Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie mi powiedzcie jak możecie jak usunąć w tych plikach że jak wybiorę postać to mnie teleportuje na mapę Handlowoą jak usunąć to by mnie nie teleportowało ??

Dam +++

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie mi powiedzcie jak możecie jak usunąć w tych plikach że jak wybiorę postać to mnie teleportuje na mapę Handlowoą jak usunąć to by mnie nie teleportowało ??

Dam +++

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Cięcina wejdź w quest give_basic_weapon i tam prawie na samym dole masz funkcje z kordami i usuń ją i wgraj quest.\

Pawel203 musisz zmienic pong po stronie clienta. 2 - 3 strony wczesniej masz moj download .

Opublikowano

żeby edytowac strinkę wchodzisz w /usr/local/www/apache22/data.

Tam masz pliki odpowiadające za stronę, pliki należy edytować najlepiej notepad++ (ja sam używam , ale moze być też zwykły notatnik)

Łatwo się domyślisz które pliki za co odpowiadają , bo mają proste nazwy

obraz1pb.png
Opublikowano

Cięcina Proszę binke lecz daję Ci bez skana ponieważ nie mam teraz na to czasu. Jak chcesz to pobierz jak nie to trudno :)

http://speedy.sh/8NCk2/metin2.bin

pawel42396 to jest to od problemów z logowaniem

66717114270779172573.png

Opublikowano

Pare pytan :

- mam sciaganc portmapa i właczyc , potem dopalic hamachi zrobic serwer

- potem sciagnac tego clienta co mówiłes , potem skonfugurowac root i locale tylko w root zmienic porty na inne do logowania i server imfo edytowac na swoje ip tak ?a nie trzeba bedzie ponga zmieniac ??? jest taki sam po stronie serwera i clienta ?

-jak aktywowac strone na tych pliczkach jakis tut prosze ? czy moze ona jets juz gotowa tylko wystarczy odpalic serwer ?

Opublikowano

pawel203 tak samo jak do quest :P usr/home/game/share/locale/germany/map o ile się nie mylę po pisze z pamięci ponieważ już długo się tym nie zajmuję :)

pawel42396 chcesz sobie dodać gm czy komuś ? wejdź w navicat i tam masz account chyba i tam masz gmhost czy coś w tym stylu bo jak wspomniałem piszę z pamięci. i tam ustaw IP na swoje z końcówką .100 . Później wejdź w zakładkę poniżej podajże common i tam masz też dwie zakładki z gm(coś tam) i tam musisz ustawić login do konta GM oraz nazwe postaci i IP z końcówka 100 ponownie. oraz range jaką chcesz mieć w grze a prawdopodobnie to będzie implemetor.

Gdybyś miał jakieś problemy to napisz na PW to pomogę przez TM albo gg :

Opublikowano

Wejdź w config w swoim cliencie i zmień w rozdzielczości na 32 bit bo masz ustawione na 16 i możliwe że tego Ci system nie czyta

Opublikowano

prawym klik na metin 2010 wlasciwosci zgodnosc i daj tam windows xp sp3 a jak nie zadziala to poklikaj inne z listy i tyle

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Z tego co widać to ma win 7 64 bit ale mogę się mylić. Tutaj ma błąd jakiś z clientem a dokładnie myślę że z konfiguracją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...