Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:/ Sorki ;[ Pierwszy raz zakładam serwa prywatnego .

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa dzięki Leenn :)

Teraz dodanie GM :)

Jeszcze raz dzięki :P

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Ktoś może mi podać inną stronke z tymi plikami ? na rapidshare mi ściąga 200/300kb/s i po 30 minutach "nie powiodło się" mam neta 11mb...

@Edit zrobiłem konto non-premium na rapidshare i to samo... nic się nie zmieniło

może ktoś do speedyshare poda lub podobnej stronki??? baaardzo prosze! ;/

Opublikowano

Zmień nazwę folderu Hongkong na Game i podmień w ścieżce która podałem wyżej , ale jest bardo duże ryzyko że serwer ci padnie , bo jeśli nawet jeden wpis się nie będzie zgadzał to cały serw ci się pójdzie pieprzyć

obraz1pb.png
Opublikowano

Zmień nazwę folderu Hongkong na Game i podmień w ścieżce która podałem wyżej , ale jest bardo duże ryzyko że serwer ci padnie , bo jeśli nawet jeden wpis się nie będzie zgadzał to cały serw ci się pójdzie pieprzyć

Człowieku weź wyjdź z tego tematu! Jak nie masz pojęcia o tym co piszesz to nie dawaj rad innym! Nie podmieniaj folderu game plikiem hongkong! Pomyśl logicznie który plik w moich plikach odpowiada za to samo co hongkong dopiero możesz się brać za podmianę.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Może ktoś udostępnić mi locale.lua z tych plików ?

z góry dzięki

Lub cały folder germany ?

Piona !

Opublikowano

Jak starasz się pomóc jak nawet nie wiesz co się w owych folderach znajduje.

Jeśli tak bardzo chcesz podmienić na hongkong to wejdź w

/usr/home/game/share/locale/

wrzuć tam swój hongkong, nadaj prawa 777 ( najlepiej z konsoli )

chmod -R 777 /usr/home/game/share/locale/ [ENTER]

Następnie wejdź do bazy danych przez Navicat, przejdź do bazy Common i uruchom tabelę LOCALE

Zmień z germany na hongkong i gotowe. Jeśli pliki będą pasowały i wszystko zrobisz dobrze to powinno działać.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

co znaczy nie moze ? blad polaczenia czy caly czas zostaniesz polaczony ?

blad ...

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Ktoś może mi podać inną stronke z tymi plikami ? na rapidshare mi ściąga 200/300kb/s i po 30 minutach "nie powiodło się" mam neta 11mb...

@Edit zrobiłem konto non-premium na rapidshare i to samo... nic się nie zmieniło

Opublikowano

Opublikowano

kaktus33 tu masz download n a spedyshare

Twist zrób tak:

1.Wejdź do gry i otwórz sklep gdzie masz te żółcie

2. Policz (licząc od lewej i od samej góry) jakie numery maja u handlary te żółcie czyli np. 22 i 21

3. Wejdź w navicat i w tabelkę do edytowania handlarzy

4. Znajdź tam handlarę gdzie masz żółcie

5. Znajdź te żółcie czyli te numerki (np. 21 i 21 LICZ OD GÓRY , ALE PAMIĘTAJ ŻEBY ZNALEŹĆ DOBRĄ HANDLARĘ )

6. i wprowadź poprawne ID czyli

Dodanie bonu

71084

Zmiana bonu

71085

obraz1pb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...