Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema a nie wiecie co moze bydz nie tak jak mam te pliki jestem zalogowany gdy wpisuje komende na epicką zbr hw to widze ja w ekwipunku ale na postaci nie co moze bydz nie tak prosze o pw na forum lub gg 7225170

kto pomoze otrzyma gm aa serwer hamachi by taki niesmialy

Opublikowano

może ktoś upnąć setings.lua z pliczków byniesmialego prośił bym bardzo dam like++++

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

WIELU Z WAS PISZE ZE USTAWIA DOBRZE PONG I MU NIE LACZY

Ja mialem taki problem gdyz mysalelm ze pong oznacza BYLTAKINIESMIALY a pong jest BY1TAKINIESMIALY (OCZYWISCIE PONG Z MALYCH)

WIEC MOZE I TY POPELNIASZ TAKI BLAD Z PONGIEM :)

Opublikowano

Poda ktoś jaki jest pong z tego launchera z 2 lub 3 strony ? Albo zuploaduje ktoś metin2.bin bo kurczę nie mogę znaleźć tego pongu żeby go zmienić.

Poza tym ma ktoś link do portmapa ze wszystkimi portami ?

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

może ktoś upnąć setings.lua z pliczków byniesmialego prośił bym bardzo dam like++++

Opublikowano

może ktoś upnąć game serwera i mysql z pliczków byniesmialego prośił bym bardzo dam like++++

Opublikowano

Plików szczerze odradzam iż mój serwer na nich wytrwał max 1 dzień "Wczoraj zainstalowałem grało się ok dziś patrze pliki same się usunęły z Virtual PC co chwilę jakieś błędy wyskakują typu "hostingu etc..." Ja nie polecam... 3/10

Pliki są bardzo nie stabilne... !

image.png

Opublikowano

"Wczoraj zainstalowałem grało się ok dziś patrze pliki same się usunęły z Virtual PC co chwilę jakieś błędy wyskakują typu "hostingu etc..."

Po 1, samo się nic nie dzieje a pliki raczej guzik mają do VirtualPC bo to tylko obraz dysku który nie może bezpośrednio integrować w program. Najlepiej by było gdybyś najpierw sprawdził czy program działał poprawnie i nie zakończył procesu bez zapisu. Hmm pokaż mi te błędy hostingu, i zapoznaj się ze znaczeniem tego słowa bo ja jakoś nie wiem co moze mieć obraz systemu z plikami do hostingu. Podaj resztę błędów, może są tak samo ciekawe jak te. Ze swojej strony mogę powiedzieć że pracyję na tym systemie już 6 miesięcy (na innych plikach) i nigdy nie miałem żadnego błędu ale co ja tam wiem...

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Poprosze o ceny "SPRZEDAZY" sztabek u dozorcy bo mi sie cosik zbugowalo. Jesli mozna to prosze o info na pw poniewaz niemoge przeskoczyc na ostatnia strone. Dokladnie potrzebuje:

Sztabka zlota(2kk)- jaka byla tam cena sprzedazy?

Sztabka zlota(1kk)-to samo jaka cena

Sztabka zlota(500k)to samo jaka cena

sztabka srebrna(100k)-to samo jaka cena

sztabka srebra(50k)-tak samo nie mam ceny

Prosze o info na pw

Opublikowano

Nie laczy mnie ani z navi ani ftp...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie laczy mnie ani z navi ani ftp...

porty? lub źle podpieles po hamachi lub cos innego :) lub z koncówka .100

nie chce mi połaczyć navicata a mam serwer no hamachi

na pewno dobrze podpieles ? masz router odblokowałes porty?sprawdź czy masz zew ip :) ,sprawdz w ustawieniu maszyny "sieci" czy pod dobrą karte podpiełes

@@Tut ja zrobic na routerze !

http://www.youtube.com/watch?v=dduKsmxA-YA

Opublikowano

<p>nie chce lonczyc z mysqlem chociaz juz hasło zrobiłem jakie było niesmialy -.--mysql_real_connect:Access denied for user "mt2"@"localhost" (password YES)

Już wiem o co chodzi :D ale nie wiem jak to zrobic :D jak zmienic hasło w /channel1/config ?

które to hasło?:

COMMON_SQL: localhost mt2 mt2!@# common

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...