Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łap

http://speedy.sh/NtYf3/ xD.rar

zamiast buzki ma byc x D (bez spacji)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Niesmialy wiesz juz cos moze nt respu na nowych mapkach :/ Nadal mi grupki niedzialaja i jest lipa:( Moze podeslesz mi server_attr do PRISON I KLASZTORU ? Moze w server_attr jest najeb... ze niemoge grupki postawic ani moobow na tych mapkach. Jesli ty mozesz stawiac normalnie to poprosze o twoje server_attr. Bede wdzieczny. Tak naprawde zostal mi tylko ten problem , bo wszystko inne mam juz dopiete.

Opublikowano

Powiedz mi, jak mam dodać skrypt logowania?

Dodałem takie coś do pliku "status" :

<?php
$serwer="5.246.243.100"; // ip
$port="80"; //
$port2="3306";
$socket=@fsockopen($serwer,$port,$errno,$errstr,2);
$socket2=@fsockopen($serwer,$port2,$errno,$errstr,2);
//apache
if($socket==true)
{
echo "<font color='#00FF00'>Apache</font>."; //
}else{
echo"<font color='#FF0000'>Apache</font>.";
}
\n
if($socket2==true)
{
echo "<font color='#00FF00'>MySql</font>."; //
}else{
echo"<font color='#FF0000'>MySql</font>.";
}
?>

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Masz limit za pliki. Wszystko działa trzeba znać tylko podstawy.

Niesmialy, mogą edytować tą stronę co jest już wgrana?

Uczeń
Opublikowano

Ja mam "Zostaniesz połączony z serwerem" i dalej nic ;/ próbowałem się łączyć przez KamerModa, bo nie chce mi się ściągać launchera. Czym to może być spowodowane ?? mam tak na wszystkich plikach serwerowych :(

Opublikowano

Gdzie w ftp moge znaleźć funkcje "Strażnika tego pietra"??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Najlepsze pliki jakie mogły być - Qeuntonis ( Sorki że żle napisane :D)

Oczywiście gratki też dla Nie Smiałego :)

Zawsze na gównach pliki ( Sherer itp )

Wywalało błedy itp.

A tu odrazu network is unerchable !

Dziex

Uczeń
Opublikowano

Kurde ;/ ja nie mam Network is unerchable ;/ Mam spamowanie: "Connection refused" non-stop :(

PS. Udało mi się połączyć z serwerem, zrobiłem postać, kliknąłem Start, zrespiłem się na mapie i mi wyłaczyło metka :( wtf ?!! wszystkie porty odblokowane :((

Opublikowano

a ja niby wszystko zrobilem bsd sie odpalilo a jak chce wlaczyc navicat filezille metka to nic nie dziala ( porty odblookowane ) powie mi ktos jak go postawic od podstaw moze ja cos zle robie ... gg 35624344

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brak jakiegokolwiek Tutorialu :/ Jeśli jest ktoś kto pomoże przy stawianiu serwera proszę pisać GG - 317062154. Wynagrodzę plusami.

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Jesteś zajebisty

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Mógłby mi ktos dac linka do klienta bo na speedy potrzebne jest konto premium a na Hellshare przeciążony serwer jest:(

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...