Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Benizoo po 1 - prosiłbym, po 2 - jakie pliki i czyje gg ?

bolex164 nie pisz ' zalll ' tylko lepiej daj więcej info, na jakim kliencie odpalasz gre ? czystym 2010 ?

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Wszystko widać na tych plikach + client pang. Możesz albo mógłby ktoś wrzucić ID oraz Nazwe wszystkie itemki z tego serwera posegregowane ? Miecze/ Zbroje/ Biżuteria/ ITP ? Z góry dzięki

Jeśli ktoś ma jakiś problem proszę pisać na PW to się spiszemy na gg bądź pomogę na TeamViewer

Opublikowano

Wszystko widać na tych plikach + client pang. Możesz albo mógłby ktoś wrzucić wszystkie itemki z tego serwera posegregowane ? Miecze/ Zbroje/ Biżuteria/ ITP ? Z góry dzięki

Jeśli ktoś ma jakiś problem proszę pisać na PW to się spiszemy na gg bądź pomogę na TeamViewer

Opublikowano

czy ktoś może mi wysłać binke do Clienta bardzo bym prośił ???

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Cięcina Proszę binke lecz daję Ci bez skana ponieważ nie mam teraz na to czasu. Jak chcesz to pobierz jak nie to trudno :)

http://speedy.sh/8NCk2/metin2.bin

Opublikowano

bobek11 po co spolszczenie ? Ściągnij klienta panga wrzuć roota itd i masz full PLa

mental1311 musisz poszukać filezilla czy co tam używasz :) nie pamietam ścieżki dokładnie ale coś locale>germany>maps etc. usunięcie + wyczyszczenie z pierścienia i TP jeśli jest w mieście i powinno śmigać ale moge się mylić

logoftc.jpg

Opublikowano

bobek11 po co spolszczenie ? Ściągnij klienta panga wrzuć roota itd i masz full PLa

mental1311 musisz poszukać filezilla czy co tam używasz :) nie pamietam ścieżki dokładnie ale coś locale>germany>maps etc. usunięcie + wyczyszczenie z pierścienia i TP jeśli jest w mieście i powinno śmigać ale moge się mylić

W tym problem usunę mapki z :

Folder u Map

Configach z każdego chanela

Settings lua

Indexu i

\

I serwer mi nie chce wgl odpalić

To samo z item proto i mob proto usunę 1 itemek i serwer nie chce się uruchomić./

Opublikowano

Daje passy do Premium na spedyshare na 1 dzień więc proszę o patrzenie na datę dodania postu , żeby później nie było komentów typu : żal nie działa itp.

username: u13576982 password: hafepulaviso

Jeśli ktoś nie zdążył skorzystać z tego konta a chce pobrać jakiś plik za spedyshare to pw do mnie (podam passy do nowego)

obraz1pb.png
Opublikowano

Robcio9712 moze wpisujesz zle haslo do navi (Login: root Hasło: niesmialy) ? A co do tego ze nie mozesz sie polaczyc z serwem podaj wiecej szczegółów to pomożemy, jeśli masz cały czas zostaniesz połączony z serwerem to strone maks dwie do tyłu masz plik metin2.bin ściągnij go i wklej do metka a jak nie to to opisz problem

logoftc.jpg

Opublikowano

Dziali za podpowiedz z chaslem;p juz mi dziala a co do logowania sie to mam blond lonczenia sie z serwerem sciognolem ten metin2.bin i jeszcze nie dzila mysle ze zle zrobilem lauchera :(( bys mi zrobil co ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Launcher V2 + ta binka co pobrałeś. W głównym folderze będziesz miał plik 'serwerimfo.py' tam wpisujesz IP z końcówką 100 (dla innych normalna). Potem rozpakowywujesz root i wchodzisz do pliku serwerinfo.py i tam zmieniasz IP tak samo jak wcześniej oraz UWAGA port z 18001 na 11002 (Znajdziesz go bez problemu bo tylko jeden taki jest) Potem pakujesz root, podmieniasz i musi działać.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...