Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc mam dalej problem z tymi mobami ale tylko niektorymi np w atantydzie ze wala po np 20 a tu nagle hit niewiadomo z kad za 1000 np zauwazylem tez ze dzieje sie podobnie w lasach oraz w piekle pewnie jest tego wiecej jak to naprwic ?? wgrałem już te nowe mob proto z bux fixa prosze o pomoc !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowie mi ktoś czy ma mnie szlak trafić ???

CO MAM ROBIĆ

O co z tym chodzi, dodaje GM'a i potem przy logowaniu na te konto nie wchodzi. Pisze Zostaniesz połączony z serwerem i nic dalej.

A na inne konta wchodzi tam gdzie nie dodawałem GM

1921.png

Opublikowano

Ci co maja problem z gm

ten tut napewno działa jeżeli dalej macie problem jakiś to znaczy że pewnie macie problem z klientem np: z pongiem zrobicie klienta dokładnie tak samo jak jest to pokazane w tutku od taki nieśmiały (czyli podmniesz metin2.bin, a w launcher w tym notatniku twoje ip z końcówka 100)

nawet nie trzeba wtedy grzebać w root ale można.

Ci co nie umieja sie zalogować do ftp lub filezilli

Serwer:twoje ip z końcówką 100

nazwa użytkownika: root

hasło: takie jak do serwera gdy sie logujesz w np virtual box

port: 22

uwaga ci co maja hamchi muszą mieć odblokowane porty w port mapie !!!

a jak dalej nie wchodzi to w serwerze wpisz

etc/rc.d/netif restart

wtedy na bank wam się połączy file zilla i ftp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2up

Tez to mialem ale mi wystarczyl reset kompa (okazalo sie ze za malo pamieci juz bylo)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Jeśli nie usuwałeś użytkownika "strona" z bazy danych i odblokowałeś w portmap port 80 to powinni wejść.

Jak użytkownika nie usuwałem aa i jeszcze jak wpisuja adres to z 100 czy normalna bo mi ze 100 normalnie dziala jak normalnie to juz nie wchodzi ?

Jak użytkownika nie usuwałem aa i jeszcze jak wpisuja adres to z 100 czy normalna bo mi ze 100 normalnie dziala jak normalnie to juz nie wchodzi ?

Może dasz mi gg na PW i przetestujemy ?

Już działa tylko teraz musze przetestować nie byś był chętny ?

Opublikowano

Ze 100 dla cb a jeśli chcesz z normalną to musisz w portmapie otworzyć port 80. Nie dam Ci gg bo dziś nie mam czasu na zabawy. Koniec roku się zbliża a ja z 5 kosami wychodzę więc trzeba się uczyć ^^

ja mam 8 ;d kosek ;d ale przepuszcza poprawie xdd too ucz się ;d życze samych 5'atke ;pp Pozdrawiam

Opublikowano

Witam kolejny raz. Pojawil mi sie problem z respem grup. Zadna grupka na zadnej mapce sie nierespi , tzn tylko jak ja chce dodac grupe bo te mooby co byly od poczatku normalnie sa, baaaa ! Malo tego niemoge nawet przywolac zadnej grupki komenda GM:/ Nawet dzikich psow ! Niesmialy prosze o jakies info w temacie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...