Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x UP

sprawdź ip czy masz z końcówką 100 i czy podany masz port 3306. Ew sprawdź jeszcze raz poprawność wpisanych danych.

UP

Przy niektórych grupkach z pliku group nie da się przywołać a nie mam czasu na to żeby je poprawić. Musisz szukać takich grupek które można przywołać. A co do komendy GM to przywołuje się pojedyncze moby a nie grupki.

Ktoś zrobi ?

:D

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ze ja niemoge zadnej grupki przywolac:( I tu wlasnie jest problem, sprawdzalem wszystko 300 razy :/ Dalej lipa:( Napisz mi tylko jak mam usunac ten bug wiec sie wezme za to skoro niemasz czasu:(

Opublikowano

Siemka, mam następujący problem: zrobiłem serwer pod hamachi na plikach by taki_nieśmiały..

Sysinstall zrobione, rooty podmienione (z normalnym IP) i serwerimfo.py z .100

Niestety nadal mam błąd podczas połączenia się z serwerem..

Moglby ktos pomoc?

Jak coś to mam TS/Skype/Team Viewer/GG..

Tutaj także możecie się wypowiadać..

Porty w portmapie włączone (.100), serwer też..

Opublikowano

Robilem nowe grupy, wykorzystywalem istniejace, modyfikowalem istniejace, robilem odstepy TABEM itd itd.Nadal nic:/ Bossy sie normalnie respia z metkami a jesli chodzi o grupy moobow to lipa:/ A jesli stawiam pojedyncze moobki w regen.txt to raz stoja , raz nie! No nierespia sie mooby tak jak powinny:/

UP - Napisz mi skypa to ci pomoge

Opublikowano

Serwer aktualnie jest włączony, ale nadal nie mogę na niego wbić..

Serwerimfo.py - IP z .100

Rooty z normalną końcówką.

W networking dodane IP (pierwsze normalne, drugie z .100, potem jest 255.0.0.0 )

Czemu nie dziala? ; /

Gre odpalam przez start.bat, bo launcher nie odpala :P

Opublikowano

Dałem rooty z normalnym IP - nie działa

rooty z .100 - nie działa.

w serwerimfo.py zmieniali na .100 i normalne - też nie działa..

ciągle mają błąd połączenia się.. ;x

Moglbyś zrobić rooty i launchera im? 5.246.243.112

Opublikowano

TakiNiesmialy lub inni, jak postawie serwer i zrobie sobie launchera, w root dam z koncowka 100 i serverinfo z client z 100 i gra.

Jak zrobie kumplowi to mam tam dawac z normalna koncowka lecz blad maja.

Slyszalem ze cos tam pong, i tu ktos binke dal, ciekawe czy naniej bd dzialal.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Wczoraj jeszcze działał, stawiałem na nich :D

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Pamietajcie o odblokowaniu portow tak jak niesmialy wspomnial , oraz bardzo wazna sprawa jest zwolnienie zapory systemowe lub antywirusowej. Np norton blokuje automatycznie porty i nieda rady aby sie ktos polaczyl do nas. Wlasnie glownym powodem jest wlasnie to. Proponuje wam słabego AVASTA :D On nic nieblokuje:D

PS. Niesmialy moge liczyc na rozwiazanie mojego problemu? Dal bys rade oblukac te grupki i resp na nowych mapkach? Bardzo bede wdzieczny....

W roli scislosci ja robilem z koncowka 100 tylko tam gdzie musze , reszte pod graczy robilem od razu ! Pytacie czy mam 2 clienty ! Nie , mam jeden client ktory jest zrobiny juz pod graczy.

Opublikowano

Hmm.. serwerimfo.py jest z normalną końcówką, rooty tak samo - nadal nie mogą się zalogowac.

Korzystają z launchera v2.

ytca.jpg

SS z root'ów.

Portmap:

gpkc.jpg

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Wejdę wieczorem koło 21-22 to spróbuję się zalogować na wasze serwery oraz zobaczę te grupki. Teraz na kompie jestem co 2-3h na jakieś 5 min więc nie dam rady wszystkiego sprawdzić.

Niech twoi znajomi powyłączają antywirusy bo pliki launchera V2 są wykrywane jako wirusy i mogą mieć blokowany dostęp do neta w celu bezpieczeństwa.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...