Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeden problem, mój braciszek zawsze jak przenosi sie na jakąś mapke to wywala go z gry... to moze byc wina portów ? bo ja normalnie moge wchodzic a jego wywala. jesli tak to moge prosić o podanie portow ktore musze miec odblokowane ?

Piona !

Opublikowano

6Master9

moze masz winr rara rypnietego, sciagnij 7zipa czy cos i sprobuj a jak nie idz do kumpa niech Ci sciagnie i tyle ;) EWENTUALNIe wylacz antywira i ZAPORE

Wlasnie do kumpla dzis ide po pliki D;

Ale dziekiz a pomoc : )

Opublikowano

Szukam kogos ktory mi pomoze z fixowac , i zmienic kilka rzeczy . na tych plikach by nie smialy .Wynagrodze GM lub Zapłace . gadu : 43552744

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

Dzejwor a macie clienta pang czy swojego ? Jesli swojego to dlatego wywala bo nie macie w nim nowych map albo roznia sie ID mapek albo kordy zle . Polecam client Pang do tych plikow

Opublikowano

Dzejwor a macie clienta pang czy swojego ? Jesli swojego to dlatego wywala bo nie macie w nim nowych map albo roznia sie ID mapek albo kordy zle . Polecam client Pang do tych plikow

Własnie o to chodzi że mamy klienta pang i ja normalnie wchodze na mapki a mojego braciszka wywala, nie ze wszystkich... on napewno nic w kliencie nie przestawial

@Edit

Teraz mam problem z zalogowaniem. Loguje się na postać, ale gdy ją wybieram pasek dochodzi do końca i dalej stoi i nic sie nie dzieje

Piona !

Opublikowano

Ma ktoś konto na speedy i może sie podzielic passami albo podeslac lauchera(całego) ze zmieniona binka bo wywala mi bledy w cliencie

Lajkuje;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

zapoda ktos rooty ?

ip zwykle 5.144.240.233

ip z 100 5.144.240.100

dam lajki :)

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

piotrekkkkkk binke masz ze dwie strony wczesniej a launcher http://www11.zippyshare.com/v/71792635/file.html + roota wez najlepiej z klienta PANG'a to bedziesz mial all mapy itemy i moby :)

demolish666 pisz do mnie pw i napisz co chcesz miej wiecej porobic pozmieniac

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam ponownie.Tym razem mam już skomplikowny błąd na serverze a głównie z MySQL.Otórz gdy chciałem wgrać pliki które miały już itemy takie jak:zloty hw i takie inne epickie rzeczy.Gdy wgrałem te pliki i chciałem się zalogowac na maszynie virtualnej to nie mogłem sie zalogować ponieważ pliki nie zadziałały albo cos zle zrobiłem i np:wpisze /start to pisze mi:./start sh:not found i nie wiem co robić ? prosze o szybką odpowiedz bardzo proszę ;/

Opublikowano

Może to zbyt banalne ale spróbuj "/start" zamiast "./start" . Przez przypadek wgrales inny skrypt (czy cos tam) i dlatego odpala Ci inna komenda albo w ogole usunales ten skrypt

Opublikowano

piotrekkkkkk binke masz ze dwie strony wczesniej a launcher http://www11.zippysh...92635/file.html + roota wez najlepiej z klienta PANG'a to bedziesz mial all mapy itemy i moby :)

demolish666 pisz do mnie pw i napisz co chcesz miej wiecej porobic pozmieniac

Poradziłem już sobie z tym, ale nie miałem jak napisać bo problem był z mpc

Ale za fatyge łap lajka ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

wszystko gra ale kolega nie moze sie polaczyc. pong godny ip zgodne. wtf?

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Ktoś może mi podać inną stronke z tymi plikami ? na speedy mi ściąga 200/300kb/s i po 30 minutach "nie powiodło się" mam neta 11mb...

Opublikowano

speedy to najlepszy host ze wszystkich zrob sobie konto, na samym dole i bedize no limit

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam.Podrzucił by ktoś mi gotowe pliki serverowe ? co są np złote hw srebrne miecz thora i takie inne epickie rzeczy z góry dzięki

Opublikowano

Siema mam problem zrobilem wszystko co pokazane na filmiku i też według poradnika na mpcforum ale gdy włączam metin2 to wyskakuje taki błąd :

http://www.fotosik.p...e6089ff55b.html

Mam nadzieję że poradzicie coś . Na pewno mieliście taki błąd lub pomagaliście innym rozwiązać go . Proszę Was :)

Odpalone miałem VirtualBox , LogMein Hamachi .Wytłumaczcie mi krok po kroku jak możecie :)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

po prostu zainstaluj od nowa panga i podczas instalacji nic nie rob, grzecznie czekaj az sie azinstaluje

logoftc.jpg

Opublikowano

A to ja muszę panga zainstalować ? I jak go zainstaluje to co wtedy lecieć według filmiku ? :D

@Edit : Jak ściągnę to napisze co i jak (jak jakiś błąd będzie to dam znać na forum)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...