Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www73.zippyshare.com/v/78931062/file.html

Proszę.

Robisz serwer na Hamachi?? Wszystko tak jak w poradniku??

Tak na Hamachi i każde pliki jakie robie to się zakańcza ten sam błąd nawet na filmy patrzyłem jak zrobic serw pisane też patrzyłem poradniki może wiesz od czego to?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Mówiąc szczerze to robiłem serwer na kiku plikach serwerowych innych autorów które niestety coś było z nimi zawsze nie tak ale te pliczki są świetne 3 razy stawiałem sobie serwer i wszystko grało i maszyna i mysql :D tak że polecam :)

Opublikowano

Wszystko zrobiłem, po 1 odpaleniu śmiga elegancko, ale po wyłączeniu i włączeniu mam: Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE.

Doradzi ktoś? ;d

Opublikowano

Siemka. Mam mały problem ... jak teraz dodać GM do tego serwera? Opiszecie mi to ? Bo próbowałem przez Navicat'a i wyskakuje mi błąd 1045. Jeżeli to też przez Navicata to napiszcie jak.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, może ktoś będzie w stanie pomóc... Pierwszy serv mam na plikach derina, chciałem teraz założyć drugiego na pliczkach by taki_Niesmialy lecz pojawia mi się taki error - ktoś wie co na to poradzić?

Opublikowano

thx działa będę robił metka ExkaliburMT2.pl

ExkaliburMT2.pl Będzie działał w 2013 24 grudniu

[you]

Opublikowano

Jakieś komendy typu:

Jak dać sobie gm (albo w konfiguracji jak to zrobić)

Lvl (nie wiem czy to jest prawidłowa komenda: /lv <ilość>)

Gm dodajesz w navicat(na yt jest poradnik)

a Komeda na lv to np. /level 250

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, może ktoś będzie w stanie pomóc... Pierwszy serv mam na plikach derina, chciałem teraz założyć drugiego na pliczkach by taki_Niesmialy lecz pojawia mi się taki error - ktoś wie co na to poradzić?

error ci się może pojawiać bo może robisz taką samą nazwę maszyny jaką już masz

Opublikowano

Tak na Hamachi i każde pliki jakie robie to się zakańcza ten sam błąd nawet na filmy patrzyłem jak zrobic serw pisane też patrzyłem poradniki może wiesz od czego to?

Spróbuj tak..

-Wyłącz zaporę systemową.

-Wyłącz antywirusa

-Włącz Portmap [odblokuj porty]

-uruchom serwer do momentu kiedy można połączyć się z bazą [etc/rc.d/netif restart]

-Spróbuj połączyć się za pomocą Navicata i Filezilli [lub innego programu].

Oczywiście hamachi odpalone obowiązkowo.

Daj znać jak poszło będziemy myśleć dalej.

Opublikowano

Założyłem na nich serwer i ok, ja się logowałem normalnie itd itp. ale inni za nic nie mogli się zalogować, błąd, błąd i błąd.

Kolega miał tak samo.

Opublikowano

witam był bym wdzieczny jak ktoś by mi upnoł metin2 bin z dobrym pong bo mi nie działa upx :) za pomoc daje + :)

:P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://www73.zippyshare.com/v/78931062/file.html

Założyłem na nich serwer i ok, ja się logowałem normalnie itd itp. ale inni za nic nie mogli się zalogować, błąd, błąd i błąd.

Kolega miał tak samo.

Muszą logować się za pośrednictwem lauchera Hamachi.

Musisz odblokować odpowiednie porty za pomocą PortMap.

Opublikowano

Działa wszystko, dziękuje.

Zajmuje się pisaniem różnych skryptów, stron internetowych profesjonalnie (Symfony lub bez framework)

Wszystkich zainteresowany, zapraszam na priv lub kontaktować się ze mną poprzez skype.

Wykonam także layout (.psd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...