Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z włączeniem clienta otóż cały czas pisze Lexico:Start agine. Zmieniłem końcówke z .bin na .exe i dalej to samo . Może ktoś pomoże ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa probowalem i działa :)

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Specjalista
Opublikowano

Czesc mam problem z włączeniem clienta otóż cały czas pisze Lexico:Start agine. Zmieniłem końcówke z .bin na .exe i dalej to samo . Może ktoś pomoże ?

Mimo tego jak odpalasz przez luncher z głową sury powinien Ci się włączyć klient.

"ten plik zawiera nieprawidlowe dane" <---- klient.

Jak to naprawić ? 

Odpalasz przez lucher ??

JAKIE TU SA MAPY?

NA JAKIE LV TE MAPKI SA CZY SA DO 220LV? ALBO COS

Wejdź w usr/home/game/share/locale/germany/map

i tak sobie sprawdź,wchodzisz w folder z daną mapą i masz plik seting.txt i tam masz kordy tepasz się i lukasz jaka to mapa :) (jest kilka nawet dobrych)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

W Launcherze nie ma tego pliku potrzebnego do skopiowania do UPX przez co nie mogę nic więcej zrobić

mam to samo

i mam ciągle zostaniesz połączony z serwerem

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Mógłby ktoś mi dać PC pliki z tego clienta proszę.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Specjalista
Opublikowano

mam to samo

i mam ciągle zostaniesz połączony z serwerem

Jak pobierasz Luncher to powinien być plik metin2.bin.

Oglądnij film który jest w temacie,lub wejdź w stronę www.MrPiotrek122.pl i tam masz wszystkie potrzebne pliki. 

graphic.png

Opublikowano

Jak pobierasz Luncher to powinien być plik metin2.bin.

Oglądnij film który jest w temacie,lub wejdź w stronę www.MrPiotrek122.pl i tam masz wszystkie potrzebne pliki. 

no właśnie nie ma tam tego pliku lecz poradziłem sobie skopiowałem to z innego serwera na tych plikach ;)

Za duża sygnatura.

Specjalista
Opublikowano

Up a co jest trudnego w zmianie pongu.

Otwierasz metin2.bin za pomocą notepada++ klikasz ctr+f wpisujesz testtesttesttest lub 1234abcd5678efgh i zmieniasz to na ponga jaki jest w temacie ? :P

graphic.png

Opublikowano

Siema mam taki problem że wyskakuje mi błąd że potrzebuje wersje 64 bitową launchera co mam zrobić ? (win 8.1)

Opublikowano

Próbowałem zrobić tak jak jest tu napisane lecz niestety nie pomogło. Jakieś inne propozycje ?

Robotinvasion, w 20 Gru 2013 - 13:33, powiedział:snapback.png

[Nieobsługiwana aplikacja 16-bitowa]

Nie można uruchomić programu lub funkcji \??\C:\Program Files (x86)\Panghihiyangmt2\metin2.bin albo ten program lub funkcja nie działa z powodu niezgodności z 64-bitowym windowsem. I inne duperele.

Mam 64 bit, i włączam przez metin2_2010. I wywala błąd.

http://www.mpcforum....her-nie-dziala/

Kolega, ma ten sam problem. Jedyne co spróbuje to wgrać inny launcher.

Zainstaluj Panga w innej lokalizacji np : C:/Games/   albo C:/Panghihinayang

Tak żeby nie był zainstalowany w folderze systemowym.

Szukałem rozwiązania w internecie ale nie znalazłem, a ze swojego doświadczenia wiem że czasem może to pomóc.

BTW. wchodząc na własny serwer nie potrzebujesz launchera hamachi, wystarczy sobie zmienić IP i porty w ROOT, ustawić pongi na metin2.bin i zmienić go na metin2.exe [samą końcówkę].

Opublikowano

Wszystko smiga jednakże wyjasni mi ktoś bo mam game mastera na serwerze i te komendy jak wpisuje przykładowo /10 nie działają co trzeba zrobić żeby one dzialaly? Tylko to poproszę bo tego nie rozumiem :]

Opublikowano

Siema,Mam taki problem bo poprostu koledzy prosili mnie zebym zrobil im serwer na tych plikach, to go postawilem wszystko z poradnikiem zgodnie ale mam jeden problem z clientem.
normalnie go wyedytowalem z root i server info ale metin2.bin jak decompresuje i edytuje tak jak na filmiku to pozniej nie moge scopmresowac a jak wrzucam bez compresowania to mam jakis chinski blad i nie mam pojecia o co chodzi 
Pomozecie ? ;C

Opublikowano

Siema,Mam taki problem bo poprostu koledzy prosili mnie zebym zrobil im serwer na tych plikach, to go postawilem wszystko z poradnikiem zgodnie ale mam jeden problem z clientem.

normalnie go wyedytowalem z root i server info ale metin2.bin jak decompresuje i edytuje tak jak na filmiku to pozniej nie moge scopmresowac a jak wrzucam bez compresowania to mam jakis chinski blad i nie mam pojecia o co chodzi 

Pomozecie ? ;C

Mam ten sam problem, pomoże ktoś ?

sygna1.gif

Opublikowano

Mam problem z serwerem. Wszystko zrobiłem poprawie jednak mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem" . Wie ktoś jak to naprawic?

Opublikowano

t7XTB5T.jpg

Pomoże ktoś sprawdzałem kilka razy i wszystko mam ok...

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

S kąd pobrać Launchera?Bo w tym temacie jest tylko client do pobrania i pliki serwerowe

HELP Daje Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...