Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a spróbuj odinstalowac virtual box i hamchi restart kompa i pierwsze zainstaluj hamach i nowu restar i dopiero wtedy virtual'a

Sorry ale jak to nie pomoże to już dziś ci nie pomogę bo mam na ranną do roboty i chce się wyspać powodzenia

obraz1pb.png
Opublikowano

Nie wiem co robie zle ale juz nie mam siły ciagle blad podczas laczenia z serverem a wszystko pozmieniane WTF!! :(

@edit strona ftp wszystko działa tylko jak wchodze do gry blad podczas laczenia z serverem pomocyY!!!!

@edit udało mi się wejść ale raz sie udaje raz nie i tak zalezy nie wiem co jest nie tak a moj brat na laptopie wgl nie moze wejsc...

Opublikowano

Nieśmiały , tylko że ja nie mam konta spedyshare a leenn udostępnił mi tylko konwertowanie z klienta do bazy a z bazy do klienta nie moge pobrać konwertera bo juz zrobilem sobie konto basic i 2 raz nie moge na stałym IP

obraz1pb.png
Opublikowano

Nie wiem co robie zle ale juz nie mam siły ciagle blad podczas laczenia z serverem a wszystko pozmieniane WTF!! :(

@edit strona ftp wszystko działa tylko jak wchodze do gry blad podczas laczenia z serverem pomocyY!!!!

@edit udało mi się wejść ale raz sie udaje raz nie i tak zalezy nie wiem co jest nie tak a moj brat na laptopie wgl nie moze wejsc...

Pomocy?

Opublikowano

2xUp ale jak wchodzisz do filezili? TRZBEA WPISAC /ETC/RC.D/NETIF RESTART i dopeiro si ę łączyć (komende wpisz z małych liter)

obraz1pb.png
Opublikowano

wchodzę po przez skrót na pulpicie aha i robię wszystko jak na filmiku nieśmiałego no i wpisuje tą komendę odpalam filezil i tam wpisuje to co trzeba klikam "szybkie łączenie" i czekam

Opublikowano

zabujcax po pierwsze w folderze który Ci wrzucilem na speedy są dwa konwertery z sql do clienta i odwrotnie wiec nie pieprz glupot ;)

po 2gie dalem Ci link z tutem jak to zrobic wiec nie wiem gdzie lezy problem i po 3cie tak jak mówi Niesmiały nie konwertuje sie clientowego item proto do serwerowego bo tam nie ma duzo wpisów !!!

dejwid112 ja nie polecam filezilli do plikow niesmialego bo cos nie ogarnia, lepsze jest WinSCP, w Fillezilli po 15 sek oczekiwania rozlacza polaczenia a do wejscia do bazy potrzeba troche czasu wiec zassaj ten prog. ktory napisalem i nie bedzie problemow

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

ok , mam te oba pliki tylko ja wrzucę to item_xml.php do folderu ze strona (do folderu data) , all mam pozmieniane w syskauje bład

a tak wygłąda ten plik u mnie: oczywiście dalej jest tekst , ale wydaje mi się że w nim się nic nie zmienia , tak jak na Tucie

obraz1pb.png
Opublikowano

ok , mam te oba pliki tylko ja wrzucę to item_xml.php do folderu ze strona (do folderu data) , all mam pozmieniane w syskauje bład

a tak wygłąda ten plik u mnie: oczywiście dalej jest tekst , ale wydaje mi się że w nim się nic nie zmienia , tak jak na Tucie

gdzieś musisz robić błąd, ja też byłem zielony jak pierwszy raz to robiłem ale według tuta 100% działało, probuj dalej

logoftc.jpg

Opublikowano

Leen mógłbyś mi wrzucić ten plik SWÓJ który masz bo z twojego posta wynika że ci działa moje IP 5.80.146.63 je sli das zrade na spedshare wrzucic poleci limit plusów za 2 tygodnie ( jak będzie dzaiłać)

obraz1pb.png
Opublikowano

item_xml.php Jeśli dasz rade tlyko zmeiń Ip na moje podełam ci wcześniej wpoście bo zrobiłem sobie premke i moge z speedshare pobierac

obraz1pb.png
Opublikowano

ale ja mam inny system ulepszen itd, bedziesz mial jeszcze gorzej niz teraz, zrób wszystko tak jak masz w tutku i po sprawie ;) musisz miec xamppa i wtedy uda Ci sie

logoftc.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego macie takie problemy z łączeniem się do SFTP

Host: Ip z końcówką 100

Login: root

Hasło: hasło wpisywane we freebsd

Port: 22

A jeśli zapisujecie w filezilli dane to pamiętajcie o wybraniu opcji SFTP i musi działać.

Ja jakoś nie mam problemu z żadnym programem do łączenie sie z SFTP a używałem CoreFTP, FileZilla, WinSPC itp

PS. Jeśli zmieniacie hasło do systemu FreeBSD to jednocześnie hasło zostaje zmienione w SFTP więc wpisujecie SWOJE nowe hasło.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

zabujcax piszesz ze spróbujesz :D to nie robiłeś z nim ? Musisz z nim inaczej się nie uda ... lol

dejwid112 albo cos robisz zle albo serw nie dziala, pokaz SCREENA z sysinstall network > interface itd

logoftc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...