a jak poszukasz dokładniej to znajdziesz gotowe zapytania do bazy )

Podal bys id. wszystkich rzeczy

Jak uda mi się wejść na swojego kompa to wyeksportuję z bazy i wam podam.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Jedno pytanko, czemu mnie wywala co chwile z serwera? (założe broń i wywala, dodam staty i wywala itp) podał byś ID wszystkich rzeczy?

Opublikowano

Wie ktoś jak to zrobic zeby dzierżylo??

http://www.mpcforum.pl/topic/597649-problempliki-by-taki-niesmialy-client/

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mam pytanie.

Jak chce wejść do MySqul Strony wyświetla mi się błąd:

1045 - Access denied for user 'strona'@'<moje ip>'(using password: YES)

Proszę o pomoc.

ee67ca5e68d16396.png

Pomogłem daj +'a!

Opublikowano

Nie ma szans. Albo coś namieszaliście w plikach albo robicie zły launcher. Pamiętajcie o zmianie portu w root z 18001 na 11002. Jeśli nadal niedziała podajcie pongi zrobię wam te launchery wraz z root.

@UP Złe hasło wpisujesz

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

@up

to jakie jest haslo do Mysql strony go

login: strona

haslo: strona

nie dziala.

ee67ca5e68d16396.png

Pomogłem daj +'a!

Opublikowano

@taki_niesmialy

chodzi mi o to jak połączyć się ze stroną żeby ją modyfikować.

ee67ca5e68d16396.png

Pomogłem daj +'a!

Opublikowano

@taki_niesmialy

pong mam twoj nic nie zmieniane porty tez mam dobre (za dlugo w tym siedze żeby nie zrobic czegos takiego;))

Moje ip z hamaka 5.101.252.192

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ponawiam pytanie: wie ktoś jak zrobić żeby client nie wywalal bledu laczenia z serwerem jak mam ip z .100 All jest ok tabelki w navi tez

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Opublikowano

@up

takie samo jak do freebsd czyli

takiniesmialy

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...