Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po spakowaniu locale_pl filearchiverem buguje ramke gdzie sa punkty umiejetnoci, niewidac napisow:/ macie jakas rade?

Opublikowano

Elegancko , juz smiga:) Byl rowniez bug na szept do GM. Jak by ktos mial ten komunikat na szepcie do GM : Whisper Unknown Error(mode=4, name=<NICK GRACZA> nalezy rozpakowac root i edytowac game.py. Szukamy linijki

elif mode == 4 :

chat.AppendWhisper(chat.WHISPER_TYPE_INFO, name, str)

zmieniamy z 4 na 5 i po sprawie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Na plikach nie ma wszystkich wymienionych up mobow i przedmiotow.. a szkoda. Mimo wszystko pliki w pełni sprawne.

Opublikowano

Pliki są bardzo fajne.Ale niestety mam jeden malutki problem ;/ Dodaje GM,i coś nie działa jak wchodze na srv.Możecie dać jakiś sensowny poradnik ?

Z góry dzięki

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

Moby i przedmioty muszą być ponieważ lista została wyeksportowana z Navicat. GM się dodaje jak na każdych plikach a jeśli nie działa to sprawdź tabelki może masz jakiś Crash.

KLIENTA SIĘ NIE PATHUJE -,- Edytujesz root, wklejasz launcher V2 ze zmienionym PONG'iem + ip i tyle. Musi śmigać.

Skra za ew. błędy w pisowni ale nie jestem w Polsce i mam inny układ klawiatury.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Ja mam taki problem :

-Kiedy usunę np. z item_proto jakiegoś epika to nie mogę połączyć się po resecie z serwerem -.- (Błąd podczas łączenia się z serwerem)

-Zmieniłem item_proto w filezilli (serwer był wyłączony) i włączyłem serwa to znowu mam błąd podczas łączenia się z serwerem ...

-Dodałem inną treść do give_basic_weapon i wgrałem tego questa, po czym znowu mam błąd przy logowaniu się........

Miałem wiele razy serwer i nie spotkałem się jeszcze z takim problemem, że po każdej edycji serwera mam błąd podczas łączenia się z serwerem.

PS. Oczywiście filezilla i navicat normalnie działały, nawet po resecie tylko nie mogłem się połączyć z serwerem (Przed edycją normalnie się łączyłem i grałem)

x.jpg
Opublikowano

Up'nie ktos na hosting gdzie moge pobrac bez premium np. rapid bo specjalnie robic konto/kupowac premium to nie dla mnie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ale jak nie dodałem questa to mogłem coś usunąć i wejść na serwer O_o

Mogłbyś wejść na gg? Rozwiązalibyśmy ten problem ;]

x.jpg
Opublikowano

Moglby mi ktos pomoc ogarnac zaraz ten server? :)

Chodzi mi o te pongi itp.Znam sie troche w zamian oferowal bym GM :P,komputer mam 4x3ghz czyli razem 12ghz ram 4gb net 5mb/s

GG 25673304,pisac nie pozalujecie ;p

Opublikowano

można wg jakiś download miałem pliki lecz bez antywirusa jechałem i musiałem all Format :)

A te downloady nie działają :/

aaaa i darmowy :)

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Dobra wykąbinowałem zrobiłem darmowe konto i pobrałem z tąd

http://www.4shared.com/archive/Gy5tirI_/FBv82_by_taki_niesmiely.html

A jeśli nie chcecie robić konto bezpośredni link

http://dc232.4shared.com/download/Gy5tirI_/FBv82_by_taki_niesmiely.7z?tsid=20120414-194246-d152fa2c

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Mam problem nie moge wyciagnac pong z tego clienta.Serwer zalozylem wszystko gra serv jest wlaczony.Ale ciagle pisze zostaniesz polaczany z serwerem z rootami se poradzilem.Ale nie wiem co w tym pongu trzeba zrobic skoro nie ma pliku metin2.client.bin bylbym wdzieczny jakby ktos mi to wytlumaczyl na gg 25673304 ;p

Edit juz se poradzilem ;] binke trzeba bylo wgrac ;D

Opublikowano

Czemu w Navicat nie moge dodac Sobie Gm

Robie tak w mID wpisuje 1 w mAccount wpisuje login konta w mName wpisuje nazwe postaci w mContactIP wpisuje swoje Ip w normalną koncówką mSerwerIP ALL w mAuthority jest IMPLEMETNOR i nic nie mam GM

Pomocy

00271412180922443369.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...