Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeden problem, mój braciszek zawsze jak przenosi sie na jakąś mapke to wywala go z gry... to moze byc wina portów ? bo ja normalnie moge wchodzic a jego wywala. jesli tak to moge prosić o podanie portow ktore musze miec odblokowane ?

Piona !

Opublikowano

6Master9

moze masz winr rara rypnietego, sciagnij 7zipa czy cos i sprobuj a jak nie idz do kumpa niech Ci sciagnie i tyle ;) EWENTUALNIe wylacz antywira i ZAPORE

Wlasnie do kumpla dzis ide po pliki D;

Ale dziekiz a pomoc : )

Opublikowano

Szukam kogos ktory mi pomoze z fixowac , i zmienic kilka rzeczy . na tych plikach by nie smialy .Wynagrodze GM lub Zapłace . gadu : 43552744

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

Dzejwor a macie clienta pang czy swojego ? Jesli swojego to dlatego wywala bo nie macie w nim nowych map albo roznia sie ID mapek albo kordy zle . Polecam client Pang do tych plikow

Opublikowano

Dzejwor a macie clienta pang czy swojego ? Jesli swojego to dlatego wywala bo nie macie w nim nowych map albo roznia sie ID mapek albo kordy zle . Polecam client Pang do tych plikow

Własnie o to chodzi że mamy klienta pang i ja normalnie wchodze na mapki a mojego braciszka wywala, nie ze wszystkich... on napewno nic w kliencie nie przestawial

@Edit

Teraz mam problem z zalogowaniem. Loguje się na postać, ale gdy ją wybieram pasek dochodzi do końca i dalej stoi i nic sie nie dzieje

Piona !

Opublikowano

Ma ktoś konto na speedy i może sie podzielic passami albo podeslac lauchera(całego) ze zmieniona binka bo wywala mi bledy w cliencie

Lajkuje;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

zapoda ktos rooty ?

ip zwykle 5.144.240.233

ip z 100 5.144.240.100

dam lajki :)

↑CLICK↑

34509146887638541386.png

Opublikowano

piotrekkkkkk binke masz ze dwie strony wczesniej a launcher http://www11.zippyshare.com/v/71792635/file.html + roota wez najlepiej z klienta PANG'a to bedziesz mial all mapy itemy i moby :)

demolish666 pisz do mnie pw i napisz co chcesz miej wiecej porobic pozmieniac

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam ponownie.Tym razem mam już skomplikowny błąd na serverze a głównie z MySQL.Otórz gdy chciałem wgrać pliki które miały już itemy takie jak:zloty hw i takie inne epickie rzeczy.Gdy wgrałem te pliki i chciałem się zalogowac na maszynie virtualnej to nie mogłem sie zalogować ponieważ pliki nie zadziałały albo cos zle zrobiłem i np:wpisze /start to pisze mi:./start sh:not found i nie wiem co robić ? prosze o szybką odpowiedz bardzo proszę ;/

Opublikowano

Może to zbyt banalne ale spróbuj "/start" zamiast "./start" . Przez przypadek wgrales inny skrypt (czy cos tam) i dlatego odpala Ci inna komenda albo w ogole usunales ten skrypt

Opublikowano

piotrekkkkkk binke masz ze dwie strony wczesniej a launcher http://www11.zippysh...92635/file.html + roota wez najlepiej z klienta PANG'a to bedziesz mial all mapy itemy i moby :)

demolish666 pisz do mnie pw i napisz co chcesz miej wiecej porobic pozmieniac

Poradziłem już sobie z tym, ale nie miałem jak napisać bo problem był z mpc

Ale za fatyge łap lajka ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

wszystko gra ale kolega nie moze sie polaczyc. pong godny ip zgodne. wtf?

↑CLICK↑

34509146887638541386.png

Opublikowano

Ktoś może mi podać inną stronke z tymi plikami ? na speedy mi ściąga 200/300kb/s i po 30 minutach "nie powiodło się" mam neta 11mb...

Opublikowano

speedy to najlepszy host ze wszystkich zrob sobie konto, na samym dole i bedize no limit

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam.Podrzucił by ktoś mi gotowe pliki serverowe ? co są np złote hw srebrne miecz thora i takie inne epickie rzeczy z góry dzięki

Opublikowano

Siema mam problem zrobilem wszystko co pokazane na filmiku i też według poradnika na mpcforum ale gdy włączam metin2 to wyskakuje taki błąd :

http://www.fotosik.p...e6089ff55b.html

Mam nadzieję że poradzicie coś . Na pewno mieliście taki błąd lub pomagaliście innym rozwiązać go . Proszę Was :)

Odpalone miałem VirtualBox , LogMein Hamachi .Wytłumaczcie mi krok po kroku jak możecie :)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

po prostu zainstaluj od nowa panga i podczas instalacji nic nie rob, grzecznie czekaj az sie azinstaluje

logoftc.jpg

Opublikowano

A to ja muszę panga zainstalować ? I jak go zainstaluje to co wtedy lecieć według filmiku ? :D

@Edit : Jak ściągnę to napisze co i jak (jak jakiś błąd będzie to dam znać na forum)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...