Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<p>nie chce lonczyc z mysqlem chociaz juz hasło zrobiłem jakie było niesmialy -.--mysql_real_connect:Access denied for user "mt2"@"localhost" (password YES)

Już wiem o co chodzi :D ale nie wiem jak to zrobic :D jak zmienic hasło w /channel1/config ?

które to hasło?:

COMMON_SQL: localhost mt2 mt2!@# common

Żebyś mógł zmienić hasło, wchodzisz w navicat. Otwierasz połączenie, potem player ppm na to i konsole. I tam wpisujesz:

SET PASSWORD FOR 'root'@'%' = PASSWORD('hasło');

Tam gdzie masz ('hasło') zmień na swoje np.:

SET PASSWORD FOR 'root'@'%' = PASSWORD('koniu');

Potem wciskasz enter i powinno się pojawić 0 arows czy jakoś tak.

Opublikowano

Żebyś mógł zmienić hasło, wchodzisz w navicat. Otwierasz połączenie, potem player ppm na to i konsole. I tam wpisujesz:

SET PASSWORD FOR 'root'@'%' = PASSWORD('hasło');

Tam gdzie masz ('hasło') zmień na swoje np.:

SET PASSWORD FOR 'root'@'%' = PASSWORD('koniu');

Potem wciskasz enter i powinno się pojawić 0 arows czy jakoś tak.

Człowieku ... tu jezzcze trzeba pozmieniac hasło w plikach w Gamie :)Tylko jak?inaczej błedy wywala jak odpalasz

Opublikowano

Instalacja, mysql, apache + php to max godzina .

Wznawianie logowania na game2089 ? Oo - głupota.

Pliczki takie sobie - postaraj się bardziej .

Pzdr

Badar, twoje pliki są dużo gorsze więc sie nie udzielaj...

nie polecam jedno wielkie gó... pelno bugow + co drugi PC -niemozliwosc zalogowania sie obych osob

Sam jesteś wielkie gówno !

Te pliki są zajebiste !

sygna1q.jpg

Opublikowano

Twoje pliki v2 nie powiem ile już wychodzą ...

tych jego zjebanych v2 nigdy nie wyjdą ;]] kłamał tylko, aby like nazbierać etc..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@niesmialy

możesz mi jakos pomóc? Usunałem questa na wierzchowce bo nie chciałem żeby pieczątki znikały po użyciu i były tylko na 3min, tylko żeby można je zakładać. Ładnie w bazie poustawiałem w bazie antiflagi tak jak buty wiatru i ok, pieczątki zakładają się ale nie przywołują mounta :unsure:

Oczywiście questa swojego wgrałem (nie wywaliło błedów)

Masz na to jakiś sposób??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Nic w tych plikach nie mieszałem :D tylko w navi się bawiłem ale dodałem tylko Konto :D

Pong zmieniłem na twój :D serverinfo.py też jest dobre w root jak wchodzę w clienta to pisze ciągle zostaniesz połączony z serwerem :/ i nic a co do zapory to mam all wyłączone nawet antivirus nic nie wykrywa żadnego virusa ani nic nie blokuje więc w czym problem ?

btw na twoim filmiku coś wyskoczyło na samym końcu :) a u mnie tego nie ma

Opublikowano

Dobra mam pong zmieniłem tylko jeden a były 2 :D Dzięki dostałeś Like :D

// Powiem tak te komendy co podałeś to połowa nie działa ;/ no trudno a i także nie dodałeś dużo itemków do mysql

/// Dlaczego nie można ulepszać magicznym metalem zbroi , mieczy etc ? tylko u tego sury obok atlantydy ?

Możesz mi podać all działające komendy ? bo połowa nie działa ;/

Opublikowano

Ktore questy dokladnie odpowiadaja za pieczecie na serwerze? Prosze o odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...