Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze pliki serwerowe na jakich kiedykolwiek pracowalem. Niektore lokacje maja regen.txt tak jakby x2 liczony... 2x wiecej mobow, kamieni, npc... do dt wbije ale kiedy wyloguje sie na pierwszym lub 6 pietrze postac jest zbugowana pomaga jedynie zmiana lokacji w navicat... tam gdzie krainy powinny byc neutralne np orki, pustynia są zolte flagi, czerwone... ogolnie rzecz biorąc to gowno zrobione i strasznie namieszane. Tyle ode mnie.

Opublikowano

pliki spoko ale jak lub co mam dodać żeby widzieć cesarski hw bo jak zaloze to wygladam jakbym byl bez zbroi podpowiem ze serwer metinologia.pl został zrobiony na twoich plikach jak cos to widac ;) Prosze o pomoc

Opublikowano

Moze jest jakis poradnik czy co kolwiek.

Opisane od podstaw co jest po co i jak zrobic serva od 0 do uruchomienia ?

Jesli jest prosil bym o link lub napisanie takiego.

Opublikowano

@5UP

Żeby w ogóle na plikach nie śmiałego zalogować się do Navicata/FTP należy uruchomić serwer i po zalogowaniu się do FreBSD wpisać: /etc/rc.d/netif/restart dopiero wtedy Cię zaloguje.

Passy do Navicat

Login: root

Hasło: niesmialy

Passy do FTP (takie jak do maszyny, jeśli nie zmieniałeś)

Login: root

Hasło: takiniesmialy

@4Up

Tu masz VideoTUT jak postawić serw na plikach nieśmiałego:

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

UP

Ja osobiście pobrałem zarówno klienta z spedyshare jak i też pliki, jakos wszystko mi pięknie działa

PASSY do Premium na 1 dzień ( tlyko błagam nie pisz 2 dni później że nie działa)

username: u13598422

password: rilubakatuho

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Witam, mam problem ponieważ wchodząc już do gry odpala się event "Event Przebudzenia Pana chaosu jest aktywny", i tutaj mam pytanie jak mam to wyłączyć?.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Powie mi ktoś na pw jak usunąć stronę ??? Bo mam swoją lepszą a ta mi się wpieprza :P

Powie mi ktoś na pw jak usunąć stronę ??? Bo mam swoją lepszą a ta mi się wpieprza :P

OK juz wiem jak gdyby ktoś chciał pomogę piszcie na pm

Sorka za dubble posta ;P

#JebacSygnatury

Opublikowano

Prosze wrzucicie mob proto ? plz bo mi sie w navicat usunelo ... i niemam juz (gdy wchodze na moj serwer niewidac mobow i npc-ow prosze o szybka pomoc !! ludzie chca dalej na moim serwerze grac ... lecz niema jak prosze wrzuccie te pliki z file zilli .

Z gory dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...