Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś wgrywałem sobie te pliki na hamaka,nawet serwer postawiłem,troche przerobiłem handlarzy,ale ludzie i tak poznali że to twoje pliki :D

leci like ;>

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem ze stroną , wgrałem nową stronę i wyskakują mi błędy Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in/usr/local/www/apache22/data/inc/top.phpon line 21 .

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in/usr/local/www/apache22/data/inc/status.inc.phpon line 29

tu macie całą stronę:

http://www.mediafire.com/download/mbwtb4wzc5zt2eb/strona.rar

Z góry dzięki

Opublikowano

Cześć Taki nie smiały .. mam problem dotyczący serwera , kolega mi hostuje sciagna maszyne itp .

i ja przeczytałem jak zmienić pong no to znalazłem ten plik w cliencie zmieniłem by1takiniesmialy i w tym ftp

i gdy odpalam metin2 czy pang.exe na pulpicie czy w cliencie wystakuje mi error AutoIt Error : Unable to open the script file.

i jak mam sobie z tym poradzić ? ;/

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,mam server na tych pliczkach wczoraj mi działał a dzisiaj juz nie działa i nie wiem co jest grane.

Pongi są takie same,w konsoli jest wszystko dobrze,filezilla działa,navi też działa a jak się połacze z serverem to mi blad wyskakuje,porty tez mam wszystkie odblokowane,w serverimfo mam ip z 100

Więc ja juz nie wiem co jest grane Pomożecie ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Info ;) Znalazłem jeszcze te pliczki na kompie i dziś dodam nowy download na mega.co.nz ;) I takie info (możecie cytować żeby inni widzieli) Ja tych plików nie wspieram ani nie udzielam pomocy w związku z nimi. Pliki NIE są mojego autorstwa i posiadają masę bugów i błędów. Mojego autorstwa jest tylko postawiony i skonfigurowany system FreeBSD i jak by nie on pliczki już dawno bym usunął. Jeśli ktoś chce stawiać serwer polecam pobrać tą maszynę i wrzucić swoje pliki :) Dziękuję dobranoc.

PS. Nie piszcie do mnie na PW w sprawie plików bo ja ich nie wspieram więc nie odpisuję.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

CHUJOWE. NIE DZIALA

;xxx Czy Ty naprawdę nie widziałeś co On napisał?

PLIKI NIE SĄ JEGO AUTORSTWA.

wlasnie pobieram je i wytestujemy =]

@Edit

Wszystko działa jak należy :)

Dzięki Ci, że je opublikowałeś =].

Niver.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Czy te Pliki nadają się też pod serwer hamachi czy tylko pod hosta ?

Nadają się pod hamachi, można usunąć bugi i wgrać jakieś nowe questy xD Ale pod hosta na inne pliki lepsze, maszyna jest bardzo stabilna bez tysięcy śmieci.

;xxx Czy Ty naprawdę nie widziałeś co On napisał?

PLIKI NIE SĄ JEGO AUTORSTWA.

wlasnie pobieram je i wytestujemy =]

Dzięki ;)

Ktoś zrobi ?

Opublikowano

w Filezilli lub innym używanym przez Ciebie programie przechodzisz do tej lokalizacji. W niej znajdują się normalne pliki od strony *.html / *.php. Edytujesz je normalnie Notepad ++ lub innym edytorem tekstu, ew kasujesz zawartość folderu "DATA" i wklejasz swoją skonfigurowaną stronę.

Ktoś zrobi ?

Opublikowano

Pliki Boskie <3 tylko jeden minus ten pong ale macie klienta wiem dlugo sie sciaga ale co tam dzieki nie mu nie trzeba robic ponga itp tylko serverimfo.py zmieniacie na swoje ip i mozna grać :)

http://dfiles.eu/files/0bhjswx0l

Licze na Lajki :3

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Mam problem z wgranie jakiego kolwiek questa tzn. nie zapisuje się w grze, pomoże ktoś?..

Wpisuje wrzucam questa do /usr/home/game/share/locale/germany/quest

potem wpisuje cd /usr/home/game/share/locale/germany/quest

i ./qc cos.quest..

Co robię nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...