Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Słuchajcie, pracuję z kolegą nad priv'kiem lecz mamy problem z logowaniem.

Otóż serwer stoi, działa wszystko, lecz świat coś nie działa (gdy się wybierze postać to jest czarne tło.). Ktoś wie może czego jest to wina ?

2. Potrzebuję także chętnego, który zmieniłby mi pong w pliku metin2.bin, ponieważ nie potrafię posługiwać się UPX, ewentualnie jeśli ktoś potrafi proszę o pokierowanie.

Opublikowano

Pongi mam takie same, na serwerze i kliencie i wciąż nie chce się normalnie logować, tylko kamerem muszę wchodzić na serwer.

Opublikowano

Ta 2-reka to boska włócznia, id 890

Miecz to Miecz Cudów, id 7290

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

a ja niemam plików serverowych dokładnie jak on to robi na filmie i wybiera zamiast dysku pliki by niesmiały ja tego niemam a downladu tez nie widze o.O

1386958799-U112610.png

Opublikowano

macie linka do plikow serwerowych bo tamte linki nie dzialaja 100% obciazenia ...

Opublikowano

najlepsze jest to, ze jest Game 2089 , czyli chyba bez padajacego logowania

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

jak pobierzecie clienta rykoxa to tez bedzie dzialac tyle ze nie wszystko bedzie widoczne, np. nowe fryzury. Ale bronie i zbroje bedziecie widziec normalnie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić clienta na hosting, z którego pobiore bez premium z Dużą prędkościa?

Pliczki ogólnie ciekawe

:)

@Edit

Już sobie poradziłem.

Jeżeli ktoś by potrzebował konta basic plan na SH. Zapraszam na PW

:)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

prosze o powiedzenie mi jak dodac npc handlarza bym mogl dac mu np perly

niechce filmow ja chce o poeidzenie mi jak to zrobic na tych plikach ps gram na niebieskich

Opublikowano

Mógłby ktoś mi powiedzieć, jak zedytować stronę z serwerem pod własne upodobania? (Nie musi być szczególowo.)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Nieśmiały żyjesz? :D

@WinSCP

Wydaję mi się, że obaj udostępnili tego samego clienta ;).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Hmm, wie ktoś w jakim pliku są perły i inne ulepszacze? Bo w item_proto nie ma, a chciałbym ustawić zeby sie po 200 łączyły.

Pozdr

Sygna.jpg
Opublikowano

kurde.. serw odpalony i launcher zrobiony wszystko zrobilem tak jak na poradniku na youtube ;/ wszystko ladnie goodd ale jak sie loguje to blad logowania mam co zrobic?

Opublikowano

Są na 100%, możesz masz zaraczone pokazywanie tylko 1000 rekordów.

Po prawej na dole masz taki kluczyk, kliknij w niego i ODZNACZ 1000 records limit

Zapomniałem o odznaczeniu tego:) przez to tez nie mogłem zmienic przy niektorych broniach systemu ulepszania:) (mam nadzieje, ze wyrazasz zgode na edycje tych plikow;)??

Dzięki i pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

gdzie sie to zmienialo

Są na 100%, możesz masz zaraczone pokazywanie tylko 1000 rekordów.

Po prawej na dole masz taki kluczyk, kliknij w niego i ODZNACZ 1000 records limit

UP zmień port logowania z 18002 na 12001

gdzie sie to zmienialo ?
Opublikowano

@ UP

rozpakowujesz root, otwierasz serverinfo.py i tam zmieniasz porty przy auth czy jakos tak ;)

Pozdr

Sygna.jpg
Opublikowano

zmienilem i dalej ... ;/ taki_niesmialy mozesz pomoc?

blad logowania dalej,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...