Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc robię tak samo jak na filmiku a nie mogę  włączyć gry jaki może być powód?  coś jeszcze muszę usunąć czy coś?

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest właściwy pong? byltakiniesmialy cz by1takiniesmialy?

Opublikowano

Siemka mi wszystko pięknie działa tylko mam jeden problem gdyż na serwerze jest w ogóle inny system ulepszania niż na zdjęciu mam na myśli że wszystkie bronie są ze sobą pomieszane albo nie da się ich ulepszyć. Drugim problemem są ceny przedmiotów, w navicacie mam np. cene 1kk a na serwerze 3kk. Może po restarcie serwera ceny się zmienią. Proszę o pomoc

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie napisać mi liste itemów i komend GM pod ten konkretny serwer ? 

Posiadam liste która jest niepełna i nie wiem jak sie z tym uporać .

Jeśli pomogłem daj +

06071113_ZimnaWodkaPL.png

ZimnaWodkaPL.png

Opublikowano

Robię to co na filmiku Piotrek A mi nie działa, Nie mogę połączyć się do FTP I gdy wszystko juz zrobię i wchodze na serwer napisze byle jakie pasy to pisze błąd łączenia z serwerem a powinno pisać niepoprawny login lub hasło  :( Helfe Helfe, Serio Pomocy  :P 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCY!!!! zrobi mi ktoś metin bin. bo nie umie go skompresować spowrotem  z pongiem by1takiniesmialy Z GÓRY DZIĘKI I wrzuci na jakiś chosting i da linka

Opublikowano

Navicat nie chce mi się połączyć z serwerem, pomoże ktoś? końcówka wszystko tak jak w poradniku, końcówka .100 serwer włączony a tu dalej lipa ;/

Opublikowano
http://speedy.sh/6BNQk/FBv82-by-taki-niesmiely.7z - dzięki QooxMC -  speedy.sh 25 zł za dowlo to ciebie popierdoliło :) weź usuń ten premium daj normalnie pliki bo żenada jest nabijanie kasy specjalnie pliki są bezcenne na vpsa nie wiadomo czy działają poprawnie na 99%  - 10 ocena Nie polecam!!! to jest nabijanie Fan-page 25zł nie wiem czy pliki działają na 99% 

http://www.4shared.com/archive/SZYYl86Q/FBv82_by_taki_niesmiely.html -  Nie działa!!! jak klikam pobierz normalnie to się zawiesza strona -10 ocena

Nie polecam

https://mega.co.nz/#!BQdHRbBZ!ZKBp2VkkWO_LxNfgMzCPOkPfLEV0YATe64v_vkrwMqE - Nie działa!!! czekam czekam 15min i nie rozpoczyna się download ;( -5 ocena Nie polecam

Proszę o Uploading files to MediaFire :) i napisz mi pw czy dodałeś !!! 

i potem może poleci repucik za  Uploading files
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jprd czemu mam błąd logowania.. wkleiłem metin2.bin do swojego, odblokowane porty : 1102, 13000, 13002, 13061, 13001, 13004, 13003, 13099, 13069, 3306, odpalone hamachi, ip z normalną końcówką, konto założone przez strone w plikach, nie rozumiem czemu to wywala...

nie wiem czy aktualne, ale dla siebie robisz z końcówką 100.

@Matik21 jaki błąd?

edit:

ma ktoś sposób na wiszenie na "zostaniesz połączony"? pong zmieniony, IP i porty dobre, Navi działa, FTP działa, strona działa.

edit:

wziąłem clienta Panga i teraz już mam błąd podczas łączenia, mimo iż wszystko inne działa (navi, FTP, strona), IP nadal dobre, w bince też Pong zmieniłem a i tak błąd.

next edit:

tu jest game r2089M_32 czy r2089_32? bo znalazłem diffa który może pomóc, ale nie wiem którego wgrać tzn. na które game. :D

już sobie poradziłem. z małą pomocą. ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre pliki, dodam te nieużywane bronie do ulepszenia. Jak beda jakies problemy to do kogo moge pisac?

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

Nie moge kontynuować tego tuta bo nie mam launchera od mrpiotrka122 moze ktoś podczucić?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy nie moge nic zrobić a to już któryś raz to robie i nic.

Możecie podać mi wszystko co potrzebne działające linki a najlepiej gotowca (1 patch=wszystko co potrzebuje do zrobienia priva),

Robie tego a ciągle mi wyskakuje Client macc ...... itd i tak ciągle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...